Devialet

 Udskriv

Når du oplever DEVIALET for første gang, vil du straks indse, at det er helt enestående. Enkelt og samtidig sofistikeret design understreger den teknologiske overlegenhed og æstetisk balance uden at gå på kompromis med lyden.

DEVIALET er skabt til at opfylde høje krav til præstation, men designet til at give dig daglig glæde, uden kompromiser og intet er overladt til tilfældighederne. DEVIALET er udstyret med de tilslutninger du har behov for.

DEVAILET AIR-teknologien garanterer trådløs streaming af musik fra computer, smartphone eller tablet via Wi-Fi eller Ethernet. I modsætning til traditionelle løsninger som Airplay respekteres musikken under streamingen og muliggør ægte High-Definition. For allerførste gang nogensinde i trådløs lyd.

Overbevisende musikalitet, den bedste akustiske ydelse, absolutte harmonier. En DEVIALET skammer sig ikke over superlativerne. Den formidler alle nuancer skabt af kunstnere og komponister med usvigelig neutralitet, intensitet og følelser.

Stereophile, det mest respekterede audiotidskrift i verden udtaler: "Devialet er det mest ekstraordinære produkt jeg har anmeldt for Stereophile. Superb lydkvalitet, fremtidssikret design, alt hvad du behøver i en boks. Wouw!"

Læs meget mere her på siden eller på producentens hjemmeside http://en.devialet.com

Sorter efter:

hpa asterisk rgb  Besøg butikken i Havnegade 41  -  1058 København K  -  Telefon: + 45 2890 5454  -  mail: info@high-performance.dk