In-ear

Sorter faldende

7 vare(r)

 • Audeze iSine 10

  KUN 1 stk uden Lightning (kan tilkøbes), så længe lager haves - Audeze iSine 10 lyder absolut ikke som andre in-ear hovedtelefoner. Det magnetiske diaphragmpanel sikrer præcis og hurtig respons. Findes endvidere i versioner med Lightning samt Bluetooth.

  Vis detaljer

  Special Price 2.290,00  DKK

  Pris: 2.990,00  DKK

 • Devialet Gemini earbuds

  PÅ LAGER IGEN! - Musik er lyden som vi elsker, støj er lyden som vi undgår og stemmer ønsker vi at mindes. Devialet introducerer nu Gemini True Wireless in-ear hovedtelefoner, med den bedste lyd, et resultat af femten års udvikling indenfor akustik.

  Vis detaljer
  2.390,00  DKK

 • Audeze iSine 20

  Audeze iSine 20 lyder absolut ikke som andre in-ear hovedtelefoner. Det magnetiske diaphragmpanel sikrer præcis og hurtig respons. Findes også i versioner med Lightning samt Bluetooth.

  Vis detaljer
  4.490,00  DKK

 • Audeze LCD-i3

  In-ear fra Audeze, baseret på de bedste teknologier der tillader dynamisk omfang helt op til 130 dB uden hørbar forvrængning. Leveres med både 3,5 mm kabel samt Cipher Bluetooth kabel.

  Vis detaljer
  7.490,00  DKK

 • Astell&Kern SOLARIS X

  KUN 1 stk OPEN-BOX, så længe lager haves - Astell & Kern og Campfire Audio har i samarbejde udviklet de fantastiske AK Solaris X in-ear-hovedtelefoner. Hovedtelefonerne er håndbyggede i Portland, Oregon, USA af dygtige by håndværkere, der sikrer at hver enkel hovedtelefon er produceret efter de højeste standarder.
  Vis detaljer

  Special Price 10.490,00  DKK

  Pris: 12.990,00  DKK

 • Audeze Euclid

  Euclid er en closed-back planar magnetisk in-ear. Let at drive og perfekt til både mobiltelefon, hovedtelefonforstærker og/eller en bærbar musikafspiller. Euclid leverer et overlegent og detaljeret lydbillede med et stort dynamisk område, der gør at du glemmer at du lytter til en lukket in-ear.
  Vis detaljer
  11.190,00  DKK

 • Audeze LCD-i4

  Audeze LCD-i4 er udviklet med det klare mål, at byde på verdens bedste in-ear hovedtelefon. Audeze's topmodel LCD-4 er nedskaleret og integreret i denne minimalistiske in-ear med imponerende basrespons helt ned til 5 Hz.

  Vis detaljer
  21.990,00  DKK

Sorter faldende

7 vare(r)