Nyheder

Server of the Year!

Innuos går sin stolte sejrsgang med de meget roste ZEN-ripservere, som tager lydkvaliteten ved digitalt lagret musik til nye højder og med et intuitivt brugerinterface som alle kan benytte.

Læs mere…
 
 

Kom og oplev Stenheim

Den 14. december afholdes det første arrangement af en række gæstearrangementer, hvor producenter som ikke normalt er i vor portefølje, kan få lejlighed til at fremvise sine spændende produkter. Vi byder naturligvis kun produkter velkommen, som vi kan stå 100% inde for.

Læs mere…
 
 

Ny butik i København

Det er med meget stor glæde, at vi langt om længe er klar med vor nye dedikerede highend audiobutik i København. Vi har netop slået dørene op og du kan finde os i Havnegade 41, tæt på Nyhavn.

Læs mere…
 
   

Opgradér til Devialet PRO

Indenfor de næste dage begynder opgraderingen af de eksisterende Expert forstærkere, til den seneste version Expert PRO. Har du en eksisterende Devialet Expert (120, 200, 250, 400, 800 eller D-Premier) og gerne vil opgradere til seneste PRO-version (220, 440 eller 1000), så er det nu, at det sker.

Læs mere…
 
 

Devialet Gold Phantom

Rå forstærkerkraft på 4500 watt peak, et lydtryk på 108 dB, en bas ned til 14 Hz, ny titaniumdiskant ... netop nu lanceres den mest ekstreme Devialet Phantom på markedet, nemlig streaminghøjttaleren Devialet Gold Phantom.

Læs mere…
 
   

Side 2 ud af 9

hpa asterisk rgb  Besøg butikken i Havnegade 41  -  1058 København K  -  Telefon: + 45 2890 5454  -  mail: info@high-performance.dk