Dan Clark Audio

Dan Clark Audio

Dan Clark Audio blev oprindelig grundlagt som MrSpeakers og med en enkel målsætning om at producere fantastiske hovedtelefoner med stor fornøjelse. Folkene bag MrSpeakers var overbevist om at audiofil ydelse kan opnås i flere prissegmenter og gør derfor en stor indsats for at nå den højeste værdi i hvert af disse. MrSpeakers blev grundlagt af Dan Clark, en tekniker som havde arbejde i highend audiobranchen i mange år. Dan Clarks erfaring kom fra salg, design af forstærkere og elektronik, først til privat brug og senere kommercielt brug, bl.a. Platinum Audio fra slutningen af 90'erne.

Sorter faldende

5 vare(r)

 • Dan Clark Æon Flow 2 Closed

  Æon Flow 2 Closed er den helt nye value-for-money planar-hovedtelefon som benytter en nyudviklet enhed, baseret på det meget roste Ether 2 design som byder på meget forbedret lydkvalitet. Hovedbåndet kan foldes sammen og hovedtelefonen passer ind i en meget kompakt æske, velegnet til transport.

  Vis detaljer
  7.995,00  DKK

 • Dan Clark Æon Flow 2 Open

  Æon Flow 2 Open er den helt nye value-for-money planar-hovedtelefon som benytter en nyudviklet enhed, baseret på det meget roste Ether 2 design som byder på meget forbedret lydkvalitet. Hovedbåndet kan foldes sammen og hovedtelefonen passer ind i en meget kompakt æske, velegnet til transport.

  Vis detaljer
  7.995,00  DKK

 • Dan Clark Ether Flow 1.1 Open

  Dan Clark Ether Flow 1.1 Open er introen til Ether-serien, hvor mange konkurrenter koster det dobbelte. Ether Flow 1.1 Open er et tydeligt bevis på Dan Clark's mission om at tilbyde value-for-money highend-ydelse til yndere af hovedtelefoner.

  Vis detaljer
  13.995,00  DKK

 • Dan Clark Ether Flow 1.1 Closed

  Dan Clark Ether Flow 1.1 Closed er måske den bedst lydende lukkede planar-hovedtelefon på markedet, med en forrygende åben lyd. Hovedtelefoner er samtidig blandt de lettest lukkede på markedet.

  Vis detaljer
  13.995,00  DKK

 • Dan Clark Ether 2

  Ether 2 er Dan Clark Audio's helt enestående klassiske planar magnetiske hovedtelefon. Kun 290 gram, er Ether 2 ufattelig let for en top-of-the-line hovedtelefon, hvilket betyder at den føles lige så godt, som den lyder.

  Vis detaljer
  17.995,00  DKK

Sorter faldende

5 vare(r)