Dan Clark Audio

Dan Clark Audio

Dan Clark Audio blev oprindelig grundlagt som MrSpeakers og med en enkel målsætning om at producere fantastiske hovedtelefoner med stor fornøjelse. Folkene bag MrSpeakers var overbevist om at audiofil ydelse kan opnås i flere prissegmenter og gør derfor en stor indsats for at nå den højeste værdi i hvert af disse. MrSpeakers blev grundlagt af Dan Clark, en tekniker som havde arbejde i highend audiobranchen i mange år. Dan Clarks erfaring kom fra salg, design af forstærkere og elektronik, først til privat brug og senere kommercielt brug, bl.a. Platinum Audio fra slutningen af 90'erne.

Sorter faldende

7 vare(r)

 • Dan Clark ÆON 2 Open

  ÆON 2 Open er Dan Clark Audios value-for-money planar-hovedtelefon som benytter en nyudviklet enhed, baseret på det meget roste Ether 2 design som byder på meget forbedret lydkvalitet. Hovedbåndet kan foldes sammen og hovedtelefonen passer ind i en meget kompakt æske, velegnet til transport.

  Vis detaljer
  6.990,00  DKK

 • Dan Clark ÆON 2 Noire

  ÆON 2 Noire er en helt ny version af ÆON 2 planar-hovedtelefonen i ny sort metallic finish og tunet lidt anderledes end de eksisterende ÆON 2 Closed, nemlig med en lettere boostet bas og diskant. Hovedbåndet kan foldes sammen og hovedtelefonen passer ind i en meget kompakt æske, velegnet til transport.

  Vis detaljer
  6.990,00  DKK

 • Dan Clark ÆON 2 Closed

  ÆON 2 Closed er Dan Clark Audio's value-for-money planar-hovedtelefon som benytter en nyudviklet enhed, baseret på det meget roste Ether 2 design som byder på meget forbedret lydkvalitet. Hovedbåndet kan foldes sammen og hovedtelefonen passer ind i en meget kompakt æske, velegnet til transport.

  Vis detaljer
  6.990,00  DKK

 • Dan Clark Ether Flow

  Dan Clark Ether Flow er introen til Ether-serien i den åbne version, hvor mange konkurrenter koster det dobbelte. Ether Flow er et tydeligt bevis på Dan Clark's mission om at tilbyde value-for-money highend-ydelse til yndere af hovedtelefoner.

  Vis detaljer
  13.990,00  DKK

 • Dan Clark Ether Flow C

  Dan Clark Ether Flow C er måske den bedst lydende lukkede planar-hovedtelefon på markedet, med en forrygende åben lyd. Hovedtelefoner er samtidig blandt de lettest lukkede på markedet.

  Vis detaljer
  13.990,00  DKK

 • Dan Clark Ether 2

  Ether 2 er Dan Clark Audio's helt enestående klassiske planar magnetiske hovedtelefon. Kun 290 gram, er Ether 2 ufattelig let for en top-of-the-line hovedtelefon, hvilket betyder at den føles lige så godt, som den lyder.

  Vis detaljer
  16.490,00  DKK

 • Dan Clark Voce

  VOCE® er Dan Clarks flagskib indenfor elektrostatiske hovedtelefoner og måske den mest roste high-end hovedtelefon i 2018, hvor den blev kåret til "Bedste hovedtelefon" og "Årets produkt" af medier som "Positive Feedback", "Absolute Sound", "Headfonics" og "Headphone.guru".
  Vis detaljer
  25.990,00  DKK

Sorter faldende

7 vare(r)