Nyheder

Sonus Faber Olympica

Som hyldest til det monumentale teater Vicenza Teatro Olimpi, lanceres en helt ny højttalerserie udført i de lækreste materialer som valnød samt læder og med de mest raffinerede detaljer. Olympica serien produceres udelukkende på fabrikken i Arcugnano, Italien.

Læs mere…
 
 

Simaudio MOON Nēo

Nu lanceres Nēo, en serie af attraktive produkter begyndende ved kr. 20.000,- for en integreret forstærker. Simaudio melder endvidere at Nēo er introduktionen til deres meget anmelderroste Evolution-serie, men til en brøkdel af prisen.

Læs mere…
 
 

Store nyheder fra Devialet

Franske Devialet, som har vundet så megen berømmelse for deres første produkt Devialet D-Premier præsenterer nu hele fire nye modeller, som alle hylder princippet "Ren analog lyd, Smart digital power".

Læs mere…
 
   

Nu trådløse og aktive højttalere

Efter at have lyttet intenst til Dynaudio's unikke aktive og trådløse højttalerserie Xeo, med modellerne Xeo3 og Xeo5 var der ingen tvivl. Disse fantastiske produkter er nu at finde hos High-Performance Audio.

Læs mere…
 
 

Venere familien udvides

Venere, den nye højttalerserie fra Sonus Faber, som blev lanceret kort før jul, får nu tre nye medlemmer af familien, nemlig Venere 2.0, 3.0 og Wall. Venere er en hyldest til Sonus Fabers stolte traditioner, med kvalitet og æstetik i et moderne og stilfuldt design.

Læs mere…
 
   

Side 6 ud af 9

hpa asterisk rgb  Besøg butikken i Havnegade 41  -  1058 København K  -  Telefon: + 45 2890 5454  -  mail: info@high-performance.dk