Trådløse

Sorter faldende

6 vare(r)

 • Devialet Gemini earbuds

  PÅ LAGER IGEN! - Musik er lyden som vi elsker, støj er lyden som vi undgår og stemmer ønsker vi at mindes. Devialet introducerer nu Gemini True Wireless in-ear hovedtelefoner, med den bedste lyd, et resultat af femten års udvikling indenfor akustik.

  Vis detaljer
  2.390,00  DKK

 • Audeze iSine 10

  Audeze iSine 10 lyder absolut ikke som andre in-ear hovedtelefoner. Det magnetiske diaphragmpanel sikrer præcis og hurtig respons. Findes endvidere i versioner med Lightning samt Bluetooth.

  Vis detaljer
  2.990,00  DKK

 • KEF-Porsche Space One Wireless

  Sammen med Porsche Design har KEF udviklet SPACE ONE Wireless hovedtelefonen som med Bluetooth-tilslutning har vundet Red Dot's 'Best of the Best' pris. Onboard Active Noise Cancellation er specielt tunet til at bibeholde hifi-oplevelsen hvor som helst.

  Vis detaljer
  2.990,00  DKK

 • Audeze Mobius

  Audeze Mobius er en trådløs gaming-hovedtelefon med fænomenal lyd også 3D, takket være Audeze's store erfaring med de bedste hovedtelefoner på markedet indenfor hifi når det er bedst - lyt på Audeze Mobius og du vil blive overrasket.

  Vis detaljer
  2.990,00  DKK

 • Audeze iSine 20

  Audeze iSine 20 lyder absolut ikke som andre in-ear hovedtelefoner. Det magnetiske diaphragmpanel sikrer præcis og hurtig respons. Findes også i versioner med Lightning samt Bluetooth.

  Vis detaljer
  4.490,00  DKK

 • Audeze LCD-i3

  Nyeste in-ear fra Audeze, baseret på de bedste teknologier der tillader dynamisk omfang helt op til 130 dB uden hørbar forvrængning. Leveres med både 3,5 mm kabel, Lightning kabel med indbygget DA-konverter samt Bluetooth 5.0 modul.

  Vis detaljer
  7.490,00  DKK

Sorter faldende

6 vare(r)