Innuos PhoenixUSB reclocker

På lager
26.790  DKK
Leveringstid:5-7 dage

PhoenixUSB reclocker USB-signalet fra enhver kilde og fuldstændig regenererer til et ekstremt præcisionssignal til videre behandling i din DAC.

  • Gratis fragt over 750 DKK
  • Lagervarer sendes indenfor 24 timer
  • Afhentning i butik

PhoenixUSB reclocker USB-signalet fra enhver kilde og fuldstændig regenererer til et ekstremt præcisionssignal til videre behandling i din DAC.

En PhoenixUSB er én enhed som svarer til tre forskellige komponenter; en USB-regenerator, en lineær strømforsyning og en ekstern master clock med egen lineære strømforsyning - alt samlet i én boks.

Fra flagskibet Innuos Statement har man taget tre væsentlige erfaringer og skabt et dedikeret produkt, nemlig PhoenixUSB reclocker:

  • USB-chippen regenererer signalet uden skiftende reguleringer. Alle tre uafhængige spændinger til chippen fra en uafhængig lineær strømforsyning.
  • En 3ppb OCXO-clock som kører direkte 24Mhz og er forbundet via kredsløbet direkte til USB-chippen. Derfor er der intet tab af præcision i kabler o.a.
  • To uafhængige lineære strømforsyninger i Statement-niveauet, én dedikeret til OCXO-clock og én er benyttet til USB-chippen og 5V USB-forsyningen.

En PhoenixUSB benyttes til at forbedre USB-signalet fra USB-kilder som servere, streamere eller sågar computere der kører f.eks. Driver, Audirvana o.m.a.

Tilslutningen foregår således, at indgangen er USB-B og udgangen er USB-A, derfor kan gængse USB-kabler benyttes. Fra et softwaresynspunkt er PhoenixUSB nærmest usynlig og man vil ikke se enheden i sin konfiguration. F.eks. vil Roon se DAC’en som endpoint og ikke selve PhoenixUSB.

PhoenixUSB leveres uden USB-kabler, som skal købes separat.


Input:
USB-B

Output:
USB-A

Mains Supply:
230V AC / 115V AC – 2x Internal Linear Power Supply

Power Consumption:
3W idle, 7.5W peak

Dimensions:
215mm x 342mm x 87mm (W x D x H)

Weight:
5 Kg