Blog

Sorter faldende

11-20 of 38

 • 28/11/18 Skrevet i Nyheder af High-Perfomance Audio

  Vi introducerer den nye Kaya-serie fra Vivid Audio på det danske marked, med et aftenarrangement torsdag den 6. december fra klokken 19:00 til 21:00. Kaya-serien består af tre gulvhøjttalere samt en kompakthøjttaler og en centerhøjttaler.

  Læs mere
 • 14/10/18 Skrevet i Nyheder af High-Performance Audio

  High-Performance Audio er blevet importør af AVM Audio og deres serie af Audiophile Masterpieces - håndlavet elektronik siden 1986. Tyske AVM Audio udvikler og producerer et omfattende program af forstærkere til reproduktion af musik i højeste kvalitet.

  Læs mere
 • 10/09/18 Skrevet i Nyheder af High-Performance Audio

  Devialet introducerer to nye medlemmer af Phantom-serien, nemlig REACTOR - to væsentlig mindre modeller: REACTOR 600 og REACTOR 900 er særdeles kraftfulde trådløse streaminghøjttalere på op til 900 watt peak, 98 dB lydtryk og bas ned til 18 Hz.

  Læs mere
 • 09/06/18 Skrevet i Nyheder af High-Performance Audio

  Vi er udnævnt som dansk distributør for Roon Nucleus/Nucleus+. Roon Labs har udnævnt High-Performance Audio til dansk distributør for sine nye Roon-servere! Vi har en stor sending Nucleus/Nucleus+ på vej til Danmark, glæd jer.

  Læs mere
 • 08/02/18 Skrevet i Nyheder af High-Performance Audio

  PS Audio Power Plant giver dig stærkt forbedret ydelse i dit set-up. Resultatet er markant bedre dynamik, mere solid bas, åbent lydbillede og større 3D-oplevelse. Vi har ikke oplevet produkter på markedet som kommer i nærheden af PS Audio Power Plant.

  Læs mere
 • 07/11/18 Skrevet i Nyheder af High-Performance Audio

  Lavere priser, flere watt og nye modeller. Devialet byder på Expert 140 med flere watt, samt dual-mono nyheden Expert 210 Pro Dual. Prisen på Expert 140 Pro er tilmed sænket 15%, hvilket gør Devialet Expert endnu mere attraktiv..

  Læs mere
 • 23/05/18 Skrevet i Nyheder af High-Performance Audio

  Den store high-end audio-messe i München var igen et imponerende skue af lækkert hifiudstyr fra hele verden, der var ekstravagant og kæmpestort, for slet ikke at tale om prislappen på noget af udstyret. Der var rum som oversteg 10 millioner i pris.

  Læs mere
 • 17/05/18 Skrevet i Nyheder af High-Performance Audio

  Ejere af Devialet Expert Pro har igennem det sidste stykke tid kunne sende sine forstærkere gratis til Frankrig og har efterfølgende modtaget Expert Pro fuldstændig opgraderet til Core Infinity generationen, som byder på et væld af streamingmuligheder.

  Læs mere
 • 20/04/18 Skrevet i Nyheder af High-Performance Audio

  Efter flere års fravær er Data Conversion Systems (dCS) tilbage på det danske marked. dCS byder på nogle af verdens bedste løsninger indenfor DAC'er, master clock'er, opsamplere, CD/SACD-drev og netværksstreaming.

  Læs mere
 • 18/04/18 Skrevet i Nyheder af High-Performance Audio

  Vi er stolte over at kunne præsentere et fornemt mærke indenfor rørforstærkere, nemlig det meget roste og vildt lækre Trafomatic, som har et meget komplet program af rørforstærkere.

  Læs mere
Sorter faldende

11-20 of 38