Antipodes S40 Musikserver & Streamer

På lager
46.990 DKK
Leveringstid:1-2 uger

Antipodes S40 musikserver/streamer er baseret på den avancerede teknologi, der benyttes i de større modeller K50 og K30. S40 kan opgraderes ved at tilføje den HSL50-baserede S60 strømforsyning. Benyttes f.eks. som Roon Server.

Konfigurer og styr alt fra din stationære, bærbare, tablet eller smartphone.

  • Gratis fragt over 500 DKK
  • Lagervarer sendes indenfor 24 timer
  • Afhentning i butik

Antipodes S40 en baseret på den avancerede teknologi, der benyttes i de større modeller K50 og K30. S40 kan opgraderes ved at tilføje den HSL50-baserede S60 strømforsyning, så du opnår en betydeligt bedre performance.

Antipodes S40 bruger v5.2H-kortet, hvilket er det første Antipodes board, der er fremragende til både server-apps og afspiller-apps. Det anbefales til brug som:

- En kraftfuld server/afspiller, der kører både serverapps som f.eks. Roon og afspillerapps, eller
- En dedikeret server, til at streame til Ethernet-indgangen på din DAC (eller Amp), eller til at streame til en Antipodes S30 (bruges kun som en afspiller).

Antipodes S40 inkluderer analog udgang på hovedtelefon. Dette er sket for at gøre det nemt og betyder ikke, at vi har inkluderet en hovedtelefon-DAC af samme klasse som musikservermotoren. Den analoge lyd er god og er tilgængelig for dig, der endnu ikke har en god DAC. For at realisere det fulde potentiale af S40 bør du benytte en kvalitets-DAC eller streame til en kvalitetsafspiller såsom en Antipodes S30.

Installer din egen harddisk, op til 5 TB HDD eller 8 TB SSD eller tilføj USB-drev. Inkluder musikfiler placeret i dit netværk. Upload musikfiler fra hvor som helst på dit netværk. Tilføj internetstreamingtjenester. Tilslut en Antipodes K10 Ripper for at importere musik fra dine cd'er. Alt sammen let brugerkonfigurerbart for at danne et enkelt integreret musikbibliotek, der er tilgængeligt for alle valgte afspilningsløsninger.

Konfigurer og styr alt fra din stationære, bærbare, tablet eller smartphone.

Cooling
Passive Fanless Silent

Case
CNC Machined From Solid Alloy

Direct Stream Ethernet Output
YES

USB Audio 2.0 Output
- PCM to 32bit/768kHz
- DoP to DSD512
- Native DSD to DSD512

Optional Music Storage
- 1 User Installable Disk
- Screw-In-Place
- Up To 8TB SSD or 5TB HDD

Hardware Modules
V5.2H For Server & Player Apps

Server applications
Roon Server
Squeeze Server
HQPlayer Server
Plex Server

Player applications
Roon Ready
Squeezelite
M.fl.

Power Supply
External - SMPS - 12v 4A

Measurement
Width: 165mm
Depth: 260mm
Height: 70mm
Weight: 2.6kg