Blog

Sorter faldende

31-38 of 38

Side:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 • 26/10/17 Skrevet i Nyheder af High-Performance Audio

  Lyd og Billede skriver: "Den mest komplette version hidtil sætter musikken fri af sine lænker og slipper den ud i rummet med usædvanlig opløsning og dynamik."

  Læs mere
 • 20/10/17 Skrevet i Nyheder af High-Performance Audio

  Vi har fået den aktive Zero 1 XD højttaler fra Avantgarde Acoustics på besøg i butikken. En interessant højttaler som er fuldt aktiv og kan tilgås både digitalt fra f.eks. en streamer eller analogt fra en forforstærker.

  Læs mere
 • 19/10/17 Skrevet i Nyheder af High-Performance Audio

  FloatPoint er et helt nyt dansk produkt. FloatPoint er velegnet til lettere produkter og medvirker til at skabe mere klang, mere ro og mere 3D i lydbilledet. Erfaringen er tydelig, optimisering af strømforsyninger, kabler og afkobling gør en ikke uvæsentlig forskel.

  Læs mere
 • 19/10/17 Skrevet i Nyheder af High-Performance Audio

  Kæmpesuccesen GoldenEar Triton Reference er nu også landet i butikken. Oplev dette babelstårn af vellyd i butikken eller på Hifi & Surround om to uger.

  Læs mere
 • 16/10/17 Skrevet i Nyheder af Morten Eskildsen
  Efter utallige flotte anmeldelser, er der offentliggjort en anmeldelse fra en meget respekteret journalist, fra Soundstage Network som konkluderer "For prisen, er der intet i nærheden, så imponerende".Læs mere
 • 16/10/17 Skrevet i Nyheder af Morten Eskildsen
  PS Audio, Colorado USA, introducerer nu en monster-strømregenerator, nemlig Power Plant P20 som er verdens kraftigste audiofile strømregenerator.Læs mere
 • 28/09/17 Skrevet i Nyheder af Morten Eskildsen
  Innuos står for markedets bedste rip/musik/streaming-servere, lancerer nu Zenith Special Edition, en aldeles audiofil version af 'Music Server of the Year 2016'.Læs mere
 • 02/08/17 Skrevet i Nyheder af Network Media

  The Lost Recordings er en række specielle vinylskiver som nogle meget passionerede personer har skabt. Drømmen var at bringe nyt liv i store kunstnere.

  Læs mere
Sorter faldende

31-38 of 38

Side:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4