Nyheder

Sommerkampagne fra PS Audio

Sammen med PS Audio tilbyder vi nyeste version af verdens måske bedste Transport/DAC-combo til en meget attraktiv kampagnepris, hvor du sparer kr. 30.000! Tilbudet er kun gældende i juli måned 2017.

Læs mere…
 
 

Fantastiske Stenheim

High-Performance Audio er meget stolte af at præsentere schweiziske Stenheim på det danske marked. Fra første øjeblik vi hørte Stenheims højttalere, stod det klart at disse højttalere byder på noget ganske bestemt.

Læs mere…
 
 

Stellar er landet i Danmark

Stellar fra PS Audio er nu landet i Danmark, en særdeles højtydende og meget prisgunstig serie bestående af en DAC/forforstærker, en stereoforstærker og et sæt monoblokke - og vi er absolut imponeret.

Læs mere…
 
   

Oplev imponerende Audiovector

Lørdag d. 17. juni fra kl. 10 til 15 har vi verdensklasse-lyd fra danske Audiovector på programmet og vores tre lytte-rum vil stå klar med højttalere og systemer fra kr. 7.500,- til flagskibet R11 Arreté til kr. 1,4 million.

Læs mere…
 
 

Vigtig information!

Ekstraordinært holdes butikken lukket torsdag den 18. maj samt fredag den 19. maj. Årsagen er, at vi deltager i verdens førende udstilling indenfor streaming, vinyl, højttalere osv. Udstillingen hedder HIGH END MUNICH og foregår i München. Vi er ganske sikre på at komme hjem med spændende nyheder til jer. Vi er tilbage i butikken lørdag den 20. maj klokken 10 til 15. Vel mødt!

 
   

Side 1 ud af 9

hpa asterisk rgb  Besøg butikken i Havnegade 41  -  1058 København K  -  Telefon: + 45 2890 5454  -  mail: info@high-performance.dk