Væghøjttalere

Sorter faldende

13 vare(r)

 • GoldenEar SuperSat 50

  KUN 2 stk Open-Box - SuperSat 50 er en slank satellithøjttaler som kan monteres både vertikalt på væggen med SuperSwivel-beslaget eller på bord med TableStand samt gulv med SuperStand.

  Vis detaljer

  Special Price 2.990,00  DKK

  Pris: 5.190,00  DKK

 • GoldenEar SuperSat 3

  SuperSat 3 er en elegant kurvet kompakt satellithøjttaler designet til høj ydelse hvor pladsen er trang. Oplagt er også benyttelse som surround-, side- eller baghøjttaler i et komplet multikanal-setup. SuperSat 3C er centerhøjttaleren i samme system.

  Vis detaljer
  2.990,00  DKK

 • GoldenEar SuperSat 3C

  SuperSat 3C er en elegant kurvet kompakt centerhøjttaler designet til høj ydelse hvor pladsen er trang. SuperSat 3C består af to 4,5" mellembasser samt en HVFR™ diskant.

  Vis detaljer
  2.990,00  DKK

 • GoldenEar SuperSat 50C

  SuperSat 50C er en slank satellithøjttaler som kan monteres horisontalt på væggen som centerkanal med SuperSwivel-beslaget. SuperSat 50C har fem højttalerenheder i kabinettet.

  Vis detaljer
  5.190,00  DKK

 • GoldenEar SuperSat 60

  SuperSat 60 er en stor og kraftfuld satellithøjttaler som kan monteres på væg med SuperSwivel-beslaget eller på gulvstandere, både høj med SuperStand og lav med TableStand. Hele syv højttalerenheder er monteret i kabinettet.

  Vis detaljer
  7.490,00  DKK

 • GoldenEar SuperSat 60C

  SuperSat 60C er en stor og kraftfuld satellithøjttaler som kan monteres på væg med SuperSwivel-beslaget og er designet til at supplere TV i størrelser fra 60" og op. SuperSat 60C har hele syv højttalerenheder i kabinettet.

  Vis detaljer
  7.490,00  DKK

 • KEF R8a

  KEF R8a kan benyttes som surround- eller baghøjttaler og kan sprede lyd fra loftet for at skabe en 3D oplevelse med Dolby Atmos. Den fleksible R8a kan vægmonteres eller placeres på en anden højttaler.
  Vis detaljer
  7.490,00  DKK

 • Sonus Faber Sonetto On Wall

  Væghøjttalere har sin absolutte berettigelse, f.eks. der hvor pladsen mangler eller man gerne vil have sublim lyd i forbindelse med sit TV. Sonetto On Wall er en eminent væghøjttaler til dette formål.

  Vis detaljer
  7.990,00  DKK

 • GoldenEar SuperCinema 3D Array X

  SuperCinema 3D Array X er en stor 3-kanals soundbar fra GoldenEar som omfatter seks 4,5" mellembasser samt tre HVFR™ diskanter. Med Mag-XCoupling™ delefilterteknologi opleves 3D med store detaljeringsgrad. Passer perfekt til 48-60" TV-størrelser.

  Vis detaljer
  10.390,00  DKK

 • GoldenEar SuperCinema 3D Array XL

  SuperCinema 3D Array XL er en meget stor 3-kanals soundbar fra GoldenEar som omfatter otte 4,5" mellembasser samt tre HVFR™ diskanter. Med Mag-XCoupling™ delefilterteknologi opleves 3D med stor detaljeringsgrad. Passer perfekt til TV på 65" eller større.

  Vis detaljer
  16.390,00  DKK

 • Sonus Faber Olympica Nova Wall

  Olympica Nova Wall er en 2-vejs væghøjttaler udført i enten wenge eller valnød, udrustet med en Neodymium-diskant samt to 6" bas/mellemtoner. Sonus Faber er altid både eminent højttaler og enestående møbeldesign.

  Vis detaljer
  29.990,00  DKK

 • Kii Three (sæt)

  Genialt koncept, let at passe ind i moderne opholdsrum og tilstrækkelig stor til at fylde de største rum. Med intelligens og et aktivt højttalersystem, går man skridtet videre end hvad man forventer af kompakte højttalere. Leveres uden Kii Control hvis du har forforstærker eller DAC med volumenkontrol foran højttalerne. Kan udbygges med Kii Control samt et BXT-modul.

  Vis detaljer
  122.000,00  DKK

 • Kii Three System (sæt)

  Skjult bag Kii's skønhed er en fantastisk højttaler, der er lille nok til let at passe ind i moderne opholdsrum og tilstrækkelig stor til at fylde de største rum. Med intelligens og et aktivt højttalersystem, går man skridtet videre end hvad man forventer af kompakte højttalere. Leveres med Kii Control som omdanner højttalerne til et komplet system til afspilning i den højeste lydkvalitet. Kan udbygges med et BXT-modul.
  Vis detaljer
  136.000,00  DKK

Sorter faldende

13 vare(r)