Devialet Phantom

Den bedste lyd i verden!

"Netop som man troede, at grænserne var strakt til det yderste, har Devialet overgået sig selv. Gold Phantom er det sejeste, vi har hørt af små højttalere...."

Læs mere hos Lyd og billede >>

Når du oplever Devialet for første gang, vil du straks indse, at det er helt enestående. Enkelt og samtidig sofistikeret design understreger den teknologiske overlegenhed og æstetisk balance uden at gå på kompromis med lyden. Devialet er skabt til at opfylde høje krav til præstation, men designet til at give dig daglig glæde, uden kompromiser og intet er overladt til tilfældighederne. Overbevisende musikalitet, den bedste akustiske ydelse, absolutte harmonier. En Devialet skammer sig ikke over superlativerne. Den formidler alle nuancer skabt af kunstnere og komponister med usvigelig neutralitet, intensitet og følelser.

Dette er ikke en højttaler, det er en Phantom

Glem hvad du tror du ved. Meget mere end blot en højttaler, Phantom kickstarter en intens følelsesoplevelse. Oplev den fysiske påvikrkning med højtopløst ultrapræcis lyd. Øjeblikkeligt, med kræfter, klarhed og præcision, som du aldrig har hørt før. Revolution. Hifi, højttalere, home cinema, trådløst, Bluetooth, multiroom. Phantom kan det hele.