Chord Electronics

Chord Electronics

Chord Electronics havde sit udspring indenfor luftfartsindustrien, hvor fabrikation skal leve op til de højeste standarder uden kompromis. John Franks har dyrket og udviklet Chords koncepter siden 1989. De første forstærkere blev leveret til BBC og senere Abbey Road, Sony Music og så The Royal Opera House. I dag repræsenterer Chord absolut enestående og vellydende digital-analog-konvertere og forstærkere.

Sorter faldende

20 vare(r)

 • Chord Mojo lædertaske

  Lædertaske/etui til Chord Mojo hovedtelefonforstærker.

  Vis detaljer
  595,00  DKK

 • Chord Hugo2 lædertaske

  Lædertaske/etui til Chord Hugo2 hovedtelefonforstærker.

  Vis detaljer
  1.095,00  DKK

 • Chord Mojo

  Chord Mojo, er den ultimative modulære hovedtelefonforstærker og DAC lige til lommen. Tilslut Chord Mojo til din smartphone, tablet, musikafspiller, spillekonsol, PC, Mac eller nærmest alt som byder på audio-out via USB, optisk eller coax.

  Vis detaljer
  3.750,00  DKK

 • Chord 2yu

  Chord 2yu digital interface gør Chord 2go streamer/server til en multi-output stand-alone streamer i stand til at spille sammen med Hugo M Scaler og individuelle DAC's f.eks. Hugo 2, Hugo TT2 eller Dave.

  Vis detaljer
  3.990,00  DKK

 • Chord Poly

  Chord Poly er et trådløst streaming-modul til Chord Mojo hovedtelefonforstærker. Chord Poly byder på hifi-lydkvalitet hjemme eller på "landevejen" med wifi, Bluetooth, AirPlay og netværkstilslutning. Chord Poly er nu også ROON ready.

  Vis detaljer
  4.595,00  DKK

 • Chord 2go

  Chord 2go streameren giver ekstra funktionalitet til Chord Hugo 2, ved at tilføje ethernet og trådløs streaming, samt 4TB microSD til arkivering af musik sammen med en af de mest roste DAC/hovedtelefonforstærkere på markedet, nemlig Hugo 2.

  Vis detaljer
  8.890,00  DKK

 • Chord Huei

  Baseret på 30 års erfaring med at bygge forstærkere, udvides Qutest-serien med en MM/MC-riaa'en Huei som bringer pladespilleren videre til forstærkerne på stilfuld, praktisk og fornem vis.

  Vis detaljer
  8.990,00  DKK

 • Chord Qutest

  Chord fortsætter rækken af fænomenale produkter, baseret på DAC-teknologien udviklet af John Franks og Rob Watts. Her er tale om en dedikeret DAC, uden forstærker og uden batteridrift, men med fantastiske specifikationer og features. DSD 512 og 768 kHz PCM.

  Vis detaljer
  10.790,00  DKK

 • Chord Hugo2

  En revolutionerende transportabel DAC og batteridreven hovedtelefonforstærker som har sat sit aftryk indenfor kvalitetslyd. Hugo 2 er evolutionen af succesen som introduceres i 2014.

  Vis detaljer
  15.995,00  DKK

 • Chord Symphonic

  Chord Symphonic er phonotrinet som indgår i Choral-serien og byder på avancerede funktioner via Chord's proprietære teknologier. Chord Symphonic byder et større udvalg af indgangsimpedans og gain-optioner. Et såkaldt rummelfilter fjerner uønsket lavfrekvent støj.

  Vis detaljer
  28.900,00  DKK

 • Chord TToby

  I Chords table-top-serie er TToby effektforstærkeren som matcher de øvrige komponenter. Med kompetancer fra Chord SPM serien, er TToby absolut ikke noget kompromis, selvom størrelsen kunne lede os på afveje - den byder på spilleglæde i stor stil.

  Vis detaljer
  28.900,00  DKK

 • Chord Hugo M Scaler

  Chord M Scaler er en avanceret stand-alone upscaler som er i stand til at hæve kvaliteten på digital audio. Rob Watt er manden bag den unikke filterteknologi, faktisk den mest avancerede i verden, som opskalerer fra 44,1 kHz til 705,6 kHz (16x CD). Chord M Scaler opskalerer helt til 768 kHz (fra 96 kHz input) via dual-BNC fra f.eks. Chord Dave, Chord Qutest og Chord Hugo TT 2.

  Vis detaljer
  31.900,00  DKK

 • Chord Étude

  Chord Étude byder på teknologi fra rumfartsindustrien og resulterer i en utrolig kompakt stereoforstærker med imponerende 2 x 150 watt ydelse, hastighed og krystalklar renhed. Chord Étude er en MOS-FET forstærker som kan benyttes som monoblokke, hvorved ydelsen bringes op på 300 watt

  Vis detaljer
  34.900,00  DKK

 • Chord Hugo TT 2

  Chord Hugo TT 2 er udviklet fra den meget berømte og populære transportable Hugo 2. Denne model er større, bedre og mere avanceret på alle måder. Hugo TT 2 sætter nye standarder for stationære DAC's og kun overgået af flagskibet Chord Dave.

  Vis detaljer
  35.900,00  DKK

 • Chord Ultima 6

  Chords ULTIMA-serien er yderligere forædlet med en række nye modeller som virkelig har succes ude i verdenen. ULTIMA 6 er en stereoforstærker på 2 x 180 watt i klasse AB med hele 32 MOSFETs i strømforsyningen.

  Vis detaljer
  55.000,00  DKK

 • Chord Blu mk II

  Chord Blu mk II er en kompakt, FPGA-baseret opsamplings CD-transport som byder på verdens mest avancerede filterteknologi. Parret med Chrod Dave, kombination giver state-of-the-art CD-lydkvalitet og teknisk topydelse.

  Vis detaljer
  69.900,00  DKK

 • Chord Dave

  Chord Dave er den mest avancerede DAC fra Chord Electronics, ja måske endda i verden! Den benyttede FPGA anvender mere end en million kodelinier til at sikre perfekt timing, hastighed og præcision. DAC'en håndterer input på helt op til 768 kHz samt DSD 512.

  Vis detaljer
  75.900,00  DKK

 • Chord Ultima 5

  Chords ULTIMA-serien er yderligere forædlet med en række nye modeller som virkelig har succes ude i verdenen. ULTIMA 5 er en stereoforstærker på 2 x 300 watt i klasse AB med hele 32 MOSFETs i strømforsyningen.

  Vis detaljer
  84.000,00  DKK

 • Chord Ultima Pre (forforstærker)

  Chord Ultima Pre er flagskibet indenfor forforstærkere. Fuld referencekvalitet. 8 indgange og 4 udgange. De bedste materialer og specifikationer sikrer dig en fantastisk lydkvalitet, der ikke går på kompromis. Alt samlet i et aluminiumskabinet.
  Vis detaljer
  260.000,00  DKK

 • Chord Ultima (par)

  Chord Ultima er en State-of-the-art effektforstærker. Her får du uovertruffen kvalitet med masser af power (780 watt/8 ohm), klasse AB Sliding Bias, Chord MOSFETs, fuldt balancerede kredsløb, XLR og RCA input. Alt monteret i et aluminiumskabinet.
  Vis detaljer
  538.000,00  DKK

Sorter faldende

20 vare(r)