Over-ear

Sorter faldende

1-20 of 24

Side:
 1. 1
 2. 2
 • Audeze Mobius

  Audeze Mobius er en trådløs gaming-hovedtelefon med fænomenal lyd også 3D, takket være Audeze's store erfaring med de bedste hovedtelefoner på markedet indenfor hifi når det er bedst - lyt på Audeze Mobius og du vil blive overrasket.

  Vis detaljer
  2.990,00  DKK

 • Audeze LCD-1

  Audeze LCD-1 er en komfortabel, letvægt og mobil over-ear hovedtelefon, måske den bedste i sin kategori overhovedet - velegnet til studio og hjemmebrug.

  Vis detaljer
  3.490,00  DKK

 • Dan Clark ÆON 2 Open

  KUN 1 stk OPEN-BOX med 6,3 mm jack, så længe lager haves - ÆON 2 Open er Dan Clark Audios value-for-money planar-hovedtelefon som benytter en nyudviklet enhed, baseret på det meget roste Ether 2 design som byder på meget forbedret lydkvalitet. Hovedbåndet kan foldes sammen og hovedtelefonen passer ind i en meget kompakt æske, velegnet til transport.

  Vis detaljer

  Special Price 5.590,00  DKK

  Pris: 7.490,00  DKK

 • Audeze LCD-2 Classic

  Audeze LCD-2 Classic er en lækker version af den kendte over-ear hovedtelefon LCD-2 mixet med varmen og energien fra den oprindelige LCD-2, nu endnu lettere og billigere.

  Vis detaljer
  6.490,00  DKK

 • Dan Clark ÆON 2 Closed

  ÆON 2 Closed er Dan Clark Audio's value-for-money planar-hovedtelefon som benytter en nyudviklet enhed, baseret på det meget roste Ether 2 design som byder på meget forbedret lydkvalitet. Hovedbåndet kan foldes sammen og hovedtelefonen passer ind i en meget kompakt æske, velegnet til transport.

  Vis detaljer
  7.490,00  DKK

 • Audeze LCD-2 Classic Closed

  Audeze LCD-2 Classic er en lækker version af den kendte over-ear hovedtelefon LCD-2 mixet med varmen og energien fra den oprindelige LCD-2, nu endnu lettere og billigere. Kan leveres som enten Open eller Closed.

  Vis detaljer
  7.490,00  DKK

 • Dan Clark ÆON 2 Noire

  ÆON 2 Noire er en helt ny version af ÆON 2 planar-hovedtelefonen i ny sort metallic finish og tunet lidt anderledes end de eksisterende ÆON 2 Closed, nemlig med en lettere boostet bas og diskant. Hovedbåndet kan foldes sammen og hovedtelefonen passer ind i en meget kompakt æske, velegnet til transport.

  Vis detaljer
  7.490,00  DKK

 • Audeze LCD-2

  Audeze LCD-2 er en smuk over-ear hovedtelefon i LCD-serien som startede hele eventyret. Udførelse i smukt caribisk rosentræ. Findes endvidere i en billigere Classic-version, åben eller lukket.

  Vis detaljer
  7.990,00  DKK

 • Focal Celestee

  Celestee kombinerer moderne design, luksus finish og en imponerende lyd. Celestee garanterer fremragende dynamik og præcis lyd.
  Vis detaljer
  8.790,00  DKK

 • Audeze LCD-X

  Topydelse til en overkommelig pris, Audeze's value-for-money bud indenfor LCD-serien. Audeze LCD-X er en meget dynamisk, neutral og transparent over-ear hovedtelefon med stor følsomhed. Leveres nu med Creator Pack alukuffert.

  Vis detaljer
  9.990,00  DKK

 • Focal Radiance Bentley

  Radiance giver den absolutte glæde ved hi-fi-lytning kombineret med enestående komfort og elegance. Hver detalje er gennemtænkt, hvilket gør disse hovedtelefoner til et samlerobjekt, som du kan bruge derhjemme eller tage med dig, uanset hvor du er.
  Vis detaljer
  10.890,00  DKK

 • Audeze LCD-XC

  Skal din hovedtelefon være lukket, så er Audeze LCD-XC svaret. LCD-XC er meget dynamisk og transparent samt har dannet grundlag for rigtig mange timer blandt musikere, teknikere og audiofile. Leveres nu med Creator Pack alukuffert.

  Vis detaljer
  10.990,00  DKK

 • Focal Clear MG

  Følelsen af uendeligt rum, Focal Clear MG er en åben "rundt om øret" hovedtelefon med en lyd karakteriseret af luftighed, detaljer og stadig fuldt omfang fra dybbas og op i registeret. En opdateret version af den tidligere Focal Clear.

  Focal Clear MG - EISA Award 2021-2022
  Vis detaljer
  12.890,00  DKK

 • Dan Clark Ether Flow

  Dan Clark Ether Flow er introen til Ether-serien i den åbne version, hvor mange konkurrenter koster det dobbelte. Ether Flow er et tydeligt bevis på Dan Clark's mission om at tilbyde value-for-money highend-ydelse til yndere af hovedtelefoner.

  Vis detaljer
  13.990,00  DKK

 • Dan Clark Ether Flow C

  Dan Clark Ether Flow C er måske den bedst lydende lukkede planar-hovedtelefon på markedet, med en forrygende åben lyd. Hovedtelefoner er samtidig blandt de lettest lukkede på markedet.

  Vis detaljer
  13.990,00  DKK

 • Audeze LCD-3

  Audeze LCD-3 omtaltes som den bedste hovedtelefon i verden, nu kun overgået af de nye LCD-4-modeller. Luftig lyd og kraftfuld bas med flot mellemtone og masser af dynamik.

  Vis detaljer
  16.490,00  DKK

 • Dan Clark Ether 2

  Ether 2 er Dan Clark Audio's helt enestående klassiske planar magnetiske hovedtelefon. Kun 290 gram, er Ether 2 ufattelig let for en top-of-the-line hovedtelefon, hvilket betyder at den føles lige så godt, som den lyder.

  Vis detaljer
  16.490,00  DKK

 • Focal Stellia

  Akustisk raffinement, Focal Stellia byder på absolut renhed, også på farten, med blot 35 ohm modstand kan disse hovedtelefoner drives med mobile enheder - perfekt lyd på farten

  Vis detaljer
  24.890,00  DKK

 • Audeze LCD-MX4

  Audeze LCD-MX4 er den perfekte kombination af LCD-4's fænomenale lyd, LCD-X's høje følsomhed og hele 30% vægtreduktion grundet brug af magnesium og carbonfiber.

  Vis detaljer
  24.990,00  DKK

 • Dan Clark Voce

  VOCE® er Dan Clarks flagskib indenfor elektrostatiske hovedtelefoner og måske den mest roste high-end hovedtelefon i 2018, hvor den blev kåret til "Bedste hovedtelefon" og "Årets produkt" af medier som "Positive Feedback", "Absolute Sound", "Headfonics" og "Headphone.guru".
  Vis detaljer
  25.990,00  DKK

Sorter faldende

1-20 of 24

Side:
 1. 1
 2. 2