GoldenEar Triton Seven (sæt)

På lager
17.090  DKK
Leveringstid:5-7 dage

Triton Seven bringer den succesrige ‘Speaker-of-the-Year’vindende Triton-serie til en kompakt størrelse og meget overkommelig prisklasse. Det er den første Triton-højttaler uden indbygget subwoofer, men den opnår stadig en flot dyb, subwooferagtig slagkraftig bas, takket være avancerede enheder kombineret med sofistikerede teknologier.

Få svar på dine spørgsmål
Har du spørgsmål til "GoldenEar Triton Seven", lagerstatus, funktionalitet m.v., så klik her!

  • Gratis fragt over 750 DKK
  • Lagervarer sendes indenfor 24 timer
  • Afhentning i butik

Triton Seven bringer den succesrige ‘Speaker-of-the-Year’vindende Triton-serie til en kompakt størrelse og meget overkommelig prisklasse. Det er den første Triton-højttaler uden indbygget subwoofer, men den opnår stadig en flot dyb, subwooferagtig slagkraftig bas, takket være avancerede enheder kombineret med sofistikerede teknologier. Mike Mettler fra Sound & Vision kaldte Triton Seven “en ægte referencehøjttaler til blot fjorten tusinde kroner ... de vil sandsynligvis blive din næste referencehøjttaler, præcis som de er blevet mine".

Ligesom Triton Five, er Triton Seven særdeles attraktiv og med det akustisk målrettede kabinet gives de samme ydelsesmæssige fordele, såvel som at se godt ud. Triton Seven’s flotte lydbillede er yderligere udtrykt med den smalle frontbaffel. Et komplekst Linkwitz/Riley delefilter giver de d'Appolito opstillede 5,25” mellemtone/basenheder et enormt dynamikområde og en ekstraordinær dyb basrespons. I centrum af d’Appolitoprincippet sidder en High Velocity Folded Ribbon (HVFR™) diskant til detaljeret gengivelse af både musik og film. Dobbelt og sidemonterede inertimæssigt afbalancerede, flade baspaneler leverer slagkraftig, flot detaljeret subwoofer-kvalitet i de nederste frekvenser. Triton Seven’s lydgengivelse gør den perfekt til stereosystemer samt i de bedste flerkanalsystemer.

Secrets of Home Theater 2014: “Best Value Loudspeaker.”

Tone Audio 2014: “Watch out competition: Sandy Gross has a winner in his lineup.”

Digital Trends 2014: “The Triton Seven … are a stunning example of how audiophile-grade sound can come from a speaker nearly anyone can afford.”

Generelt om Triton-serien:
Triton-serien består af en række højtydende højttalere, hvoraf de tre største modeller har indbygget subwoofer. Alle Triton-modellerne er udviklet til fremragende præstationer i både stereosystemer som i flerkanalsystemer. Deres slanke, elegante kurvede og koniske design er ikke blot nydeligt, men også vigtig for selve ydelsen. Triton-serien leverer nærmest ubegrænset tredimensionalitet, som anmeldere har hyldet som værende ”mystisk" eller "magisk" og bedst opsummeres af udtalelsen: “Fik os til at tro, at hele væggen var dækket med højttalere”. Den kraftfulde subwoofer integreres perfekt med den silkebløde og gennemsigtige mellemtone samt de høje frekvenser. Triton-serien overgår mange væsentlige dyrere højttalere.

Subwoofersektionerne i Triton One, Two+ og Three+ er baseret på en kraftfuld GoldenEar ForceField digitalforstærker. Forstærkerens DSP-design byder ikke blot på en ekstrem lineær respons og lav forvrængning, men kontrollerer med fast hånd den dynamiske ydeevne. Forstærkeren driver op til tre frontmonterede 5x9" kvadratiske basser, der er koblet til flere sidemonterede kvadratiske baspaneler. Resultatet er en frygtindgydende bas, som leverer både musikalsk underfundighed samt jordskælvsagtig autoritet. Fordelene ved at indbygge subwoofere er flere. Umiddelbart elimineres behovet for separate subwoofere. Men endnu vigtigere er de ydelsesmæssige fordele. Ved at indbygge subwooferen i selve højttaleren, fås en overlegen integration og homogenitet end der kan opnås med separate subwoofere, selv ved brug af to. De to subwoofere i et par Triton-højttalere kobler bedre til rummet og bidrager til at håndtere rummets egenfrekvenser. Sidst men ikke mindst er de kraftfulde subwoofere mere intense og giver en helt eminent bas.

Kendetegnet for alle GoldenEar højttalere, benyttes Triton HVFR™ (High-Velocity Folded Ribbon) diskantdesign. Diskanten skaber lydbølger og flytter luft ved at klemme den harmonikalignende plisserede membran, snarere end at skubbe luften som konventionelle enheder gør. Større effektivitet, lavere forvrængning, forbedret dynamik og flot detaljeret lyd er resultatet af denne teknologi. Triton-modellerne udnytter mellem/basenheder med proprietære computeroptimerede cone-designs, der sikrer et jævnt og bredt frekvensområde.

Triton-modellernes karakteristiske, men minimalistiske design, passer fint i de fleste indretningsmiljøer. Den slanke frontbaffel hjælper med at skabe et stort perspektiv med enorm dybde, højde og bredde, som strækker sig langt udover højttalerne selv. Alle GoldenEar højttalere, er udviklet i et akustisk anechoic (ekko- og resonansfrit) kammer i Canada, selvfølgelig i kombination med intens og kritisk lytning.

Triton-serien er smukt udført med en elegant sort beklædning, samt pianosort top og fod.

Manual:
https://www.goldenear.com/images/manuals/TritonSeven_Manual.pdf

Frequency Response: 29 Hz - 35 kHz
Efficiency: 89 dB
Nominal Impedance: Compatible with 8 ohms

Driver Complement:
Two - 5-1/4˝ High-Definition Cast-Basket
Mid/Bass Drivers, coupled to:
Two - 8˝ Planar Sub-Bass Radiators
One - HVFR™ High-Velocity Folded
Ribbon Tweeter

Recommended Amplification: 10 - 300 watt/channel
Built-In Subwoofer Power Amplification: -

Dimensions:
5-3/4˝ (14.6 cm) W (front)
x 7-1/4˝ (18.3 cm) W (rear)
x 11˝ (27.9 cm) D
x 39-3/4˝ (101 cm) H
Base: 10-1/2˝ (26.5 cm) W
x 14-1/2˝ (36.9 cm) D

Weight:
15 kg