GoldenEar

GoldenEar

GoldenEar Technology er et forholdsvis nyt firma etableret i 2010, men mændene bag har tilsammen mere end 100 års erfaring med at udvikle og bygge hifiudstyr. Sandy Gross, CEO er en legende indenfor hifiverdenen, har bl.a. skabt Polk Audio og Definitive Audio. GoldenEar repræsenterer måske branchens bedste value-for-money, suveræne højttalere, produceret og solgt til meget rimelige penge. Medierne er enige, GoldenEar Technology byder på vanvittig meget ydelse for pengene.

Sorter faldende

8 vare(r)

 • GoldenEar Aon 2 (sæt)

  Kompakt 3-vejs standerhøjttaler med 2 stk 6,5" basser, 6" mellemtone og GoldenEar's meget roste HVFR-diskant. Basserne er dynamisk balanceret og byder på imponerende basydelse i et så kompakt kabinet.

  Vis detaljer
  7.200,00  DKK

 • GoldenEar Aon 3 (sæt)

  Stor, men dog kompakt 3-vejs standerhøjttaler med 2 stk 8" basser, 7" mellemtone og GoldenEar's meget roste HVFR-diskant. Basserne er dynamisk balanceret og byder på imponerende basydelse i et så kompakt kabinet.

  Vis detaljer
  8.900,00  DKK

 • GoldenEar Triton Seven (sæt)

  Triton Seven bringer den succesrige ‘Speaker-of-the-Year’vindende Triton-serie til en kompakt størrelse og meget overkommelig prisklasse. Det er den første Triton-højttaler uden indbygget subwoofer, men den opnår stadig en flot dyb, subwooferagtig slagkraftig bas, takket være avancerede enheder kombineret med sofistikerede teknologier.

  Vis detaljer
  12.600,00  DKK

 • GoldenEar Triton Five (sæt)

  Triton Five er en større udgave af den særdeles prisbelønnede Triton Seven, med større dynamikområde og endnu dybere bas, samt en række optimeringer, som er overført fra Triton One udviklingsprogrammet.

  Vis detaljer
  18.000,00  DKK

 • GoldenEar Triton Three+ (sæt)

  Triton Three+ er bemærkelsesværdigt tæt på sine større brødre. Triton Three+ er bogstaveligt talt en mindre udgave af den prisbelønnede Triton One og Triton Two+. Det er den perfekte løsning til købere på udkig efter en mere kompakt højttaler, der giver lige så fremragende ydeevne til både stereo- og flerkanalsystemer.

  Vis detaljer
  22.500,00  DKK

 • GoldenEar Triton Two+ (sæt)

  GoldenEar Triton Two+ er med sin ekstraordinære lydkvalitet, elegante design og uhørte value-for-money. Den har opnået en utrolig række af vilde anmeldelser og anerkendelser fra hele verden - herunder flere ‘Speaker of the Year’ priser.

  Vis detaljer
  31.500,00  DKK

 • GoldenEar Triton One (sæt)

  GoldenEar Triton One er en evolutionær højttaler, der bygger på de avancerede teknologier, som har gjort GoldenEar’s Triton-serie berømt. Den slanke, men 137 cm høje Triton One repræsenterer den bedste teknologi GoldenEar kan tilbyde til en meget attraktiv pris.

  Vis detaljer
  45.000,00  DKK

 • GoldenEar Triton Reference (sæt)

  GoldenEar Triton Reference er en kulminationen af spændende højttalere fra amerikanske Sandy Gross. Den slanke, men 147 cm høje Triton Reference repræsenterer den bedste teknologi GoldenEar kan tilbyde.

  Vis detaljer
  75.000,00  DKK

Sorter faldende

8 vare(r)