Ethernet-kabler

Sorter faldende

6 vare(r)

 • Aqvox Edge Ethernet

  Højkvalitets CAT 7 ethernet LAN-kabel med nyeste generation indenfor terminering og perfekt kontakt samt bedre skærmning. Kan leveres i mange længder, også 25 cm patchkabler eller 50 cm til tætte apparater.

  Vis detaljer
  3.390,00  DKK

 • Nordost Blue Heaven Ethernet

  Kan man høre forskel på Ethernet-kabler, JA det kan man - forstå det eller ej, men Nordost Blue Heaven Ethernet er et solidt løft til standard computerkabler. Der er brugt utrolig energi på maksimal præcision og ensartet længde af ledere. Termineret med skærmet 8p8c / RJ45 stik.

  Vis detaljer
  3.490,00  DKK

 • Nordost Heimdall 2 Ethernet

  Jo der er forskel på Ethernet-kabler, Nordost Heimdall 2 Ethernet er mere organisk eller naturligt end computerkabler, i forhold til Nordost Blue Heaven er der et løft til mere musikalitet, hvis anlægget er kompetent nok. Termineret med skærmet 8p8c / RJ45 stik.

  Vis detaljer
  5.790,00  DKK

 • Tellurium Q Black Diamond Ethernet

  Tellurium Q Black Diamond Ethernet er en kæmpesucces. Tilbagemeldingerne er fantastiske, kablet som formelt set blot leverer 0'er og 1'taller, giver flere detaljer, skarpere billede fra projektor og mere naturlig lyd end hvad man skulle tro muligt - skal absolut opleves.

  Vis detaljer
  7.500,00  DKK

 • Shunyata Sigma Ethernet

  Forskellene på ethernetkabler er ikke meget store og på jævne anlæg gør det ikke alverden til forskel, men har du et seriøst anlæg og du har styr på akustik, strøm og netværk, så er forskellen betragtelig. Vi har sammenlignet mange ethernetkabler og kan høre forskel på de fleste. Dette Shunyata Sigma giver så absolut mest naturlig klang, mere 3D og mere ro i lydbilledet. OBS! prisen er for 1,5 meter.

  Vis detaljer
  12.490,00  DKK

 • Shunyata Omega Ethernet

  Ny topmodel fra Shunyata, et aldeles kompromisløst ethernetkabel udført med de bedste materialer og nyeste innovationer. Vi har ikke hørt kablet endnu, men giver en melding når det er sket. Forventningerne er høje, men kravet til udstyr og matching er tilsvarende høje. OBS! prisen er for 1,5 meter.

  Vis detaljer
  20.990,00  DKK

Sorter faldende

6 vare(r)