Devialet Gemini True Wireless øretelefoner

Lyd er fx den musik vi elsker, støj ønsker vi at undgå og stemmer vil vi ikke gå glip af. Vi introducerer Devialet Gemini True Wireless øretelefoner som giver dig den bedste lyd i alle dens dimensioner. Resulatet af femten års akustisk forskning, udvikling og teknik til et bærbart design, du kan nyde på vejen!

Med Devialet Gemini True Wireless får du:

  • Devialet Active Noise Cancellation™
  • Voice Assistant
  • Op til 24 timers batteritid
  • Bluetooth 5.0
  • IPX4 (kan tåle vandsprøjt)
  • Qualcomm® aptX™

Ren revolutionerende lyd

Den eneste måde at revolutionere lyden på er ved at tage teknologien til det næste niveau. Det gjorde Devialet.
Ear Active Matching (EAM®️) indstiller automatisk musikkens signal efter formen på brugerens indre øre for at sikre en fordybende lytteoplevelse. Dette giver en kompromisløs lydoplevelse.

Devialet aktiv støjreduktion™

Slip for generende baggrundsstøj fra omgivelserne med Devialets støjreducerende teknologi, der findes i tre niveauer: "low", "high" og "plane". En hybrid dobbeltmikrofonstruktur arbejder sammen med specifikke digitale filtre ved hjælp af proprietær Internal Delay Compensation (IDC®️) teknologi for at forbedre både støjreduktionen og dens effektive båndbredde.

Naturlig Hear-througt

Vælg at høre verden, som den er med den intuitive gennemstillingstilstand. To mikrofoner fungerer synkront for at overføre ekstern lyd effektivt. Brug for at tale?

Disse earbuds er intelligente nok til aktivt at filtrere omgivende støj fra, mens de fokuserer på frekvensområdet 300-3000 Hz og dermed afslører alle nuancer i den menneskelige stemme. Du kan vælge din foretrukne grad af lydgennemgang ud fra to dedikerede niveauer: lav og høj.

Ear Active Matching (EAM®)

Devialet Gemini overlegne lydkvalitet skyldes en proprietær Ear Active Matching (EAM®️) algoritme. Algoritmen fanger øjeblikkeligt lytterens specifikke øregang og skræddersyr automatisk signalet til øret op til 10.000 gange i sekundet. Dette sikrer en fuldstændig fordybende og intim lytteoplevelse.Internal Delay Compensation (IDC®)

Devialets patenterede algoritme kompenserer perfekt for den interne forsinkelse, der genereres af en støjreduktion. Resultatet: en betydelig gevinst i støjreduktion, især ved de højere frekvenser.

Pressure Balance Architecture (PBA®)

Devialet har opfundet en akustisk arkitektur med kaskadekompressionskamre, der til enhver tid sikrer et ideelt indre tryk.Hvert kammer er belagt med tilpasset akustisk mesh, der proaktivt forhindrer ekstern støj i at komme ind i systemet, hvilket sikrer en effektiv aktiv støjreduktion. Resultatet er en intim lytteoplevelse med uspoleret lyd.
Køb eller læs mere om Devialet Gemini Earbuds