Trådløse

Sorter faldende

5 vare(r)

 • Audeze iSine 10

  KUN 1 stk uden Lightning (kan tilkøbes), så længe lager haves - Audeze iSine 10 lyder absolut ikke som andre in-ear hovedtelefoner. Det magnetiske diaphragmpanel sikrer præcis og hurtig respons. Findes endvidere i versioner med Lightning samt Bluetooth.

  Vis detaljer

  Special Price 2.290,00  DKK

  Pris: 2.990,00  DKK

 • Devialet Gemini earbuds

  PÅ LAGER IGEN! - Musik er lyden som vi elsker, støj er lyden som vi undgår og stemmer ønsker vi at mindes. Devialet introducerer nu Gemini True Wireless in-ear hovedtelefoner, med den bedste lyd, et resultat af femten års udvikling indenfor akustik.

  Vis detaljer
  2.390,00  DKK

 • Audeze Mobius

  Audeze Mobius er en trådløs gaming-hovedtelefon med fænomenal lyd også 3D, takket være Audeze's store erfaring med de bedste hovedtelefoner på markedet indenfor hifi når det er bedst - lyt på Audeze Mobius og du vil blive overrasket.

  Vis detaljer
  2.990,00  DKK

 • Audeze iSine 20

  Audeze iSine 20 lyder absolut ikke som andre in-ear hovedtelefoner. Det magnetiske diaphragmpanel sikrer præcis og hurtig respons. Findes også i versioner med Lightning samt Bluetooth.

  Vis detaljer
  4.490,00  DKK

 • Audeze LCD-i3

  In-ear fra Audeze, baseret på de bedste teknologier der tillader dynamisk omfang helt op til 130 dB uden hørbar forvrængning. Leveres med både 3,5 mm kabel samt Cipher Bluetooth kabel.

  Vis detaljer
  7.490,00  DKK

Sorter faldende

5 vare(r)