GoldenEar pakkeløsning med streaming

GoldenEar pakkeløsning med streaming

Special Price 53.000,00  DKK

Pris: 63.800,00  DKK

Kompetent hifi-setup med enestående opløsning, tyngde og 3-dimensionelt lydbillede. Dette set-up vil overraske enhver. 3-vejs semi-aktive højttalere med indbygget 800 watt subwoofer. Forstærker er strømstærk og forforstærkeren er med indbygget DSD-DAC, input er fra ROON-betjent streamer med ripper- og serverfunktion.

* Påkrævede felter

Special Price 53.000,00  DKK

Pris: 63.800,00  DKK

Leveringstid: 1-2 uger
Beskrivelse

Detaljer

Særdeles kompetent hifi-setup med enestående opløsning, tyngde og 3-dimensionelt lydbillede. Dette set-up vil overraske enhver i denne prisklasse. Højttalerne er 3-vejs semiaktive med 800 watt subwoofer i hver højttaler. Forstærker er meget strømstærk og forforstærker er analog med DSD-DAC, input er fra ROON-betjent streamer med ripper- og serverfunktion.

Der indgår Tellurium Q's meget roste Black II højttalerkabler og Nordost USB- samt XLR-kabel i selve pakken. En kabeludvidelse kan indgå mod merpris.

Pakkeløsningen består af:
1 sæt GoldenEar Triton Three+ i sort pianolak og stof.
1 stk PS Audio Stellar Gain Cell DAC / Forforstærker.
1 stk PS Audio Stellar S300 Effektforstærker.
1 stk Innuos Zen Mini 1TB (2TB mod merpris).
1 sæt Tellurium Q Black II højttalerkabel 2 x 3 meter (længere mod merpris).
1 stk Nordost Blue Heaven 2 USB 1 meter.
1 sæt Nordost Blue Heaven 2 XLR 2 x 1 meter.

Ekstra kabelpakke for optimal ydelse:
2 stk Nordost Blue Heaven 2 Power 1 meter (til PS Audio).
2 stk Nordost Blue Heaven 2 Power 2 meter (til GoldenEar).
Normalpris kr. 8.340 - Pakkepris kr. 7.500.

GoldenEar Triton Three+ omfatter de samme avancerede teknologier og byder på state-of-the-art ydeevne bemærkelsesværdigt tæt på sine større brødre. Triton Three+ er bogstaveligt talt en mindre udgave af den prisbelønnede Triton One. Det er den perfekte løsning til købere på udkig efter en mere kompakt højttaler, der giver lige så fremragende ydeevne til stereosystemer. Dens indbyggede subwoofer kontrolleres af en integreret 800 watt GoldenEar ForceField digital/DSP-styret effektforstærker som driver den aktive frontmonterede 5x9" kvadratiske subwooferenhed. Den aktive subwoofer er koblet til to modsatrettede, inertimæssigt balancerede 6,75x8" passive baspaneler, som er placeret på siderne. En 4,5" proprietær Multi-Vaned Phase Plug (MVPP™), benyttes med den samme GoldenEar High-Velocity Folded Ribbon (HVFR™) diskant. Ydelsesmæssigt, leverer Triton Three+ den samme “kabinetløse” tredimensionelle scene som de større Triton-modeller. Ligeledes er den kraftfulde, dybe subwooferbas perfekt integreret med den silkebløde, fuldstændigt transparente mellemtone og de høje frekvenser, at mange væsentlige dyrere højttalere bliver gjort til skamme.

PS Audio Stellar S300 byder på imponerende musikalitet og masser af kræfter i denne hybride klasse A/D-effektforstærker. Digitalforstærkere er her kombineret med PS Audio's Gain Cell analogforstærker, med stor musikalitet til følge.

PS Audio Stellar Gain Cell DAC er en imponerende 32-bit DSD-DAC med en klasse A analog fuldt differentieret forforstærker af gain cell typen. Matchet med effektforstærkeren og højttalerne er unikt.

Innuos Zen Mini er en særdeles eminent og kompakt ROON-streamer med implementeret TIDAL-musiktjeneste, ydermere en CD-ripper til dine unikke CD'er samt musikserver til din gemte højtopløste musik. Zen Mini på 1TB rummer cirka 1200 CD'er og er baseret på et flydende optisk drev og harddisk-platform som er en støjsvag, blæserfri konstruktion. Lavt strømforbrug velegnet til 24/7-operation. Betjenes via ROON, som enten Player eller Core med integreret streaming af TIDAL Hifi.

Tellurium Q Black II højttalerkablet er meget rost og vores suverænt mest købte højttalerkabel, musikalitet, kontrol og solid bas er hvad man får.

Nordost Blue Heaven 2 USB-kabel og balanceret XLR-signalkabel er det perfekte match, med hurtighed, detaljer, kontrol og musikalitet.

Specifikationer

Specifikationer

Kort beskrivelse

Kompetent hifi-setup med enestående opløsning, tyngde og 3-dimensionelt lydbillede. Dette set-up vil overraske enhver. 3-vejs semi-aktive højttalere med indbygget 800 watt subwoofer. Forstærker er strømstærk og forforstærkeren er med indbygget DSD-DAC, input er fra ROON-betjent streamer med ripper- og serverfunktion.

Vægt 62.00
Leveringstid 1-2 uger
Type Pakkeløsning
Frekvensområde 21-35.000 Hz
Ydelse 2 x 140 watt v/8 ohm
Følsomhed 90 dB
Impedans 8 ohm
D/A-konverter 32-bit / 384 kHz / DSD128
Input RCA, XLR, S/PDIF, USB, Ethernet, Toslink
Aktiv Aktiv 800 watt subwoofer i hver højttaler
App ROON