Kabler

Sorter faldende

41-60 of 132

 • Tellurium Q Silver II

  Tellurium Q Silver, nu i 2. generation, et fantastisk og meget populært højttalerkabel, på mange måder som evolutionen Black II, men med masser af detaljer - Silver II er til dem som elsker detaljer, vel og mærke uden hårdhed.

  Vis detaljer
  3.300,00  DKK

 • Tellurium Q Black S/PDIF

  Tellurium Q Black S/PDIF er udviklet fra det oprindelige Waveform-kabel, men nu med forbedret skærmning og en række interessante teknikker som hjælper det digitale signal. Kan også leveres med BNC-terminaler.

  Vis detaljer
  3.400,00  DKK

 • Tellurium Q Black AES/EBU

  Tellurium Q Black AES/EBU (Digital XLR) er et signifikant skridt op fra standardkabler. Mange mennesker tror at digitale kabler ikke gør nogen forskel, det er jo blot 0 og 1, men sådan er virkeligheden ikke! AES/EBU er velegnet til digital transport fra CD-drev til DAC eller fra musikserver til DAC.

  Vis detaljer
  3.400,00  DKK

 • Nordost Blue Heaven 2 Headphone

  Nordost Blue Heaven 2 er et hovedtelefonkabel som er en signifikant opgradering i forhold til de kabler som medfølger når man køber hovedtelefoner. Kablet er baseret på Nordost Micro Mono-Filament teknologi. Kablet leveres med 3,5 mm guldbelagt stereo ministik samt en 6,3 mm stereo phonostik. Vælg i menuen længde og det relevante kabelstykke til hovedtelefonerne.

  Vis detaljer
  3.500,00  DKK

 • Nordost Blue Heaven 2 Ethernet

  Kan man høre forskel på Ethernet-kabler, JA det kan man - forstå det eller ej, men Nordost Blue Heaven 2 Ethernet er et gevaldigt løft til standard computerkabler. Der er brugt utrolig energi på maksimal præcision og ensartet længde af ledere. Termineret med skærmet 8p8c / RJ45 stik.

  Vis detaljer
  3.500,00  DKK

 • Tellurium Q Black Diamond Links

  Tellurium Q Black Diamond Links er beregnet til at bi-wire en højttaler. Tellurium Q Black Diamond Links passer perfekt til Black Diamond eller øvrige Tellurium Q højttalerkabler og erstatter den almindelig metalbøjle som er monteret på højttalere med bi-wire. Findes som spade-spade, spade-banan og banan-banan.

  Vis detaljer
  3.600,00  DKK

 • Tellurium Q Ultra Black II RCA

  Tellurium Q Ultra Black II RCA er som de øvrige Black-kabler silkeblød i lyden, fine detaljer og stor opløsning uden skarphed. Ultra Black II versionen giver yderligere fornemmelse af realisme og naturlighed, samt har fået et ordentlig ryk op i 2. generationen.

  Vis detaljer
  3.700,00  DKK

 • Nordost Red Dawn 2 RCA

  Nordost Red Dawn 2 RCA er topmodellen indenfor Leif-serien og et solidt signalkabel baseret på 6 x 24 AWG-ledere i forsølvet kobber. Kablet findes også med XLR-terminering.

  Vis detaljer
  3.800,00  DKK

 • Nordost Red Dawn 2 XLR

  Nordost Red Dawn 2 XLR er topmodellen indenfor Leif-serien og et solidt signalkabel baseret på 6 x 24 AWG-ledere i forsølvet kobber. Kablet findes også med RCA-terminering.

  Vis detaljer
  3.800,00  DKK

 • Tellurium Q Ultra Silver USB

  Det meget roste Tellurium Q Ultra Silver USB klarer sig fænomenalt i forhold til væsentligt dyrere USB-kabler.

