Gulvhøjttalere

Sorter faldende

5 vare(r)

 • Stenheim Alumine THREE (sæt)

  Den aldeles fænomenale og meget roste Stenheim Alumine FIVE er nu kogt ned til en kompaktmodel, hvor prisen tilmed nærmest er halveret, vel og mærke for de samme dyder som FIVE præsterer. Mange overvejer blot en velkendt højttaler, men går glip af Stenheim, som byder på det helt enestående, begå ikke samme fejl!

  Vis detaljer
  225.000,00  DKK

 • Stenheim Alumine FIVE (sæt)

  Den bedste gulvhøjttaler vi nogensinde har haft i butikken! Skabt 100% i Schweiz, i aluminium, byder Alumine FIVE på ekspertise og flere års udvikling, hvilket giver en enestående lyd og musikalsk oplevelse. Teknisk udvikling er inspireret fra Reference-serien med samme mellemtone og diskant. Ekstrem høj følsomhed gør Alumine FIVE eminent til rørforstærkere.

  Vis detaljer
  420.000,00  DKK

 • Stenheim Reference Ultime (sæt)

  Meget bedre bliver det ikke, schweizisk perfektion til fingerspidserne, nyeste state-of-the-art. Stenheim Reference Ultime blev skabt i rene linier for ikke blot at skabe et super udseende, men også en lydkvalitet uden sidestykke med tredimensionalitet og naturligt lydbillede.

  Vis detaljer
  1.350.000,00  DKK

 • Stenheim Reference Infinite (sæt)

  Stenheim Reference Infinite er et sæt fuldt udbyggede Reference Ultime udvidet med et sæt aktive og DSP-kontrollerede Alumine SUB. Her taler vi om ydelse af en helt anden verden, kun overgået af Reference Statement systemet som er så brutalt tænkes kan.

  Vis detaljer
  2.500.000,00  DKK

 • Stenheim Reference Statement (sæt)

  Dette system er optimeret på alle fronter og kan næppe overgås i 'ekstravaganza' med 28 enheder, heriblandt 20 stk 13" basser, motoriserede frontbaffler, eksterne aktive delefiltre og meget mere. Lydtrykket er enormt og bassen kan vælte vægge ... men vigtigst, systemet spiller naturligt, sprødt og med afsindigt lydbillede.

  Vis detaljer
  4.100.000,00  DKK

Sorter faldende

5 vare(r)