GoldenEar

GoldenEar

GoldenEar Technology er et forholdsvis nyt firma etableret i 2010, men mændene bag har tilsammen mere end 100 års erfaring med at udvikle og bygge hifiudstyr. Sandy Gross, CEO er en legende indenfor hifiverdenen, har bl.a. skabt Polk Audio og Definitive Audio. GoldenEar repræsenterer måske branchens bedste value-for-money, suveræne højttalere, produceret og solgt til meget rimelige penge. Medierne er enige, GoldenEar Technology byder på vanvittig meget ydelse for pengene.

Sorter faldende

1-20 of 33

Side:
 1. 1
 2. 2
 • GoldenEar Invisa SP 652

  Invisa SP 642 er en særdeles anvendelig all-in-one stereohøjttaler, som kan benyttes som bipolar enhed i loftet. Består af en 6,5" bas/mellemtone med den HVFR-diskanten som de øvrige GoldenEar-højttalere.

  Vis detaljer
  4.490,00  DKK

 • GoldenEar Invisa MPX

  Invisa MPX MultiPolar indbygningshøjttaler til loft eller væg med to 4,5" bas/mellentone enheder samt GoldenEar's meget populære HVFR diskant (High-Velocity Folded Ribbon). En perfekt højttaler til placering bag i rummet, bagest eller i siderne.

  Vis detaljer
  5.290,00  DKK

 • GoldenEar Triton Reference (sæt)

  GoldenEar Triton Reference er en kulminationen af spændende højttalere fra amerikanske Sandy Gross. Den slanke, men 147 cm høje Triton Reference repræsenterer den bedste teknologi GoldenEar kan tilbyde.

  Vis detaljer
  81.990,00  DKK

 • GoldenEar Invisa HTR 7000

  Invisa HTR 7000 er GoldenEar's indbygningshøjttaler til hjemmebiografer og kan benyttes som front-, loft-, væg- og baghøjttalere. 7" mellem/bas enheder og HVFR bånddiskanten sikrer at frekvensområdet er dækket.

  Vis detaljer
  5.290,00  DKK

 • GoldenEar Triton One.R (sæt)

  GoldenEar Triton One.R er en evolution af den berømte Triton One. Den slanke Triton One.R repræsenterer den bedste teknologi GoldenEar kan tilbyde med udgangspunkt i flagskibet Triton Reference, herunder 52-bit DSP til subwoofer-sektionen, et fuldt balanceret delefilterdesign, brug af high-end filmkondensatorer, et avanceret kabinetdesign og meget mere.

  Vis detaljer
  55.990,00  DKK

 • GoldenEar Triton Two+ (sæt)

  GoldenEar Triton Two+ er med sin ekstraordinære lydkvalitet, elegante design og uhørte value-for-money. Den har opnået en utrolig række af vilde anmeldelser og anerkendelser fra hele verden - herunder flere ‘Speaker of the Year’ priser.

  Vis detaljer
  32.990,00  DKK

 • GoldenEar Triton Three+ (sæt)

  Triton Three+ er bemærkelsesværdigt tæt på sine større brødre. Triton Three+ er bogstaveligt talt en mindre udgave af den prisbelønnede Triton One og Triton Two+. Det er den perfekte løsning til købere på udkig efter en mere kompakt højttaler, der giver lige så fremragende ydeevne til både stereo- og flerkanalsystemer.

  Vis detaljer
  22.990,00  DKK

 • GoldenEar Triton Seven (sæt)

  Triton Seven bringer den succesrige ‘Speaker-of-the-Year’vindende Triton-serie til en kompakt størrelse og meget overkommelig prisklasse. Det er den første Triton-højttaler uden indbygget subwoofer, men den opnår stadig en flot dyb, subwooferagtig slagkraftig bas, takket være avancerede enheder kombineret med sofistikerede teknologier.

  Vis detaljer
  13.490,00  DKK

 • GoldenEar Triton Five (sæt)

  Triton Five er en større udgave af den særdeles prisbelønnede Triton Seven, med større dynamikområde og endnu dybere bas, samt en række optimeringer, som er overført fra Triton One udviklingsprogrammet.

