DEVIALET - så enkelt og alligevel fantastisk

 
Devialet Phantom

Den franske revolution er kommet til Danmark - hele 88 patenter indgår i Devialet Phantom, dette særdeles kraftfulde og unikke trådløse lydsystem med indbygget 3-vejs højttaler. Stream blot din højtopløste musik trådløst fra smartphone, tablet eller PC/Mac i op til 24-bit / 192 kHz HD-kvalitet.

 

Systemet er i alle henseender revolutionerende, med en bas ned til 16 Hz (14 Hz for Devialet Gold) og luftig opløsning i hele frekvensområdet. Du behøver blot én Devialet Phantom og musikken spiller, eller med to har du fuldt stereo. Op til 24 enheder kan kombineres til multirum eller flerkanalsløsninger. Kommunikation imellem flere enheder sker via Phantom-netværket og routeren Devialet Dialog.

Læs mere om produkterne ved at følge lænkerne nedenfor:

Devialet Phantom
Devialet Silver Phantom
Devialet Gold Phantom

 

Devialet Expert-range

De franske Devialet-designere drømte om det enkleste produkt til at opfylde alle vore forventninger til et komplet lydsystem. Intet er glemt, og alligevel er intet overflødigt. Det er lige tilpas.

Devialet 130 Pro
Devialet 220 Pro
Devialet 1000 Pro

 

Kærlighed ved første blik

Når du oplever Devialet for første gang, vil du straks indse, at den er helt enestående. Enkelt og samtidig sofistikeret design understreger den teknologiske overlegenhed og forbereder brugeren på store følelser. Glem de traditionelle hi-fi-kasser og kabler i metervis, Devialet udtrykker afgjort en æstetisk balance. Devialet vil passe naturligt ind i din livsstil.

Devialet er skabt af et massivt stykke aluminium behandlet med sort krom, designet til at indgå i et minimalistisk moderne interiør. Tryk på den eneste knap og et kraftfuldt komplet lydsystem starter. Knappen er Devialet-logoet, designet af Arthus-Bertrand, berømt parisisk juveler som bl.a. har produceret medaljer til Den Franske Republik siden 1803.

Devialet er skabt til at opfylde høje krav til præstation, men designet til at give dig daglig glæde, uden kompromiser og intet er overladt til tilfældighederne. Devialet er udstyret med de forbindelser du har behov for. Du behøver blot at installere din Devialet enten vandret eller lodret. Hvad du synes er bedst.

Udviklingen af Devialet er dikteret af bestræbelser på konstant at overraske dig og stille din tilfredshed. Uanset om Devialet placeres lodret eller vandret, vil displayet positionere sig i forhold til dig. Takket være gratis apps til iOS og Android, kan du have utallige fjernbetjeninger til din Devialet.


Velkommen til fremtiden

Hos Devialet tror man på både den tekniske og menneskelige udvikling. Devialet er designet til digital musik i alle former, og i særdeleshed tabsfri formater. Den eksklusive Devialet AIR-teknologi sikrer trådløs HD-kvalitet uden tab.

Devialet er meget fokuseret på fremtiden, men vil du afspille vinyl, så er Devialet ikke bare klar til dette, kvaliteten overgår simpelthen dine bedste minder.

Devialet AIR-teknologi garanterer trådløs streaming af musik fra computer, smartphone eller tablet via Wi-Fi. I modsætning til traditionelle løsninger som Airplay eller Bluetooth respekteres musikken under streamingen og muliggør ægte High-Definition. For allerførste gang nogensinde.

Foretrækker du kabelforbindelser, så forhindrer Devialet dig slet ikke i dette. Udstyret med Ethernet, USB, digitale og analoge forbindelser er Devialet helt klar til dig.

Afspilning af vinyl er igen meget populært og selvfølgelig er Devialet klar til dette, sågar kan du rippe dine vinylskiver til digitale filer og kvaliteten er uhørt høj, bedre end du nogensinde har hørt.


Designet til hele livet

Devialet er multi-anvendelig, takket være accepten af alle audiovisuelle formater. Devialet er det eneste lydsystem i verden som udelukkende styres af software, hvilket giver tusindvis af konfigurationsmuligheder, også dem du ønsker.

Dine børn kan bruge fjernbetjeningen og hæve lydstyrken helt uhørt. Frygt intet, du kan reducere ydelsen i din Devialet og undgå skader på dine højtalere. Du kan ændre funktionerne for knapperne på fjernbetjeningen, det er helt op til dig. Alle muligheder, fra den enkleste til den mest sofistikerede, kan styres.

Regelmæssige og gratis opdateringer sikrer at din Devialet forbliver på sit højeste. Hent opdateringen, og på få sekunder, vil din Devialet udvikle nye færdigheder.


Væk dine musikalske følelser

Uanset om buen glider over strengene på en cello, dynamiske udladninger af bækkener eller sangerindens fløjlsbløde stemme, så nåes sjælen og bringer skønhed til dine ører. Følelsen af kunstneren og intentionerne af lydteknikeren er intakt og påvirker dine sanser, mere end du troede muligt.

Overbevisende musikalitet, den bedste akustiske ydelse, absolutte harmonier. En Devialet skammer sig ikke over superlativerne. Devialet formidler alle nuancer skabt af kunstnere og komponister med usvigelig neutralitet, intensitet og følelser.

Efter fire års forskning og tre års udvikling, har Devialet skabt ADH®, en teknologi og et lydsystem så revolutionerende som high-definition er for fjernsynet. Denne periode af sved og blod har ført til sublim nydelse for dig. Døm selv, lyt til din musik på en Devialet. Forvent at blive forbavset.

ADH® (Analog-Digital-Hybrid) byder på ekstraordinær musikalitet i absolut stilhed med nærmest ingen forvrængning (0,001%). Det var ikke uden grund, at den internationale presse enstemmigt erklærede, at Devialets teknologi er den bedste i verden.

Det mest respekterede audiotidskrift i verden udtaler: "Devialet er det mest ekstraordinære produkt jeg har anmeldt for Stereophile. Superb lydkvalitet, fremtidssikret design, alt hvad du behøver i en boks. Wow!"

Læs meget mere om de enkelte modeller her

 

hpa asterisk rgb  Besøg butikken i Havnegade 41  -  1058 København K  -  Telefon: + 45 2890 5454  -  mail: info@high-performance.dk