Fantastiske Stenheim

High-Performance Audio er meget stolte af at præsentere schweiziske Stenheim på det danske marked. Fra første øjeblik vi hørte Stenheims højttalere, stod det klart at disse højttalere byder på noget ganske bestemt.

Etableret i 2010, Stenheim er hurtigt blevet et førende schweizisk hifimærke, skabt af en række meget passionerede udviklere. To år efter etableringen blev Alumine Two lanceret for senere at udvides med gulvstående referencemodeller. Virksomheden ledes af Jean-Pascal Panchard, med en solid fortid hos et andet schweizisk topmærke, Nagra.

Stramt æstetisk design, som oser langt væk af Schweiz. Udførelsen af kabinetterne i meget solid aluminium samt en lynhurtig og meget transparent lyd, med et fænomenalt lydbillede. Lytter man på Alumine FIVE, betages man øjeblikkeligt af bassen som er ufatteligt fysisk. Alumine FIVE blev på München 2016 af The Absolute Sound omtalt som “Best of Show”.

Udover modellerne Alumine TWO, Alumine 3WAY og Alumine FIVE, leveres forskellige Reference-løsninger, Statement som er det største system byder på imponerende 20 stk 13” basser, et frekvensområde fra 10 til 100.000 Hz og en følsomhed på 96 dB.

High-Performance Audio har Alumine TWO og Alumine FIVE klar til demonstration i Havnegade.

 

hpa asterisk rgb  Besøg butikken i Havnegade 41  -  1058 København K  -  Telefon: + 45 2890 5454  -  mail: info@high-performance.dk