Centerhøjttalere

Sorter faldende

12 vare(r)

 • GoldenEar SuperSat 3C

  SuperSat 3C er en elegant kurvet kompakt centerhøjttaler designet til høj ydelse hvor pladsen er trang. SuperSat 3C består af to 4,5" mellembasser samt en HVFR™ diskant.

  Vis detaljer
  2.590,00  DKK

 • GoldenEar SuperSat 50C

  SuperSat 50C er en slank satellithøjttaler som kan monteres horisontalt på væggen som centerkanal med SuperSwivel-beslaget. SuperSat 50C har fem højttalerenheder i kabinettet.

  Vis detaljer
  5.290,00  DKK

 • GoldenEar SuperCenter X

  SuperCenter X er den mindste centerhøjttaler fra GoldenEar, men imponerende ydelse på trods af det kompakte ydre. SuperCenter X har en 7x10" basenhed samt to 5,25" mellembasser og en HVFR™ diskant. SuperCenter X er perfekt i størrelse og ydelse til en typisk dagligstue eller hjemmebiograf.

  Vis detaljer
  5.990,00  DKK

 • Sonus Faber Lumina Center I

  Lumina Center I er det perfekte supplement til enhver hjemmebiograf. Passer perfekt til både små og mellemstore rum. Brug den fx sammen med Sonus Faber Lumina III og få et godt og afstemt lydbillede.
  Vis detaljer
  5.990,00  DKK

 • Audiovector QR C

  Audiovector QR C er en ny centerhøjttaler baseret dagens mest avancerede teknologi i en perfekt kompakt størrelse matchende de øvrige højttalere i QR-serien. Lyden er stor og fyldig, fornøjelig og detaljeret - eminent til alle typer musik.

  Vis detaljer
  6.500,00  DKK

 • GoldenEar SuperCenter XL

  Den større SuperCenter XL centerhøjttaler fra GoldenEar, nyder godt af to 6,75 x 8" basser som giver flot dybde og enestående dynamik, samt to 5,25" mellembasser og en HVFR™ diskant. SuperCenter XL er perfekt til større hjemmebiografer.

  Vis detaljer
  7.490,00  DKK

 • GoldenEar SuperSat 60C

  SuperSat 60C er en stor og kraftfuld satellithøjttaler som kan monteres på væg med SuperSwivel-beslaget og er designet til at supplere TV i størrelser fra 60" og op. SuperSat 60C har hele syv højttalerenheder i kabinettet.

  Vis detaljer
  7.490,00  DKK

 • GoldenEar SuperCenter XXL

  SuperCenter XXL byder på absolut topydelse og er blot 90 cm bred, men inkluderer dog fire 5,25" mellembasser i fronten. HVFR™ diskanten, tre passive baspaneler og det ultralineære delefilter med fuldt balanceret teknologi udgør konstruktionen.

  Vis detaljer
  11.500,00  DKK

 • GoldenEar SuperCenter Reference

  SuperCenter Reference er flagskibet indenfor centerhøjttalere, grundlæggende baseret på SuperCenter XXL men med HVFR-diskant, enheder, delefilter og kabling fra Triton Reference, samt matchet lydmæssigt.

  Vis detaljer
  13.990,00  DKK

 • Audiovector R C

  Med de samme principper og dele som der benyttes i R-serien, byder R C centerhøjttaler enestående integration med fronthøjttalerne i samme serie.

  Vis detaljer
  14.300,00  DKK

 • Magico ACC Center

  High Performance centerhøjttaler, 3-vejs (fire enheder) og det perfekte valg til både film og musik. Magico ACC Center sikrer dig en lydkvalitet i absolut særklasse, der er helt på niveau med resten af ​​Magico's A-serie højttalerserie.
  Vis detaljer
  65.000,00  DKK

 • Magico SCC Center

  Film stiller store krav til en højttaler. Lyden fra fremmede invasioner til en nål fra et tordnende soundtrack til et blidt kys - men den vigtigste funktion er den nøjagtige gengivelse af den mest genkendelige lyd, menneskelige stemmer, hvoraf de fleste er forankret i midten af ​​skærmen.

  Magico SCC Center er designet for at bringe hjemmebiografens centerkanal op på samme niveau af opløsning, klarhed og engagement som Magico-højttalere har givet musikelskere de sidste 15 år.
  Vis detaljer
  160.000,00  DKK

Sorter faldende

12 vare(r)