Over-ear

Sorter faldende

7 vare(r)

 • Dan Clark ÆON 2 Closed

  ÆON 2 Closed er Dan Clark Audio's value-for-money planar-hovedtelefon som benytter en nyudviklet enhed, baseret på det meget roste Ether 2 design som byder på meget forbedret lydkvalitet. Hovedbåndet kan foldes sammen og hovedtelefonen passer ind i en meget kompakt æske, velegnet til transport.

  Vis detaljer
  6.990,00  DKK

 • Dan Clark ÆON 2 Open

  ÆON 2 Open er Dan Clark Audios value-for-money planar-hovedtelefon som benytter en nyudviklet enhed, baseret på det meget roste Ether 2 design som byder på meget forbedret lydkvalitet. Hovedbåndet kan foldes sammen og hovedtelefonen passer ind i en meget kompakt æske, velegnet til transport.

  Vis detaljer
  6.990,00  DKK

 • Dan Clark ÆON 2 Noire

  ÆON 2 Noire er en helt ny version af ÆON 2 planar-hovedtelefonen i ny sort metallic finish og tunet lidt anderledes end de eksisterende ÆON 2 Closed, nemlig med en lettere boostet bas og diskant. Hovedbåndet kan foldes sammen og hovedtelefonen passer ind i en meget kompakt æske, velegnet til transport.

  Vis detaljer
  6.990,00  DKK

 • Dan Clark Ether Flow

  Dan Clark Ether Flow er introen til Ether-serien i den åbne version, hvor mange konkurrenter koster det dobbelte. Ether Flow er et tydeligt bevis på Dan Clark's mission om at tilbyde value-for-money highend-ydelse til yndere af hovedtelefoner.

  Vis detaljer
  13.990,00  DKK

 • Dan Clark Ether Flow C

  Dan Clark Ether Flow C er måske den bedst lydende lukkede planar-hovedtelefon på markedet, med en forrygende åben lyd. Hovedtelefoner er samtidig blandt de lettest lukkede på markedet.

  Vis detaljer
  13.990,00  DKK

 • Dan Clark Ether 2

  Ether 2 er Dan Clark Audio's helt enestående klassiske planar magnetiske hovedtelefon. Kun 290 gram, er Ether 2 ufattelig let for en top-of-the-line hovedtelefon, hvilket betyder at den føles lige så godt, som den lyder.

  Vis detaljer
  16.490,00  DKK

 • Dan Clark Voce

  VOCE® er Dan Clarks flagskib indenfor elektrostatiske hovedtelefoner og måske den mest roste high-end hovedtelefon i 2018, hvor den blev kåret til "Bedste hovedtelefon" og "Årets produkt" af medier som "Positive Feedback", "Absolute Sound", "Headfonics" og "Headphone.guru".
  Vis detaljer
  25.990,00  DKK

Sorter faldende

7 vare(r)