  Vis detaljer
  3.800,00  DKK

 • Tellurium Q Ultra Blue II Power

  Tellurium Q Ultra Blue II Power er nyeste generation af strømkablet i Ultra Blue serien, som passer fantastisk til apparater som DAC's, RIAA'er og forforstærkere. Ultra Blue II er mere organisk i lyden og med bedre balance. Detaljerne i toppen er bibehold, men bunden er mere komplet.

  Vis detaljer
  4.000,00  DKK

 • Nordost Heimdall 2 USB

  Heimdall 2 USB er konstrueret af 4 x 20 AWG sølvbelagte 99,99999% OFC-ledere arrangeret i et præcist snoet dobbelt helix for at sikre impedans, reducere støj og minimere krydssnak. Lederne er omkranset af Nordosts proprietære FEP Dual Mono Filament konstruktion.

  Vis detaljer
  4.100,00  DKK

 • Nordost Purple Flare

  Nordost Purple Flare er en signifikant opgradering fra standard højttalerkabler, velegnet til mindre anlæg. Kablet består af 14 x 15 AWG-forsølvede kobberledere. Leveres med bananer eller spader.

  Vis detaljer
  4.200,00  DKK

 • Tellurium Q Silver Diamond Links

  Tellurium Q Silver Diamond Links er beregnet til at bi-wire en højttaler. Tellurium Q Silver Diamond Links passer perfekt til Silver Diamond eller øvrige Tellurium Q højttalerkabler og erstatter den almindelig metalbøjle som er monteret på højttalere med bi-wire. Findes som spade-spade, spade-banan og banan-banan.

  Vis detaljer
  4.400,00  DKK

 • Tellurium Q Ultra Black II XLR

  Tellurium Q Ultra Black II XLR er en optimeret version af den oprindelige Ultra Black, men blot endnu bedre. Kablerne er udstyret med terminaler i telluriumkobber og giver mere fyldig lyd og flere detaljer.

  Vis detaljer
  4.900,00  DKK

 • Nordost Heimdall 2 Power

  Nordost Heimdall 2 Power er et af vore favoritkabler, som fungerer godt til f.eks. digitale kilder som musikservere, CD-afspillere, CD-transportere, DAC'er m.fl. Det baseret på Micro-Mono-Filament konstruktionen fra Nordost og består af 3 x 16 AWG-ledere som er forsølvet kobber.

  Vis detaljer
  5.000,00  DKK

 • Nordost Heimdall 2 S/PDIF

  75 ohms Coax S/PDIF-kabel fra Nordost Heimdall 2-serien, leveres med BNC og RCA-adaptere i begge ender. Kablet er baseret på Micro Mono-Filament konstruktionen og består af en 20 AWG-forsølvet kobberleder.

  Vis detaljer
  5.000,00  DKK

 • Nordost Heimdall 2 AES/EBU

  Norse-seriens value-for-money kabel, et 110 ohms AES/EBU-kabel fra Nordost Heimdall 2-serien, leveres med XLR-adaptere i begge ender. Kablet er baseret på Micro Mono-Filament konstruktionen og består af to 20 AWG-forsølvet kobberleder.

  Vis detaljer
  5.000,00  DKK

 • Nordost Heimdall 2 Phono

  Norse-seriens fantastiske Heimdall 2 Phono byder på et phonokabel som præsterer en fænomenal opgradering for din pladespiller. Phono-kablet er baseret på Mono-Filament konstruktionen med 4 x 24 AWG leder. Nordost Heimdall 2 Phono kan termineres med RCA, XLR, DIN og 90 graders DIN. Venligst specificér ved bestilling.

  Vis detaljer
  5.000,00  DKK

 • Nordost Reference Jumpers

  Har man bi-wire højttalere og ønsker en opgradering fra standard metalbøjler, så er Nordost Reference Jumpers et godt bud. Udført i Dual-Mono-Filament konstruktion. Kan bestilles i forskellige termineringer.

  Vis detaljer
  5.000,00  DKK

Sorter faldende

41-60 of 132