Jumpers

Jumpere eller links, er beregnet til at optimere lydkvaliteten på en højttaler, som har bi-wire terminaler (4 terminaler), men tilsluttes af et højttalerkabel med blot to terminaler. Man erstatter metalbøjlen som forbinder de øvre og nedre terminaler på højttaleren, med denne jumper.

Sorter faldende

12 vare(r)

 • Tellurium Q Blue II Links

  Tellurium Q Blue II Links er beregnet til at bi-wire en højttaler. Tellurium Q Blue II Links passer perfekt til Blue II højttalerkablet og erstatter den almindelig metalbøjle som er monteret på højttalere med bi-wire. Findes som spade-spade, spade-banan og banan-banan og er 30 cm lange.

  Vis detaljer
  525,00  DKK

 • Tellurium Q Black II Links

  Tellurium Q Black II Links er beregnet til at bi-wire en højttaler. Tellurium Q Black II Links passer perfekt til Black II højttalerkablet og erstatter den almindelig metalbøjle som er monteret på højttalere med bi-wire. Findes som spade-spade, spade-banan og banan-banan.

  Vis detaljer
  750,00  DKK

 • Tellurium Q Silver II Links

  Tellurium Q Silver II Links er beregnet til at bi-wire en højttaler. Tellurium Q Silver II Links passer perfekt til Silver II højttalerkablet og erstatter den almindelig metalbøjle som er monteret på højttalere med bi-wire. Findes som spade-spade, spade-banan og banan-banan.

  Vis detaljer
  900,00  DKK

 • Nordost Norse 2 Jumpers

  Har man bi-wire højttalere og ønsker en opgradering fra standard metalbøjler, så er Nordost Norse 2 Jumpers et godt og prisfornuftigt bud. Udført i Micro-Mono-Filament konstruktion. Kan bestilles i forskellige termineringer.

  Vis detaljer
  1.690,00  DKK

 • Tellurium Q Ultra Black II Links

  Tellurium Q Ultra Black II Links er beregnet til at bi-wire en højttaler. Tellurium Q Ultra Black II Links passer perfekt til Ultra Black II og erstatter den almindelig metalbøjle som er monteret på højttalere med bi-wire. Findes som spade-spade, spade-banan og banan-banan og er 30 cm lange.

  Vis detaljer
  1.900,00  DKK

 • Tellurium Q Ultra Silver Links

  Tellurium Q Ultra Silver Links er beregnet til at bi-wire en højttaler. Tellurium Q Ultra Silver Links passer perfekt til Ultra Silver højttalerkablet og erstatter den almindelig metalbøjle som er monteret på højttalere med bi-wire. Findes som spade-spade, spade-banan og banan-banan.

  Vis detaljer
  3.000,00  DKK

 • Tellurium Q Black Diamond Links

  Tellurium Q Black Diamond Links er beregnet til at bi-wire en højttaler. Tellurium Q Black Diamond Links passer perfekt til Black Diamond eller øvrige Tellurium Q højttalerkabler og erstatter den almindelig metalbøjle som er monteret på højttalere med bi-wire. Findes som spade-spade, spade-banan og banan-banan.

  Vis detaljer
  3.600,00  DKK

 • Tellurium Q Silver Diamond Links

  Tellurium Q Silver Diamond Links er beregnet til at bi-wire en højttaler. Tellurium Q Silver Diamond Links passer perfekt til Silver Diamond eller øvrige Tellurium Q højttalerkabler og erstatter den almindelig metalbøjle som er monteret på højttalere med bi-wire. Findes som spade-spade, spade-banan og banan-banan.

  Vis detaljer
  4.500,00  DKK

 • Nordost Reference Jumpers

  Har man bi-wire højttalere og ønsker en opgradering fra standard metalbøjler, så er Nordost Reference Jumpers et godt bud. Udført i Dual-Mono-Filament konstruktion. Kan bestilles i forskellige termineringer.

  Vis detaljer
  5.690,00  DKK

 • Tellurium Q Statement Links

  Tellurium Q Statement Links er beregnet til at bi-wire en højttaler. Tellurium Q Statement Links passer perfekt til Statement eller øvrige Tellurium Q højttalerkabler og erstatter den almindelig metalbøjle som er monteret på højttalere med bi-wire. Findes som spade-spade, spade-banan og banan-banan.

  Vis detaljer
  8.400,00  DKK

 • Nordost Valhalla 2 Jumpers

  Har man bi-wire højttalere og Valhalla 2 højttalerkabler, er det en væsentlig opgradering at udskifte de standard metalbøjler med Nordost Valhalla 2 Jumpers. Udført med 14 x 22 AWG-ledere i forsølvet solid kobber. Kan bestilles i forskellige termineringer.

  Vis detaljer
  24.000,00  DKK

 • Nordost Odin 2 Jumpers

  Har man bi-wire højttalere og Odin 2 højttalerkabler, er det en væsentlig opgradering at udskifte de standard metalbøjler med Nordost Odin 2 Jumpers. Udført med 13 x 20 AWG-ledere i forsølvet solid kobber. Kan bestilles i forskellige termineringer.

  Vis detaljer
  58.000,00  DKK

Sorter faldende

12 vare(r)