Gulvhøjttalere

Sorter faldende

1-20 of 66

Side:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 • GoldenEar SuperSat 50

  KUN 2 stk Open-Box - SuperSat 50 er en slank satellithøjttaler som kan monteres både vertikalt på væggen med SuperSwivel-beslaget eller på bord med TableStand samt gulv med SuperStand.

  Vis detaljer

  Special Price 2.990,00  DKK

  Pris: 5.190,00  DKK

 • GoldenEar SuperSat 60

  SuperSat 60 er en stor og kraftfuld satellithøjttaler som kan monteres på væg med SuperSwivel-beslaget eller på gulvstandere, både høj med SuperStand og lav med TableStand. Hele syv højttalerenheder er monteret i kabinettet.

  Vis detaljer
  7.490,00  DKK

 • GoldenEar Triton Seven (sæt)

  Triton Seven bringer den succesrige ‘Speaker-of-the-Year’vindende Triton-serie til en kompakt størrelse og meget overkommelig prisklasse. Det er den første Triton-højttaler uden indbygget subwoofer, men den opnår stadig en flot dyb, subwooferagtig slagkraftig bas, takket være avancerede enheder kombineret med sofistikerede teknologier.

  Vis detaljer
  14.990,00  DKK

 • Sonus Faber Lumina III (sæt)

  Lumina III er en kompakt og elegant gulvhøjttaler, som vil være det perfekte valg til mellemstore rum. Højttaleren sikrer en god dynamik, en klar mellemtone og kan med fordel anvendelse som fronthøjttalere i et surround-setup.
  Vis detaljer
  15.990,00  DKK

 • KEF R5 (sæt)

  R-series er en ny serie fra KEF, hvor R5 er en kompakt 3-vejs gulvhøjttaler med to 5,25" aluminiumsbasser samt en Uni-Q kombinationsenhed med 5" mellemtone og 1" diskant. R5 overgår alle forventninger, uanset om du lytter musik eller ser film.

  Vis detaljer
  18.990,00  DKK

 • GoldenEar Triton Five (sæt)

  Triton Five er en større udgave af den særdeles prisbelønnede Triton Seven, med større dynamikområde og endnu dybere bas, samt en række optimeringer, som er overført fra Triton One udviklingsprogrammet.

  Vis detaljer
  19.990,00  DKK

 • Sonus Faber Lumina V (sæt)

  Lumina V er flagskibet i Lumina serien og indeholder flere nyudviklede teknologier, der giver de allerbedste muligheder for at imponere.
  Vis detaljer
  21.990,00  DKK

 • KEF R7 (sæt)

  R-series er en ny serie fra KEF, hvor R7 er en 3-vejs gulvhøjttaler med to 6,5" aluminiumsbasser samt en Uni-Q kombinationsenhed med 5" mellemtone og 1" diskant. R7 overgår alle forventninger, uanset om du lytter musik eller ser film.

  Vis detaljer
  25.390,00  DKK

 • GoldenEar Triton Three+ (sæt)

  Triton Three+ er bemærkelsesværdigt tæt på sine større brødre. Triton Three+ er bogstaveligt talt en mindre udgave af den prisbelønnede Triton One og Triton Two+. Det er den perfekte løsning til købere på udkig efter en mere kompakt højttaler, der giver lige så fremragende ydeevne til både stereo- og flerkanalsystemer.

  Vis detaljer
  25.990,00  DKK

 • Sonus Faber Sonetto III (sæt)

  Sonetto III er seriens mindste gulvhøjttaler med meget overraskende ydelse, matchet op med en god forstærker og placeret luftigt i rummet får man en overvældende oplevelse.

  Vis detaljer
  27.990,00  DKK

 • Rosso Fiorentino Elba series2 (sæt)

  En meget populær value-for-money gulvhøjttaler som nu er lanceret i en series2 version. En all-round højttaler som både yder og leverer ynde. Elba series2 er udviklet på baggrund af filosofi og teknologier fra de større modeller. Leveres i meget flotte og specielle finishes, en personlig højttaler som din nabo ikke har stående.

