Højttalerkabler

Sorter faldende

19 vare(r)

 • Tellurium Q Blue II

  Tellurium Q Blue II er hvor rejsen med Tellurium Q's kabler begynder. Kablet er udviklet som et prisfornuftigt alternativ til Tellurium Q Black II, med en god mellemtone og blødere lyd. HiFi World betegner kablet i denne prisklasse som værende neutralt, fokuseret med en præcis aura og imponerende kontrol. Nu er Blue-kablet i en optimeret version II.

  Vis detaljer
  700,00  DKK

 • Tellurium Q Black II

  Black var Tellurium Q's første kabel, og nu er evolutionen på plads, Black II er et aldeles fænomenalt kabel til meget rimelige penge - lyden er stor, musikalsk, luftig og detaljeret. Kablet er tilmed særdeles indretningsvenligt, nemt at bøje og placeres eventuelt i en kabelskinne.

  Vis detaljer
  2.000,00  DKK

 • Nordost White Lightning

  Nordost White Lightning er et gedigent højttalerkabel, velegnet til hjemmebiografer eller mindre anlæg. Kablet består af 10 x 16 AWG-forsølvede kobberledere. Leveres med bananer eller spader.

  Vis detaljer
  2.600,00  DKK

 • Tellurium Q Silver II

  Tellurium Q Silver, nu i 2. generation, et fantastisk og meget populært højttalerkabel, på mange måder som evolutionen Black II, men med masser af detaljer - Silver II er til dem som elsker detaljer, vel og mærke uden hårdhed.

  Vis detaljer
  3.600,00  DKK

 • Nordost Purple Flare

  Nordost Purple Flare er en signifikant opgradering fra standard højttalerkabler, velegnet til mindre anlæg. Kablet består af 14 x 15 AWG-forsølvede kobberledere. Leveres med bananer eller spader.

  Vis detaljer
  4.200,00  DKK

 • Nordost Blue Heaven 2

  Nordost Blue Heaven er en Leif-seriens absolutte value-for-money kabe, skabt på fundamentet af Nordost' unikke flatline teknologi. Kablet består af 16 x 14 AWG-forsølvede kobberledere. Leveres med bananer eller spader.

  Vis detaljer
  5.500,00  DKK

 • Nordost Red Dawn 2

  Nordost Red Dawn er en Leif-seriens topkabel, skabt på fundamentet af Nordost' unikke flatline teknologi. Kablet består af 20 x 12 AWG-forsølvede kobberledere. Leveres med bananer eller spader.

  Vis detaljer
  8.000,00  DKK

 • Tellurium Q Ultra Black II

  Ultra Black II er anden generation af det kabel som startede lavinen af fantastiske anmeldelser for ti år siden. Denne nye version er alligevel på et helt nyt niveau for ydelse; flere detaljer, mere klarhed, mere organisk og stadig solidt forandret i Black-lydfilosofien.

  Vis detaljer
  10.800,00  DKK

 • Audiovector Zero Signature

  Signature-højttalerkabler udviklet af Audiovector og tilpasset lyden af Audiovector. Standardlængden er 2 x 3,15 meter, men kan leveres i præcis den længde der måtte ønskes.

  Vis detaljer
  11.800,00  DKK

 • Nordost Heimdall 2

  Nordost Heimdall 2 er en Norse-seriens value-for-money kabel som gør brug af den unikke Mono-Filament konstruktion. Kablet består af 18 x 22 AWG-forsølvede kobberledere. Leveres med bananer eller spader.

  Vis detaljer
  16.000,00  DKK

 • Audiovector Zero Avantgarde

  Avantgarde-højttalerkabler udviklet af Audiovector og tilpasset lyden af Audiovector. Standardlængden er 2 x 3,15 meter, men kan leveres i præcis den længde der måtte ønskes.

  Vis detaljer
  16.700,00  DKK

 • Tellurium Q Ultra Silver

  Tellurium Q Ultra Silver er et interessant kabel, netop dette kabel har det hele - kød og kraft fra Black-serien og naturlighed samt opløsning fra Silver-serien. Et ganske fænomenalt kabel.

  Vis detaljer
  17.200,00  DKK

 • Tellurium Q Black Diamond

  Virkelig organisk og naturligt lydende højttalerkabel, meget musikalsk, velopløst og rigtigt med en god mængde af varme, perfekt til lidt "spidse" anlæg.

  Vis detaljer
  22.000,00  DKK

 • Nordost Frey 2

  Nordost Frey 2 er en Norse-seriens gedigne kabel, med masser af opløsning og flot klang. Kablet gør brug af den unikke Mono-Filament konstruktion. Kablet består af 22 x 22 AWG-forsølvede kobberledere. Leveres med bananer eller spader.

  Vis detaljer
  23.500,00  DKK

 • Tellurium Q Silver Diamond

  Silver Diamond højttalerkablet er ét af verdens absolut bedste højttalerkabler, præcis som Black Diamond et utroligt naturligt lydende kabel, blot med en anelse bedre baskontrol, lidt flere detaljer og luft i toppen, uden på nogen måde at stikke af. Hvordan lyder det: "Naturligt, naturligt, naturligt".

  Vis detaljer
  32.000,00  DKK

 • Nordost Tyr 2

  Nordost Tyr 2 er Norse-seriens topkabel, med masser af opløsning, homogenitet og flot klang. Kablet gør brug af den unikke Mono-Filament konstruktion. Kablet består af 26 x 22 AWG-forsølvede kobberledere. Leveres med bananer eller spader.

  Vis detaljer
  47.000,00  DKK

 • Tellurium Q Statement

  Fornemmelsen for musik er enestående. Rytmen og instrumenterne kommer ud helt uanstrengt og absolut uden filter. Krop, resonans og detaljer fra instrumenterne formidles med den største realisme.

  Vis detaljer
  60.000,00  DKK

 • Nordost Valhalla 2

  Reference-seriens musikalske islæt er Nordost Valhalla 2 som bare spiller lækkert. Kablet gør brug af den unikke Dual Mono-Filament konstruktion. Kablet består af 28 x 22 AWG-forsølvede og massive kobberledere. Leveres med bananer eller spader.

  Vis detaljer
  93.000,00  DKK

 • Nordost Odin 2

  Det absolutte højdepunkt hos Nordost, nemlig Odin 2 som er bedre på alle parametre; rum, naturlighed, hurtighed, opløsning og klang. Kablet gør brug af den unikke Dual Mono-Filament konstruktion. Kablet består af 26 x 20 AWG-forsølvede og massive kobberledere. Leveres med bananer eller spader.

  Vis detaljer
  315.000,00  DKK

Sorter faldende

19 vare(r)