AES/EBU-kabler

Sorter faldende

7 vare(r)

 • Tellurium Q Blue AES/EBU

  Indenfor digital XLR eller rettere AES/EBU 110 ohms-kabler, er Tellurium Q Blue Digital XLR begyndelsen af rækken, et kabel som er markant over standardkabler men til en pris som er til at komme i nærheden af. AES/EBU er velegnet til digital transport fra CD-drev til DAC eller fra musikserver til DAC.

  Vis detaljer
  2.100,00  DKK

 • Tellurium Q Black II AES/EBU

  Tellurium Q Black II AES/EBU (Digital XLR) er et signifikant skridt op fra standardkabler og nu som evolution. Mange mennesker tror at digitale kabler ikke gør nogen forskel, det er jo blot 0 og 1, men sådan er virkeligheden ikke! AES/EBU er velegnet til digital transport fra CD-drev til DAC eller fra musikserver til DAC.

  Vis detaljer
  3.400,00  DKK

 • Nordost Heimdall 2 AES/EBU

  Norse-seriens value-for-money kabel, et 110 ohms AES/EBU-kabel fra Nordost Heimdall 2-serien, leveres med XLR-adaptere i begge ender. Kablet er baseret på Micro Mono-Filament konstruktionen og består af to 20 AWG-forsølvet kobberleder.

  Vis detaljer
  5.500,00  DKK

 • Tellurium Q Silver Diamond AES/EBU

  Tellurium Q Silver Diamond AES/EBU (Digital XLR) er ganske fænomenalt. Naturlighed, naturlighed, naturlighed og så en masse detaljer. AES/EBU er velegnet til digital transport fra CD-drev til DAC eller fra musikserver til DAC.

  Vis detaljer
  10.500,00  DKK

 • Nordost Tyr 2 AES/EBU

  Norse-seriens højdepunkt, et 110 ohms AES/EBU-kabel fra Nordost Tyr 2-serien, leveres med XLR-adaptere i begge ender. Kablet er baseret på Micro Mono-Filament konstruktionen og består af to 19 AWG-forsølvet kobberleder.

  Vis detaljer
  12.500,00  DKK

 • Nordost Valhalla 2 AES/EBU

  Reference-seriens musikalske indslag, et 110 ohms AES/EBU-kabel fra Nordost Valhalla 2-serien, leveres med XLR-adaptere i begge ender. Kablet er baseret på Dual Mono-Filament konstruktionen og består af to forsølvede kobberledere.

  Vis detaljer
  27.500,00  DKK

 • Nordost Odin 2 AES/EBU

  Det bedste AES/EBU-kabel på markedet, Nordost Odin 2 AES/EBU er Reference-seriens absolutte højdepunkt, et 110 ohms-tilpasset kabel, leveres med XLR-adaptere i begge ender. Kablet er baseret på Dual-Mono-Filament konstruktionen og består af 2 x 18 AWG forsølvet kobberleder med guldbelagte terminaler.

  Vis detaljer
  92.000,00  DKK

Sorter faldende

7 vare(r)