  Vis detaljer
  29.990,00  DKK

 • Sonus Faber Sonetto V (sæt)

  Sonetto V er en flot gulvhøjttaler som syner minimalistisk, men har dog størrelse og pondus, en 3-vejs højttalere i fire moderne finishes; sort, hvid, valnød og wenge, som sikrer flot integration i hjemmet.

  Vis detaljer
  34.990,00  DKK

 • GoldenEar Triton Two+ (sæt)

  GoldenEar Triton Two+ er med sin ekstraordinære lydkvalitet, elegante design og uhørte value-for-money. Den har opnået en utrolig række af vilde anmeldelser og anerkendelser fra hele verden - herunder flere ‘Speaker of the Year’ priser.

  Vis detaljer
  36.990,00  DKK

 • KEF R11 (sæt)

  R-series er en ny serie fra KEF, hvor R11 er flagskibet, en stor 3-vejs gulvhøjttaler med fire 6,5" aluminiumsbasser samt en Uni-Q kombinationsenhed med 5" mellemtone og 1" diskant. R11 overgår alle forventninger, uanset om du lytter musik eller ser film.

  Vis detaljer
  39.390,00  DKK

 • Rosso Fiorentino Certaldo series2 (sæt)

  Nyeste series2 version af den forrygende flot spillende og slanke gulvhøjttaler. Klassisk musik er som bekendt svært at repræsentere korrekt og det gør Certaldo series2 meget flot, så baren er sat højt på denne højttaler.

  Vis detaljer
  44.990,00  DKK

 • Sonus Faber Sonetto VIII (sæt)

  Sonetto-seriens absolutte flagskib, den største model som afslutter serien med full-range topydelse og inspirationen fra den italienske kultur. Sonetto-serien er udviklet og produceret på fabrikken i Vicenza i det nordlige Italien.

  Vis detaljer
  47.990,00  DKK

 • GoldenEar Triton One.R (sæt)

  GoldenEar Triton One.R er en evolution af den berømte Triton One. Den slanke Triton One.R repræsenterer den bedste teknologi GoldenEar kan tilbyde med udgangspunkt i flagskibet Triton Reference, herunder 52-bit DSP til subwoofer-sektionen, et fuldt balanceret delefilterdesign, brug af high-end filmkondensatorer, et avanceret kabinetdesign og meget mere.

  Vis detaljer
  59.740,00  DKK

 • Vivid KAYA 25 (sæt)

  KAYA 25 er en 2-vejs gulvhøjttaler udført i en glasforstærket sandwich af Soric-kompositmateriale. Bas/mellemtonen håndteres af en Vivid C125D enhed, udviklet til GIYA-serien med en matchende D26 dome-diskant som sammen byder på en fornøjelse med nuance og dybde.

  Vis detaljer
  74.000,00  DKK

 • Rosso Fiorentino Volterra series 2 (sæt)

  En meget smukt udført gulvhøjttaler, som bør opleves - absolut en af vore favoritter. Italiensk og anderledes som det kun kan være, med sjæl og spilleglæde. En 2,5 vejs gulvhøjttaler udført i en sandwich af aluminium, gummi og HDF så der er styr på resonanserne, kabinettet siger intet i sig selv - det er også enhederne som skal spille.

  Vis detaljer
  74.990,00  DKK

 • Sonus Faber Olympica Nova II (sæt)

  Olympica Nova II er en 3-vejs gulvhøjttaler udført i enten wenge eller valnød, udrustet med en Neodymium-diskant, en 6" mellemtone og en 7" bas. Sonus Faber er altid både eminent højttaler og enestående møbeldesign.

  Vis detaljer
  77.990,00  DKK

Sorter faldende

1-20 of 66

Side:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4