Avantgarde Acoustic

Avantgarde Acoustic

Tysklands stolte producent af unikke hornhøjttalere siden 1991. Besat af perfekt lyd, producerer Avantgarde Acoustic hornhøjttalere og eminente forstærkere direkte fra den smukke Odenwald-region i Tyskland. Lyden er en unik og stor oplevelse, som oftest får smilet frem. Designet er ligeledes unikt og karakteriseres ved brugen af fantastiske flotte farver.

Sorter faldende

15 vare(r)

 • Avantgarde Acoustic Zero TA XD (sæt)

  Et perfekt blend af stramt elegant design og en semiaktiv hornhøjttaler, der kan drives af mindre forstærkere. Forestil dig et hypermoderne hjem, med stål, beton og rette linier - Avantgarde Zero er svaret ... og lyden er fantastisk.

  Vis detaljer
  93.000,00  DKK

 • Avantgarde Acoustic Duo XD (sæt) (brugt)

  1 sæt brugte Avantgarde Acoustic Duo XD i perfekt stand sælges. Hornene har farven Ruby Brilliant Red og panelerne er matsorte.

  Højttalerne annonceres udelukkende for kunde. De handles direkte med kunden og afhentes også hos kunde (Storkøbenhavn).
  Vis detaljer

  Special Price 134.990,00  DKK

  Pris: 253.000,00  DKK

 • Avantgarde Acoustic XA Pre og XA Power (Sæt) (Demo)

  I perfekt stand med original emballage og to års garanti.
  - XA Pre (Forforstærker) er en batteridreven single-ended klasse-A med den mest præcise volumenkontrol tænkes kan!
  - XA Power (Effektforstærker) 2 x 150 watt ved 8 ohm, zero feedback kredsløb. Samlet 85 kg vellydende forstærkerkraft.
  Vis detaljer

  Special Price 119.990,00  DKK

  Pris: 225.000,00  DKK

 • Avantgarde Power 1,5 meter (DEMO)

  KUN 2 stk DEMO i 1,5 meter, så længe lager haves - Avantgarde Acoustics strømkabel udført i 50-ledet sølvbelagt OFC kobber. Isoleringen er temperaturbestandig FEP-teflon og yderstrømpe er transparent polymer. Kablet er udført med rhodiumbelagte ben i karbonstik. Kablet er modsat de fleste andre strømkabler meget fleksibelt og nemt at lægge pænt. Et særdeles vellydende og nydeligt kabel.

  Vis detaljer

  Special Price 2.490,00  DKK

  Pris: 3.590,00  DKK

 • Avantgarde Acoustic Zero 1 XD (sæt)

  Et perfekt blend af stramt elegant design og en fuldt aktiv hornhøjttaler, som drives af et analogt eller digitalt input som f.eks. en streamer eller en forforstærker. Forestil dig et hypermoderne hjem, med stål, beton og rette linier - Avantgarde Zero er svaret ... lyden er fantastisk.

  Vis detaljer
  120.000,00  DKK

 • Avantgarde Acoustic Uno Fino Edition (sæt)

  Uno Fino Edition er en lettere nedskaleret version af den meget velkendte Uno XD, en forrygende højttaler som byder på flot design og storslået live-agtig lyd. En 2-vejs (3-vejs) gulvhøjttaler med diskant- og mellemtonehorn samt en 10" aktiv bas med 500 watt forstærkerkraft og DSP-rumkontrol via app.

  Vis detaljer
  137.000,00  DKK

 • Avantgarde Acoustic Uno XD (sæt)

  En fænomenal hybrid mellem flot design, effektivitet og storslået live-agtig lyd. En 2-vejs (3-vejs) gulvhøjttaler med diskant- og mellemtonehorn samt 2 stk 10" aktive basser med 1000 watt forstærkerkraft og DSP-rumkontrol via app, byder på en uhørt følsomhed på hele 107 dB.

  Vis detaljer
  195.000,00  DKK

 • Avantgarde Acoustic Duo XD (sæt)

  En fænomenal hybrid mellem flot design, flot organisk lyd og kraftfuld SUB231. En 2-vejs (3-vejs) gulvhøjttaler med diskant- og 67 cm mellemtonehorn samt 2 stk 12" aktive basser med 1000 watt forstærkerkraft og DSP-rumkontrol via app, byder på en uhørt følsomhed på hele 107 dB.

  Vis detaljer
  253.000,00  DKK

 • Avantgarde Acoustic Duo Mezzo XD (sæt)

  En fænomenal hybrid mellem flot design, flot organisk lyd og kraftfuld subwoofer. En 2-vejs (3-vejs) gulvhøjttaler med diskant- og 67 cm mellemtonehorn samt 2 stk 12" aktive basser med 1000 watt forstærkerkraft og DSP-rumkontrol via app, byder på en ultra lav følsomhed på hele 107 dB.
  Vis detaljer
  368.000,00  DKK

 • Avantgarde Acoustic Duo Primo XD (sæt)

  En helt fænomenal hybrid der kombinerer et flot design, organisk lyd og kraftfuld subwoofer. En 2-vejs (3-vejs) gulvhøjttaler med diskant- og 67 cm mellemtonehorn med magneter af Alnico samt 4 stk 12" aktive basser med 2.000 watt forstærkerkraft og DSP-rumkontrol via app, byder på en uhørt følsomhed på hele 107 dB.
  Vis detaljer
  610.000,00  DKK

 • Avantgarde Acoustic Trio XD m/Basshorn (sæt)

  Velkommen til det mest omfattende, kompromisløse, konsekvente og naturlige højttalersystem, Trio XD med Basshorn. Unik på alle måder, i designet, håndarbejdet og i teknologi - intet andet er som Trio XD med Basshorn. Tag til livekoncert i dit eget hjem.

  Vis detaljer
  640.000,00  DKK

 • Avantgarde Acoustic XA Pre

  Hvorfor kæmper konventionelle forstærkere med forvrængning? Hvorfor er der ingen ordentlig løsning på strømforsyningen? Hvorfor tillades at elektroniske komponenter resonerer og forvrænger lyden? Hvorfor ser de fleste forstærkere identiske ud? Disse spørgsmål stillede Avantgarde sig selv og skabte forforstærkeren XA Pre.

  Vis detaljer
  120.000,00  DKK

 • Avantgarde Acoustic XA Power

  Renhed møder performance. En kraftfuld effektforstærker uden gadgets og overflødig kontrolegenskaber. En effektforstærker som byder på rå uforfalsket, naturlig og ren lyd. Kan også benyttes som monoblokke.

  Vis detaljer
  105.000,00  DKK

 • Avantgarde Power

  Avantgarde Acoustics strømkabel udført i 50-ledet sølvbelagt OFC kobber. Isoleringen er temperaturbestandig FEP-teflon og yderstrømpe er transparent polymer. Kablet er udført med rhodiumbelagte ben i karbonstik. Kablet er modsat de fleste andre strømkabler meget fleksibelt og nemt at lægge pænt. Et særdeles vellydende og nydeligt kabel.

  Vis detaljer
  3.590,00  DKK

 • Avantgarde XLR

  Avantgarde Acoustics XLR-signalkabel udført i sølvbelagt solid core OFC kobber. Isoleringen er temperaturbestandig PTFE / FEP-polymer og yderstrømpe er en hvid FEP polymer. Kablet er udført med Neutrik XLR-terminaler. Kablet er meget fleksibelt og nemt at lægge pænt. Et særdeles vellydende og nydeligt kabel.

  Vis detaljer
  2.690,00  DKK

Sorter faldende

15 vare(r)