dCS

dCS

Data Conversion Systems (dCS) er grundlagt i Cambridge, UK, af en gruppe højst specialiserede teknikere. Oprindeligt designede og fremstillede dCS meget højtydende analog-til-digital samt digital-til-analog konvertere til telekommunikation og militære formål, hvilke havde meget høje krav til præcision, linearitet og pålidelighed. I dag repræsenterer dCS, indenfor highend audio, nogle af de ubetingede fornemste konverterløsninger, upsamplere samt drev og world clock løsninger til optimal timing.

Sorter faldende

11 vare(r)

 • dCS Bartók DAC / Streamer

  Den nye dCS Bartók DAC smelter fortiden, nutiden og fremtiden hos dCS sammen. Bartók er først og fremmest en state-of-the-art Roon-Ready netværksstreamer-DAC som benytter teknologier udviklet til Rossini-serien. Som ekstraudstyr kan vælges en unik hovedtelefonforstærker som bringer gør produktet endnu mere relevant for hovedtelefonlyttere.

  Vis detaljer
  108.000,00  DKK

 • dCS Bartók DAC / Streamer / Headphone Amp

  Den nye dCS Bartók DAC smelter fortiden, nutiden og fremtiden hos dCS sammen. Bartók er først og fremmest en state-of-the-art Roon-Ready netværksstreamer-DAC som benytter teknologier udviklet til Rossini-serien samt en unik hovedtelefonforstærker som gør produktet meget relevant for hovedtelefonlyttere.

  Vis detaljer
  135.000,00  DKK

 • dCS Rossini DAC / Streamer

  dCS Rossini DAC er en netværksbaseret D/A-konverter, skabt på seneste generation af dCS Ring DAC, også benyttet i flagskibet dCS Vivaldi. Den accepterer et væld af input; UPnP, USB, S/PDIF, AES/EBU, AirPlay, TIDAL, Qobuz, Spotify Connect, Deezer og Internet Radio.

  Vis detaljer
  180.000,00  DKK

 • dCS Rossini CD-Player / DAC / Streamer

  dCS Rossini Player er en netværksbaseret DA-konverter med indbygget CD-drev, Den accepterer et væld af input; CD'er, UPnP, USB, AirPlay, TIDAL, Spotify og Deezer.

  Vis detaljer
  202.000,00  DKK

 • dCS Rossini CD/SACD Upsampling Transport

  Rossini Transport upsampler CD data til DSD, DSD/128 eller DXD ((24-bit 352.8 kS/s) og transmitterer data over Dual AES/EBU. SACD-diske spilles i native DSD-format og transmitteres også via Dual AES/EBU. Almindelig CD-diske sendes via PCM enten som AES/EBU eller S/PDIF.

  Vis detaljer
  170.000,00  DKK

 • dCS Rossini Master Clock

  dCS Rossini Clock er designet til at generere et World Clock signal via en 75 ohm coax-linie og minimerer drastisk jitter (ustabilitet) som findes i alle digitale systemer.

  Vis detaljer
  65.000,00  DKK

 • dCS Vivaldi DAC

  dCS Vivaldi er baseret på den legendariske dCS Ring DAC™, deres digital processering samt clocking system og bliver dermed hub'en i et digitalt system hvor intet er overladt til tilfældigheder. Funktionaliteter kan udbygges med de øvrige Vivaldi-komponenter. DAC'en har alle de indgange som er relevante samt en forrygende digital volumekontrol så tilslutning kan ske direkte til effektforstærker.

  Vis detaljer
  240.000,00  DKK

 • dCS Vivaldi CD/SACD Upsampling Transport

  Vivaldi Transport er designet til at åbenbare alle detaljer fra både CD og SACD'er og er den ultimative transport af musikken fra skiverne. Signalbehandlingen i Vivaldi CD/SACD Upsampling Transport er 100% proprietær udvikling af dCS.

  Vis detaljer
  280.000,00  DKK

 • dCS Vivaldi Upsampler / Streamer

  Vivaldi Upsampler / Streamer er en digital-to-digital-konverter, en kombination af en avanceret upsampling af digital data samt en asynkron netværksstreamer med et tredimensionelt, luftigt og uanstrengt resultat til følge. Sammen med Vivaldi DAC opnås et fantastisk system som er toppen af kransekagen.

  Vis detaljer
  170.000,00  DKK

 • dCS Vivaldi Master Clock

  Vivaldi Master Clock er en kraftfuld og nem at betjene Master Clock baseret på dCS' banebrydende udviklinger indenfor studiobrug samt til hifi. Med to banker af clock-output er den i stand til at producere flere frekvenser.

  Vis detaljer
  120.000,00  DKK

 • dCS Vivaldi (4-delt)

  dCS Vivaldi er et komplet digitalsystem som byder på en lydkvalitet og specifikationer som overgår hvad der findes på markedet. Designet er med maksimal fleksibelt og praktisk talt alt indenfor indgange og udgange. dCS Vivaldi består af fire elementer; Transport, DAC, Upsampler og Master Clock (kan købes separate).

  Vis detaljer
  810.000,00  DKK

Sorter faldende

11 vare(r)