Nyheder

Spændende brugttilbud

En række kunder er godt i gang med at foretage en aldeles seriøs opgradering, derfor har jeg en række meget spændende highend produkter til salg på brugtlisten. Tag et kig her

 
 

Breaking News: Magico S1

I slutningen af juli blev det meddelt at en Magico S1 er på vej til at se dagens lys !

Der er pt. ikke mange informationer, men det skarpe øje kan konstatere at det er en 2-vejs gulvhøjttaler i samme design som den nye S5.

Hvilket betyder, at det forventes, at blive den hidtil mindst bekostelige Magico højttaler til dato... prisen forventes at blive omkring kr. 110.000,- for et sæt.

Stay tuned for mere information.

 
 

Magico S5 i showroomet

Hvad er bedre end, at slappe af i din egen stue med fantastisk musik? Det skulle lige være hvis det kunne ske med de nye Magico S5 højttalere forbundet til vidunderforstærkeren Devialet D-Premier.

Læs mere…
 
   

MOON 180 MiND musikstreamer

Nu introduceres MOON 180 MIND musikstreameren, seneste tilføjelse til MOON serien. MiND, en forkortelse for MOON intelligent netværksenhed, giver dig mulighed for at streame digitalt lagret musik fra en computer, Network Attached Storage (NAS) enhed, internettet, abonnentbaserede musiktjenester eller en UPnP (Universal Plug and Play)-enhed til dit lydsystem. I sidste ende, giver MiND en enkel og effektiv adgang til store samlinger af musik, samt muligheden for at organisere musik med egne præferencer. Der medfølger app til Apple iPhone, iTouch, iPad eller Android.

Læs mere…
 
 

Vi åbner dørene igen

Jeg glæder mig rigtig meget til, at åbne det nye lækre showroom i løbet af august måned. Beliggenheden er Trekroner ved Roskilde, blot fem minutters gang fra Trekroner Station (25 minutter og tre stop fra Københavns Hovedbanegård).

 

Læs mere…
 
   

Side 8 ud af 9

hpa asterisk rgb  Besøg butikken i Havnegade 41  -  1058 København K  -  Telefon: + 45 2890 5454  -  mail: info@high-performance.dk