Jumpers

Jumpere eller links, er beregnet til at optimere lydkvaliteten på en højttaler, som har bi-wire terminaler (4 terminaler), men tilsluttes af et højttalerkabel med blot to terminaler. Man erstatter metalbøjlen som forbinder de øvre og nedre terminaler på højttaleren, med denne jumper.

Sorter faldende

4 vare(r)

 • Nordost Norse Jumpers

  Har man bi-wire højttalere og ønsker en opgradering fra standard metalbøjler, så er Nordost Norse Jumpers et godt og prisfornuftigt bud. Udført i Micro-Mono-Filament konstruktion. Kan bestilles i forskellige termineringer.

  Vis detaljer
  1.600,00  DKK

 • Nordost Reference Jumpers

  Har man bi-wire højttalere og ønsker en opgradering fra standard metalbøjler, så er Nordost Reference Jumpers et godt bud. Udført i Dual-Mono-Filament konstruktion. Kan bestilles i forskellige termineringer.

  Vis detaljer
  5.000,00  DKK

 • Nordost Valhalla 2 Jumpers

  Har man bi-wire højttalere og Valhalla 2 højttalerkabler, er det en væsentlig opgradering at udskifte de standard metalbøjler med Nordost Valhalla 2 Jumpers. Udført med 14 x 22 AWG-ledere i forsølvet solid kobber. Kan bestilles i forskellige termineringer.

  Vis detaljer
  24.000,00  DKK

 • Nordost Odin 2 Jumpers

  Har man bi-wire højttalere og Odin 2 højttalerkabler, er det en væsentlig opgradering at udskifte de standard metalbøjler med Nordost Odin 2 Jumpers. Udført med 13 x 20 AWG-ledere i forsølvet solid kobber. Kan bestilles i forskellige termineringer.

  Vis detaljer
  58.000,00  DKK

Sorter faldende

4 vare(r)