Hana SL Mono MC-pickup

På lager
5.190 DKK
Leveringstid:5-6 uger
Hana SL MONO MC er en håndbygget pickup, baseret påden prisvindende Hana SL stereo MC pick-up. SL Mono er bygget med de samme gode materialer. Shibata-nål monteret på aluminium cantileverog med spoler i meget fin ren kobbertråd, samt en kraftig alnicomagnet.
  • Gratis fragt over 500 DKK
  • Lagervarer sendes indenfor 24 timer
  • Afhentning i butik

Hana SL Mono er en håndbygget high end moving coil pick-up, forsynet med en meget fin, nøgen Shibata-slebet diamant. Nålen er monteret i et meget stift nålerør i aluminum og huset er bygget i et lavresonant sort kompositmateriale.

Hana SL har en udgangsspænding på 0,5 mv og skal belastes med 4-500 Ohm. Har du en god RIAA med MC-indgang eller en trafo/MC-forstærker, får du mest ud af Hana SL.

Shibata nåleslibningen på Hana SL Mono giver bedre sporingsevne, bedre frekvensområde og bedre kanalbalance - og sikrer flere detaljer, mere præcist stereobillede og generelt mere vellyd.

Hana pick-up’erne produceres af Excel Sound Coorporation, en 50 år gammel virksomhed fra Tokyo, der mest er kendt som OEM-producent af high-end pick-up’er og tonearme. Efter bedste japanske tradition oplyser man dog intet om, hvilke firmaer man producerer for.

Hana er en ny produktserie, hvor man bruger sin mangeårige erfaring til at producere sin egen serie pick-up’er.

Stylus: Nude Diamond Shibata
Output Level: 0.5 mv / 1 kHz
Output Balance: <1.5db/1KHz
Vertical Tracking Force: 2g
Track Ability: 70µm/2g
Frequency Response: 15-32,000Hz
Impedance: 30Ω/1KHz
Inductance: 40 µH
Suggested Load Impedance: >400Ω
Cartridge Weight: 5g
Cartridge Color: black