Butikken

Butikken

High-Performance Audio blev etableret i 2005 og holder til i skønne lokaler i en flot og stilfuld gammel ejendom på Havnepromenaden i hjertet af København. Adressen er Havnegade 41 på hjørnet ved Cort Adelers Gade, blot et stenkast fra Nyhavn.

HIFI når det er bedst!

Kontakt

I butikken vil du møde Morten, Henrik, Michael eller Ole som med deres solide erfaring kan vejlede dig, så du altid kommer videre med den rigtige løsning, uanset om det drejer sig om et kabel, en komponent, et helt system eller akustik.

Adresse
Havnegade 41
1058 København K

Kontakt
+45 28 90 54 54
[email protected]

Åbningstider:
Mandag (lukket)
Tirsdag kl. 10.00 - 17.30
Onsdag kl. 10.00 - 17.30
Torsdag kl. 10.00 - 17.30
Fredag kl. 10.00 - 17.30
Lørdag kl. 10.00 - 15.00

Support og demonstration

Har du brug for hjælp til et produkt eller vil du bestille en demonstration (i butikken eller i dit hjem), så kontakt os på [email protected] eller på nedenstående telefonnumre:

I butikkens åbningstid (se ovenfor)
+45 28 90 54 54

Udover butikkens åbningstid
+45 50 99 95 08
Her træffes Henrik i tidsrummet mellem kl. 16.00 og 22.00 (alle hverdage) og mellem kl. 10.00 og 16.00 i weekender.

Design og kvalitet i højsædet

Vi fokuserer på skræddersyede løsninger ud fra dine helt specifikke behov og anbefaler de bedste produkter fra nøje udvalgte producenter til at indgå i disse løsninger. Lyden skal indiskutabelt være i top, men vi synes afgjort også at øjet skal tilfredsstilles af elegante løsninger, så oplevelsen bliver total.

På high-performance.dk kan du både hente viden, finde inspiration og bestille varer. Her finder du udover vores fulde produktsortiment også aktuelle tilbud, brugt udstyr, omtale af events, blogindlæg og meget mere. På shoppen bestilles varer med få klik og der er selvfølgelig gratis fragt indenfor landet grænser (v/køb over 750 kr.).

Se indenfor i butikken

store-image
store-image
store-image
store-image

Kom forbi, bliv inspireret og hør mere om vores produkter. Butikken i Havnegade er indrettet med flere udstillings- og demorum, hvor der er rig mulighed for at både se og høre forskellige typer udstyr. Alt baseret på vores brede sortiment af high-end udstyr.

Vi råder desuden over et område med aktive højttalere og et område kun med hovedtelefoner. Begge steder kan du enkelt og nemt sammenligne de forskellige modeller og prisklasser.

Vores mission

Med udgangspunkt i kærligheden til musikken og med baggrund i vores store erfaring samt stærke sortiment af de bedste produkter på markedet, skræddersyer High-Performance Audio netop den løsning eller komplette audiosystem, som tilfredsstiller dine individuelle ønsker og behov.

Du er meget velkommen til at kontakte os på mail [email protected] hele døgnet rundt eller på telefon +45 2890 5454 i ordinær åbningstid og vi kan få en samtale om netop din løsning og eventuelt aftale at mødes.

Arrangementer

Vi afholder jævnligt præsentationer i butikken, af og til deltager producenten og bidrager med endnu mere viden.

Åbent Hus og udstillinger arrangeres fra tid til anden og det er ligeledes en god idé at holde øje med blog-siden. Individuelle demonstrationer er vi altid glade for at aftale, giv os blot et ring eller en mail. Vi tilbyder endvidere private arrangementer for virksomheder eller interessegrupper.

Vi arbejder hele tiden på at forbedre high-performance.dk, så der er adgang til et aktuelt og opdateret high-end univers. Har du gode ideer eller specielle ønsker, så må du gerne kontakte os.

Hold gerne øje med vores blog-side med invitationer til aktuelle arrangementer.

Facebook

'Vi er selvfølgelig også på Facebook, hvor vi fortæller om vores produkter, events m.m.

Du finder os på: https://www.facebook.com/highperformanceaudio

Nyhedsbrevet

Modtag vores "VIP Nyhedsbrev" direkte i din indbakke. Her fortæller vi om nye produkter, relevante tilbud, events og meget mere. Vi udsender nyhedsbrevet ca. hver 14 dag.

Du tilmelder dig i bunden af denne side.