Anmeldelser

Fantastiske Phantom

Mange magasiner og websites har skrevet utallige lovord om Devialet Phantom, men nu har et af de seriøs hifimagasiner taget Devialet Phantom under grundig behandling til en kritisk vurdering af Devialet Phantom.

Læs mere…
 
 

That’s music to my ears

De tidligere modeller fra Devialet var allerede elsket af TONE Audio. I oktobernummeret (nummer 66) bliver nyheden Devialet 120 vurderet og Jeff Dorgay hæfter sig specielt ved at man får yderligere watt blot ved at downloade en firmware-opgradering.

Læs mere…
 
 

Stående klapsalver

Det meget ansete franske magasin 'Haute Fidélité' har netop taget den nye Devialet 170 under grundig behandling og har kun klapsalver til overs for produktet som er udviklet i Paris og produceret i Normandiet.

Læs mere…
 
   

Første review: Devialet 170

Hi-fi news er det første magasin til at anmelde de nye modeller fra Devialet, i dette tilfælde model 170. Ingen tvivl om at de nye modeller 110, 170 og 240 er gået skridtet videre end Devialet D-Premier, det første produkt fra franske Devialet.

Læs mere…
 
 

Devialet D-Premier AIR

Den franske revolution, Devialet D-Premier er allerede blevet lovprist af samtlige trykte og online medier indenfor hifi-verdenen. 6moons har anmeldt dette fascinerende produkt allerede tre gange tidligere, men er slet ikke færdige endnu

Læs mere…
 
   

Side 1 ud af 2

hpa asterisk rgb  Besøg butikken i Havnegade 41  -  1058 København K  -  Telefon: + 45 2890 5454  -  mail: info@high-performance.dk