GoldenEar Triton Three+ (sæt)

På lager
28.290  DKK
Leveringstid:5-7 dage

Triton Three+ er bemærkelsesværdigt tæt på sine større brødre. Triton Three+ er bogstaveligt talt en mindre udgave af den prisbelønnede Triton One og Triton Two+. Det er den perfekte løsning til købere på udkig efter en mere kompakt højttaler, der giver lige så fremragende ydeevne til både stereo- og flerkanalsystemer.

  • Gratis fragt over 750 DKK
  • Lagervarer sendes indenfor 24 timer
  • Afhentning i butik

Triton Three+ omfatter de samme avancerede teknologier og byder på state-of-the-art ydeevne bemærkelsesværdigt tæt på sine større brødre. Triton Three+ er bogstaveligt talt en mindre udgave af den prisbelønnede Triton One og Triton Two+. Det er den perfekte løsning til købere på udkig efter en mere kompakt højttaler, der giver lige så fremragende ydeevne til både stereo- og flerkanalsystemer.

Præcis som Triton Two+, er den nyligt opdaterede Triton Three+ med teknologier udviklet til Triton One. Dens indbyggede subwoofer (en teknologi udviklet af Sandy Gross og Don Givogue) kontrolleres af en integreret 800 watt GoldenEar ForceField digital/DSP-styret effektforstærker som driver den aktive frontmonterede 5x9" kvadratiske subwooferenhed. Den aktive subwoofer er koblet til to modsatrettede, inertimæssigt balancerede 6,75x8" passive baspaneler, som er placeret på siderne. En 4,5" proprietær Multi-Vaned Phase Plug (MVPP™), som også anvendes i Triton Two+, benyttes med den samme GoldenEar High-Velocity Folded Ribbon (HVFR™) diskant.

Ydelsesmæssigt, leverer Triton Three+ den samme “kabinetløse” tredimensionelle scene som de større Triton-modeller. Ligeledes er den kraftfulde, dybe subwooferbas perfekt integreret med den silkebløde, fuldstændigt transparente mellemtone og de høje frekvenser, at mange væsentlige dyrere højttalere bliver gjort til skamme.

 

Generelt om Triton-serien:

Triton-serien består af en række højtydende højttalere, hvoraf de fem største modeller har indbygget aktiv subwoofer. Alle Triton-modellerne er udviklet til fremragende præstationer i både stereosystemer som i flerkanalsystemer. Deres slanke, elegante kurvede og koniske design er ikke blot nydeligt, men også vigtig for selve ydelsen. Triton-serien leverer nærmest ubegrænset tredimensionalitet, som anmeldere har hyldet som værende ”mystisk" eller "magisk" og bedst opsummeres af udtalelsen: “Fik os til at tro, at hele væggen var dækket med højttalere”. Den kraftfulde subwoofer integreres perfekt med den silkebløde og gennemsigtige mellemtone samt de høje frekvenser. Triton-serien overgår mange væsentlige dyrere højttalere.

Subwoofersektionerne i Triton Reference, One.R, One, Two+ og Three+ er baseret på en kraftfuld GoldenEar ForceField digitalforstærker. Forstærkerens DSP-design byder ikke blot på en ekstrem lineær respons og lav forvrængning, men kontrollerer med fast hånd den dynamiske ydeevne. Forstærkeren driver op til tre frontmonterede 6x10" rektangulære basser, der er koblet til flere sidemonterede kvadratiske baspaneler. Resultatet er en frygtindgydende bas, som leverer både musikalsk underfundighed samt jordskælvsagtig autoritet. Fordelene ved at indbygge subwoofere er flere. Umiddelbart elimineres behovet for separate subwoofere. Men endnu vigtigere er de ydelsesmæssige fordele. Ved at indbygge subwooferen i selve højttaleren, fås en overlegen integration og homogenitet end der kan opnås med separate subwoofere, selv ved brug af to. De to subwoofere i et par Triton-højttalere kobler bedre til rummet og bidrager til at håndtere rummets egenfrekvenser. Sidst men ikke mindst er de kraftfulde subwoofere mere intense og giver en helt eminent bas.

Kendetegnet for alle GoldenEar højttalere, benyttes Triton HVFR™ (High-Velocity Folded Ribbon) diskantdesign. Diskanten skaber lydbølger og flytter luft ved at klemme den harmonikalignende plisserede membran, snarere end at skubbe luften som konventionelle enheder gør. Større effektivitet, lavere forvrængning, forbedret dynamik og flot detaljeret lyd er resultatet af denne teknologi. Triton-modellerne udnytter mellem/basenheder med proprietære computeroptimerede cone-designs, der sikrer et jævnt og bredt frekvensområde.

Triton-modellernes karakteristiske, men minimalistiske design, passer fint i de fleste indretningsmiljøer. Den slanke frontbaffel hjælper med at skabe et stort perspektiv med enorm dybde, højde og bredde, som strækker sig langt udover højttalerne selv. Alle GoldenEar højttalere, er udviklet i et akustisk anechoic (ekko- og resonansfrit) kammer i Canada, selvfølgelig i kombination med intens og kritisk lytning.

Triton-serien er smukt udført med en elegant sort beklædning, samt pianosort top og fod, hvor modellerne One.R samt Reference er helt i pianosort kabinet.

Manual:
https://www.goldenear.com/images/manuals/TritonThreePlus_Manual.pdf

Frequency Response: 21 Hz - 35 kHz
Efficiency: 90 dB
Nominal Impedance: Compatible with 8 ohms

Driver Complement:
One - 5˝ x 9˝ Long-Throw Quadratic Subwoofer Bass Driver, coupled to:
Two - 6-3/4˝ x 8˝ Quadratic Planar Infrasonic Radiators
One - 4-1/2˝ High-Definition
Cast-Basket MVPP™
Upper-Bass/Mid Driver
One - HVFR™ High-Velocity
Folded Ribbon Tweeter

Recommended Amplification: 20 - 400 watt/channel
Built-In Subwoofer Power Amplification: 800 watt ForceField Amplifier

Dimensions:
5-1/4˝ (13.3 cm) W (front)
x 7˝ (17.8 cm) W (rear)
x 13˝ (33 cm) D
x 44˝ (111.8 cm) H
Base: 11-1/2˝ (29.2 cm) W
x 16-1/4˝ (41.3 cm) D

Weight:
20,4 kg