Jumpers

Jumpere eller links, er beregnet til at optimere lydkvaliteten på en højttaler, som har bi-wire terminaler (4 terminaler), men tilsluttes af et højttalerkabel med blot to terminaler. Man erstatter metalbøjlen som forbinder de øvre og nedre terminaler på højttaleren, med denne jumper.

Sorter faldende

8 vare(r)

 • Tellurium Q Blue Links

  Tellurium Q Blue Links er beregnet til at bi-wire en højttaler. Tellurium Q Blue Links passer perfekt til Blue højttalerkablet og erstatter den almindelig metalbøjle som er monteret på højttalere med bi-wire. Findes som spade-spade, spade-banan og banan-banan.

  Vis detaljer
  525,00  DKK

 • Tellurium Q Black II Links

  Tellurium Q Black II Links er beregnet til at bi-wire en højttaler. Tellurium Q Black II Links passer perfekt til Black II højttalerkablet og erstatter den almindelig metalbøjle som er monteret på højttalere med bi-wire. Findes som spade-spade, spade-banan og banan-banan.

  Vis detaljer
  750,00  DKK

 • Tellurium Q Silver II Links

  Tellurium Q Silver II Links er beregnet til at bi-wire en højttaler. Tellurium Q Silver II Links passer perfekt til Silver II højttalerkablet og erstatter den almindelig metalbøjle som er monteret på højttalere med bi-wire. Findes som spade-spade, spade-banan og banan-banan.

  Vis detaljer
  900,00  DKK

 • Tellurium Q Ultra Black Links

  Tellurium Q Ultra Black Links er beregnet til at bi-wire en højttaler. Tellurium Q Ultra Black Links passer perfekt til Ultra Black eller Graphite højttalerkablet og erstatter den almindelig metalbøjle som er monteret på højttalere med bi-wire. Findes som spade-spade, spade-banan og banan-banan.

  Vis detaljer
  1.700,00  DKK

 • Tellurium Q Ultra Silver Links

  Tellurium Q Ultra Silver Links er beregnet til at bi-wire en højttaler. Tellurium Q Ultra Silver Links passer perfekt til Ultra Silver højttalerkablet og erstatter den almindelig metalbøjle som er monteret på højttalere med bi-wire. Findes som spade-spade, spade-banan og banan-banan.

  Vis detaljer
  2.900,00  DKK

 • Tellurium Q Black Diamond Links

  Tellurium Q Black Diamond Links er beregnet til at bi-wire en højttaler. Tellurium Q Black Diamond Links passer perfekt til Black Diamond eller øvrige Tellurium Q højttalerkabler og erstatter den almindelig metalbøjle som er monteret på højttalere med bi-wire. Findes som spade-spade, spade-banan og banan-banan.

  Vis detaljer
  3.600,00  DKK

 • Tellurium Q Silver Diamond Links

  Tellurium Q Silver Diamond Links er beregnet til at bi-wire en højttaler. Tellurium Q Silver Diamond Links passer perfekt til Silver Diamond eller øvrige Tellurium Q højttalerkabler og erstatter den almindelig metalbøjle som er monteret på højttalere med bi-wire. Findes som spade-spade, spade-banan og banan-banan.

  Vis detaljer
  4.400,00  DKK

 • Tellurium Q Statement Links

  Tellurium Q Statement Links er beregnet til at bi-wire en højttaler. Tellurium Q Statement Links passer perfekt til Statement eller øvrige Tellurium Q højttalerkabler og erstatter den almindelig metalbøjle som er monteret på højttalere med bi-wire. Findes som spade-spade, spade-banan og banan-banan.

  Vis detaljer
  8.400,00  DKK

Sorter faldende

8 vare(r)