Blog

Sorter faldende

11-20 of 43

 • 04/09/19 Skrevet i Nyheder af High-Performance Audio

  Vi har i adskillige måneder vidst at Stenheim Alumine THREE var på vej og med vores begejstring for Alumine FIVE som mange af jer også har oplevet, vidste vi at dette ville blive interessant - nu er Alumine THREE frigivet og vi glæder os til at præsentere denne imponerende højttaler fra vore kunder.

  Læs mere
 • 14/03/19 Skrevet i Nyheder af High-Performance Audio

  Den legendariske højttalerproducent Dynaudio har lanceret Evoke - en familie bestående af fem passive hi-fi højttalere designet til at bringe ægte topklasse-teknologi, produktionskvalitet og luksuriøse overfladebehandlinger til enhver livsstil.

  Læs mere
 • 03/04/19 Skrevet i Nyheder af High-Performance Audio

  Bassocontinuo fra Italien har introduceret Classic Line, en serie attraktive møbler som reflekterer Bassocontinuo's 10 års udvikling og erfaring. Classic Line er med ekstrem attraktiv prissætning et solidt udtryk for hvad Bassocontinuo står for; modularitet, styrke og flot finish.

  Læs mere
 • 21/02/19 Skrevet i Nyheder af High-Performance Audio

  En ægte PS Audio Power Plant, nu også i den mindre Stellar-serie. Beregnet til mindre anlæg, digitale kilder og digitale forstærkere er Stellar P3 Power Plant det absolut bedste bud på seriøs strømrensning, nemlig strøm-regenerering som er teknologien med PS Audio's Power Plants.

  Læs mere
 • 02/02/19 Skrevet i Nyheder af High-Performance Audio

  Det er en skrøne, at der ikke kan være forskel på 0'er og 1'er! Har man først lyttet på forskellige switche og netværkskabler, så vil man ikke kigge tilbage. Aqvox er et tysk firma som arbejder intenst med optimering af netværksløsninger til transport af lyd. Reduktion af jitter, re-clocking af signal, støjfjernelse m.m. er parametre som har stor indflydelse på lydkvaliteten.

  Læs mere
 • 28/11/18 Skrevet i Nyheder af High-Perfomance Audio

  Vi introducerer den nye Kaya-serie fra Vivid Audio på det danske marked, med et aftenarrangement torsdag den 6. december fra klokken 19:00 til 21:00. Kaya-serien består af tre gulvhøjttalere samt en kompakthøjttaler og en centerhøjttaler.

  Læs mere
 • 14/10/18 Skrevet i Nyheder af High-Performance Audio

  High-Performance Audio er blevet importør af AVM Audio og deres serie af Audiophile Masterpieces - håndlavet elektronik siden 1986. Tyske AVM Audio udvikler og producerer et omfattende program af forstærkere til reproduktion af musik i højeste kvalitet.

  Læs mere
 • 10/09/18 Skrevet i Nyheder af High-Performance Audio

  Devialet introducerer to nye medlemmer af Phantom-serien, nemlig REACTOR - to væsentlig mindre modeller: REACTOR 600 og REACTOR 900 er særdeles kraftfulde trådløse streaminghøjttalere på op til 900 watt peak, 98 dB lydtryk og bas ned til 18 Hz.

  Læs mere
 • 09/06/18 Skrevet i Nyheder af High-Performance Audio

  Vi er udnævnt som dansk distributør for Roon Nucleus/Nucleus+. Roon Labs har udnævnt High-Performance Audio til dansk distributør for sine nye Roon-servere! Vi har en stor sending Nucleus/Nucleus+ på vej til Danmark, glæd jer.

  Læs mere
 • 08/02/18 Skrevet i Nyheder af High-Performance Audio

  PS Audio Power Plant giver dig stærkt forbedret ydelse i dit set-up. Resultatet er markant bedre dynamik, mere solid bas, åbent lydbillede og større 3D-oplevelse. Vi har ikke oplevet produkter på markedet som kommer i nærheden af PS Audio Power Plant.

  Læs mere
Sorter faldende

11-20 of 43