Nyheder

PS Audio igen i Danmark

Vi er stolte over at fortælle, at nyeste brand i vort sortiment er PS Audio fra Boulder USA. Et firma som i 40 år har produceret noget af det ypperste indenfor udstyr til strømforbedring samt suveræne digitale kilder.

Læs mere…
 
 

Venere-serien er komplet

Sonus Faber's succesrige Venere-serie har fået sig en kompetent storebror. Det drejer sig om Venere S (Signature), som er en særdeles vellykket 3-vejs gulvhøjttaler.

Læs mere…
 
 

Direkte fra Sydafrika

Én af efterårets nyheder i vort sortiment: Vivid Audio, det perfekte blend mellem engelsk udvikling og sydafrikansk entusiasme, resulterende en alternativ tilgang til tingene, med masser af innovation.

Læs mere…
 
   

Præsentation af Phantom

Hvis du ikke allerede har oplevet Devialet Phantom, så er her en rigtig god lejlighed. Besøg Copenhagen Design House i Bredgade torsdag den 10. september fra 19.00 til 21.00 og oplev det nyeste indenfor musiksystemer ... Devialet Phantom. Vi præsenterer systemet og spiller en masse forskelligt musik. Vi byder endvidere på en øl, sodavand eller et glas vin. Venligst send os en mail med din tilmelding, så vi ved hvor mange stole der skal klappes ud.

 
 

Devialet Phantom i Danmark

Devialet Phantom er landet i Danmark og nu kan du besøge os i Devialet-udstillingen hos Sound Concept i Bredgade 6 (Copenhagen Design House). Vi kan demonstrere Devialet Phantom og Silver Phantom i Solo, samt Stereo-mode. Devialet Expert kan naturligvis også demonstreres.

 
   

Side 4 ud af 9

hpa asterisk rgb  Besøg butikken i Havnegade 41  -  1058 København K  -  Telefon: + 45 2890 5454  -  mail: info@high-performance.dk