Blog

Sorter faldende

31-40 of 43

 • 27/12/17 Skrevet i Nyheder af High-Performance Audio
  Vi har udvidet vort sortiment indenfor hovedtelefoner med det amerikanske mærke, Master & Dynamic som byder på value-for-money modeller indenfor alle tre kategorier; in-ear, on-ear og over-ear samt trådløst.Læs mere
 • 11/11/17 Skrevet i Nyheder af High-Performance Audio

  Nedtælling til frigivelse af Dynaudio's længe ventede Music System, glæd dig! Music System sætter ny standard for trådløse højttalersystemer i prisklassen 3799 til 7499.

  Læs mere
 • 11/04/17 Skrevet i Nyheder af High-Performance Audio

  Tænk dig at vågne op og dit eksisterende anlæg har markant flere watt og spiller kraftigere ... Devialet Phantom har med en firmwareopgradering fået 450 watt yderligere forstærker-peak og spiller 2/3 højere.

  Læs mere
 • 11/02/17 Skrevet i Nyheder af High-Performance Audio

  John Darko har grundigt testet og udfordret tidens bedste kombinerede musikserver, streamer og ripper fra portugisiske Innuos, nemlig Zenith Special Edition.

  Læs mere
 • 30/10/17 Skrevet i Nyheder af High-Performance Audio

  Vi takker mange gange for en fantastisk Hifi & Surround 2017 udstilling, aldrig har vi haft så mange besøgende og så megen interesse for vore produkter.

  Læs mere
 • 26/10/17 Skrevet i Nyheder af High-Performance Audio

  Lyd og Billede skriver: "Den mest komplette version hidtil sætter musikken fri af sine lænker og slipper den ud i rummet med usædvanlig opløsning og dynamik."

  Læs mere
 • 20/10/17 Skrevet i Nyheder af High-Performance Audio

  Vi har fået den aktive Zero 1 XD højttaler fra Avantgarde Acoustics på besøg i butikken. En interessant højttaler som er fuldt aktiv og kan tilgås både digitalt fra f.eks. en streamer eller analogt fra en forforstærker.

  Læs mere
 • 19/10/17 Skrevet i Nyheder af High-Performance Audio

  FloatPoint er et helt nyt dansk produkt. FloatPoint er velegnet til lettere produkter og medvirker til at skabe mere klang, mere ro og mere 3D i lydbilledet. Erfaringen er tydelig, optimisering af strømforsyninger, kabler og afkobling gør en ikke uvæsentlig forskel.

  Læs mere
 • 19/10/17 Skrevet i Nyheder af High-Performance Audio

  Kæmpesuccesen GoldenEar Triton Reference er nu også landet i butikken. Oplev dette babelstårn af vellyd i butikken eller på Hifi & Surround om to uger.

  Læs mere
 • 16/10/17 Skrevet i Nyheder af Morten Eskildsen
  Efter utallige flotte anmeldelser, er der offentliggjort en anmeldelse fra en meget respekteret journalist, fra Soundstage Network som konkluderer "For prisen, er der intet i nærheden, så imponerende".Læs mere
Sorter faldende

31-40 of 43