dCS

dCS

Data Conversion Systems (dCS) er grundlagt i Cambridge, UK, af en gruppe højst specialiserede teknikere. Oprindeligt designede og fremstillede dCS meget højtydende analog-til-digital samt digital-til-analog konvertere til telekommunikation og militære formål, hvilke havde meget høje krav til præcision, linearitet og pålidelighed. I dag repræsenterer dCS, indenfor highend audio, nogle af de ubetingede fornemste konverterløsninger, upsamplere samt drev og world clock løsninger til optimal timing.

Sorter faldende

8 vare(r)

 • dCS Network Bridge

  dCS Network Bridge er en eminent og elegant streamer med et kraftfuldt sortiment af muligheder. ROON ready, UPnP, USB, Airplay, TIDAL, MQA, Spotify Connect, Auto-clocking.

  Vis detaljer
  36.000,00  DKK

 • dCS Bartók DAC

  Den nye dCS Bartók DAC smelter fortiden, nutiden og fremtiden hos dCS sammen. Bartók er først og fremmest en state-of-the-art Roon-Ready netværksstreamer-DAC som benytter teknologier udviklet til Rossini-serien. Som ekstraudstyr kan vælges en unik hovedtelefonforstærker som bringer gør produktet endnu mere relevant for hovedtelefonlyttere.

  Vis detaljer
  97.000,00  DKK

 • dCS Rossini DAC

  dCS Rossini DAC er en netværksbaseret DA-konverter, skabt på seneste generation af dCS Ring DAC, også benyttet i flagskibet dCS Vivaldi. Den accepterer et væld af input; UPnP, USB, AirPlay, TIDAL, Spotify og Deezer.

  Vis detaljer
  164.000,00  DKK

 • dCS Rossini Player

  dCS Rossini Player er en netværksbaseret DA-konverter med indbygget CD-drev, Den accepterer et væld af input; CD'er, UPnP, USB, AirPlay, TIDAL, Spotify og Deezer.

  Vis detaljer
  185.000,00  DKK

 • dCS Rossini Clock

  dCS Rossini Clock er designet til at generere et World Clock signal via en 75 ohm coax-linie og minimerer drastisk jitter (ustabilitet) som findes i alle digitale systemer.

  Vis detaljer
  55.000,00  DKK

 • dCS Vivaldi DAC

  dCS Vivaldi er baseret på den legendariske dCS Ring DAC™, deres digital processering samt clocking system og bliver dermed hub'en i et digitalt system hvor intet er overladt til tilfældigheder. Funktionaliteter kan udbygges med de øvrige Vivaldi-komponenter. DAC'en har alle de indgange som er relevante samt en forrygende digital volumekontrol så tilslutning kan ske direkte til effektforstærker.

  Vis detaljer
  219.000,00  DKK

 • dCS Vivaldi One

  dCS Vivaldi One er en multimaskine af dimensioner; en suveræn DAC, et Teac CD/SACD-drev og en netværksstreamer samlet under ét. Er baseret på den ultimative løsning, nemlig den 4-delte dCS Vivaldi ... til 3/4 million kroner.

  Vis detaljer
  495.000,00  DKK

 • dCS Vivaldi (4-delt)

  dCS Vivaldi er et komplet digitalsystem som byder på en lydkvalitet og specifikationer som overgår hvad der findes på markedet. Designet er med maksimal fleksibelt og praktisk talt alt indenfor indgange og udgange. dCS Vivaldi består af fire elementer; Transport, DAC, Upsampler og Master Clock (kan købes separate).

  Vis detaljer
  739.000,00  DKK

Sorter faldende

8 vare(r)