  Vis detaljer
  18.490,00  DKK

 • GoldenEar BRX (sæt)

  GoldenEar Bookshelf Reference X (BRX) er en meget kompakt og særdeles højtydende højttaler skabt til præcis og realistisk lyd, med enestående tredimensionel billede, som de større Triton-modeller formår som flot.

  Vis detaljer
  11.990,00  DKK

 • GoldenEar Aon 3 (sæt)

  Stor, men dog kompakt 3-vejs standerhøjttaler med 2 stk 8" basser, 7" mellemtone og GoldenEar's meget roste HVFR-diskant. Basserne er dynamisk balanceret og byder på imponerende basydelse i et så kompakt kabinet.

  Vis detaljer
  9.790,00  DKK

 • GoldenEar Aon 2 (sæt)

  Kompakt 3-vejs standerhøjttaler med 2 stk 6,5" basser, 6" mellemtone og GoldenEar's meget roste HVFR-diskant. Basserne er dynamisk balanceret og byder på imponerende basydelse i et så kompakt kabinet.

  Vis detaljer
  7.490,00  DKK

 • GoldenEar SuperCenter Reference

  SuperCenter Reference er flagskibet indenfor centerhøjttalere, grundlæggende baseret på SuperCenter XXL men med HVFR-diskant, enheder, delefilter og kabling fra Triton Reference, samt matchet lydmæssigt.

  Vis detaljer
  13.990,00  DKK

 • GoldenEar SuperCenter XXL

  SuperCenter XXL byder på absolut topydelse og er blot 90 cm bred, men inkluderer dog fire 5,25" mellembasser i fronten. HVFR™ diskanten, tre passive baspaneler og det ultralineære delefilter med fuldt balanceret teknologi udgør konstruktionen.

  Vis detaljer
  11.500,00  DKK

 • GoldenEar SuperCenter XL

  Den større SuperCenter XL centerhøjttaler fra GoldenEar, nyder godt af to 6,75 x 8" basser som giver flot dybde og enestående dynamik, samt to 5,25" mellembasser og en HVFR™ diskant. SuperCenter XL er perfekt til større hjemmebiografer.

  Vis detaljer
  7.490,00  DKK

 • GoldenEar SuperCenter X

  SuperCenter X er den mindste centerhøjttaler fra GoldenEar, men imponerende ydelse på trods af det kompakte ydre. SuperCenter X har en 7x10" basenhed samt to 5,25" mellembasser og en HVFR™ diskant. SuperCenter X er perfekt i størrelse og ydelse til en typisk dagligstue eller hjemmebiograf.

  Vis detaljer
  5.990,00  DKK

 • GoldenEar SuperSub XXL

  Det pianolakerede kabinet rummer fire massive enheder, to aktive 12" subwoofere samt to passive 13x15" kvadratiske baspaneler drevet af en 1600 watt forstærker. Princippet med de inertibalancerede monteringer af enhederne kontrollerer energien som i et jerngreb.

  Vis detaljer
  18.490,00  DKK

 • GoldenEar SuperSub X

  Præcis som SuperSub XXL, benytter den ultrakompakte SuperSub X den samme dobbelt inertibalancerede opstilling, men med to 8" subwoofere og to 10,5 x 9,5" baspaneler drevet af en 1400 watt forstærker. Pressen skrev "Simply unbelievable" ved den første prøvelytning.

  Vis detaljer
  11.990,00  DKK

 • GoldenEar ForceField 5

  Den ekstraordinære ForceField 5 indeholder alle de avancerede og innovative koncepter som findes i de mindre modeler, men som en større og mere kraftfuld enhed. Der benyttes en 12" subwoofer med enorm magnetstruktur drevet af GoldenEar's DSP-kontrollerede 1500 watt forstærkerer. Tilkoblet er en massiv 12,752 x 14,5" kvadratisk baspanel.

  Vis detaljer
  9.790,00  DKK

 • GoldenEar ForceField 4

  Den kompakte 10" subwoofer ForceField 4 har den samme 1200 watt forstærker som benyttes i Triton Two+ og driver den frontmonterede 10" som er koblet til en 11" x 13,875" kvadratisk baspanel.

  Vis detaljer
  7.490,00  DKK

Sorter faldende

1-20 of 33

Side:
 1. 1
 2. 2