GoldenEar Triton Two+ (sæt)

På lager
40.990 DKK
Leveringstid:5-7 dage

GoldenEar Triton Two+ er med sin ekstraordinære lydkvalitet, elegante design og uhørte value-for-money. Den har opnået en utrolig række af vilde anmeldelser og anerkendelser fra hele verden - herunder flere ‘Speaker of the Year’ priser.

  • Gratis fragt over 750 DKK
  • Lagervarer sendes indenfor 24 timer
  • Afhentning i butik

GoldenEar Triton Two+ er med sin ekstraordinære lydkvalitet, elegante design og uhørte value-for-money. Den har opnået en utrolig række af vilde anmeldelser og anerkendelser fra hele verden - herunder flere ‘Speaker of the Year’ priser.

Den slanke, 122 cm høje Triton Two+ er nyligt opdateret til nu at omfatte mange af de teknologier som er udviklet til Triton One, herunder: et fuldt balanceret delefilterdesign, high-end filmkondensatorer, ny mellemtone/øvre basenheder og en omprogrammeret DSP. Dens indbyggede subwoofersektion er drevet af en 1200 watt GoldenEar ForceField digitalforstærker. Forstærkeren driver to frontmonterede 5x9" basser, som er koblet til to sidemonterede 7x10" baspaneler. Der er to nyudviklede 4,5” mellemtone/basenheder, baseret på GoldenEar’s proprietære Multi-Vaned Phase Plug design (MVPP™), monteret i to kamre, arrangeret efter d’Appolito-princippet. I midten den helt ekstraordinære GoldenEar High-Velocity Folded Ribbon (HVFR ™) bånddiskant.
Triton Two+’s dynamiske, ubesværede, ‘du-er-der’ klarhed vil næsten bogstaveligt bringe live-optræden ind i dit hjem … eller omvendt, placere dig i koncertsalen.

Soundandvision 2016: “A truly captivating, sublime, thoroughly engaging speaker.”

The Absolute Sound 2016 “Editors Choice Award”.
 

Generelt om Triton-serien:

Triton-serien består af en række højtydende højttalere, hvoraf de fem største modeller har indbygget aktiv subwoofer. Alle Triton-modellerne er udviklet til fremragende præstationer i både stereosystemer som i flerkanalsystemer. Deres slanke, elegante kurvede og koniske design er ikke blot nydeligt, men også vigtig for selve ydelsen. Triton-serien leverer nærmest ubegrænset tredimensionalitet, som anmeldere har hyldet som værende ”mystisk" eller "magisk" og bedst opsummeres af udtalelsen: “Fik os til at tro, at hele væggen var dækket med højttalere”. Den kraftfulde subwoofer integreres perfekt med den silkebløde og gennemsigtige mellemtone samt de høje frekvenser. Triton-serien overgår mange væsentlige dyrere højttalere.

Subwoofersektionerne i Triton Reference, One.R, One, Two+ og Three+ er baseret på en kraftfuld GoldenEar ForceField digitalforstærker. Forstærkerens DSP-design byder ikke blot på en ekstrem lineær respons og lav forvrængning, men kontrollerer med fast hånd den dynamiske ydeevne. Forstærkeren driver op til tre frontmonterede 6x10" rektangulære basser, der er koblet til flere sidemonterede kvadratiske baspaneler. Resultatet er en frygtindgydende bas, som leverer både musikalsk underfundighed samt jordskælvsagtig autoritet. Fordelene ved at indbygge subwoofere er flere. Umiddelbart elimineres behovet for separate subwoofere. Men endnu vigtigere er de ydelsesmæssige fordele. Ved at indbygge subwooferen i selve højttaleren, fås en overlegen integration og homogenitet end der kan opnås med separate subwoofere, selv ved brug af to. De to subwoofere i et par Triton-højttalere kobler bedre til rummet og bidrager til at håndtere rummets egenfrekvenser. Sidst men ikke mindst er de kraftfulde subwoofere mere intense og giver en helt eminent bas.

Kendetegnet for alle GoldenEar højttalere, benyttes Triton HVFR™ (High-Velocity Folded Ribbon) diskantdesign. Diskanten skaber lydbølger og flytter luft ved at klemme den harmonikalignende plisserede membran, snarere end at skubbe luften som konventionelle enheder gør. Større effektivitet, lavere forvrængning, forbedret dynamik og flot detaljeret lyd er resultatet af denne teknologi. Triton-modellerne udnytter mellem/basenheder med proprietære computeroptimerede cone-designs, der sikrer et jævnt og bredt frekvensområde.

Triton-modellernes karakteristiske, men minimalistiske design, passer fint i de fleste indretningsmiljøer. Den slanke frontbaffel hjælper med at skabe et stort perspektiv med enorm dybde, højde og bredde, som strækker sig langt udover højttalerne selv. Alle GoldenEar højttalere, er udviklet i et akustisk anechoic (ekko- og resonansfrit) kammer i Canada, selvfølgelig i kombination med intens og kritisk lytning.

Triton-serien er smukt udført med en elegant sort beklædning, samt pianosort top og fod, hvor modellerne One.R samt Reference er helt i pianosort kabinet.

Manual:
https://www.goldenear.com/images/manuals/TritonTwoPlus_Manual.pdf

Frequency Response: 16 Hz - 35 kHz
Efficiency: 91 dB
Nominal Impedance: Compatible with 8 ohms

Driver Complement:
Two - 5˝ x 9˝ Long-Throw Quadratic Subwoofer Bass Drivers, coupled to:
Two - 7˝ x 10˝ Quadratic Planar Infrasonic Radiators
Two - 4-1/2˝ High-Definition
Cast-Basket MVPP™
Upper-Bass/Mid Drivers
One - HVFR™ High-Velocity
Folded Ribbon Tweeter

Recommended Amplification: 20 - 500 watt/channel
Built-In Subwoofer Power Amplification: 1200 watt ForceField Amplifier

Dimensions:
5-1/4˝ (13.3 cm) W (front)
x 7-1/2˝ (19 cm) W (rear)
x 15˝ (38.1 cm) D
x 48˝ (122 cm) H
Base: 11-1/2˝ (29.2 cm) W
x 18˝ (45.7 cm) D

Weight:
27,2 kg