GoldenEar

GoldenEar

GoldenEar Technology er et forholdsvis nyt firma etableret i 2010, men mændene bag har tilsammen mere end 100 års erfaring med at udvikle og bygge hifiudstyr. Sandy Gross, CEO er en legende indenfor hifiverdenen, har bl.a. skabt Polk Audio og Definitive Audio. GoldenEar repræsenterer måske branchens bedste value-for-money, suveræne højttalere, produceret og solgt til meget rimelige penge. Medierne er enige, GoldenEar Technology byder på vanvittig meget ydelse for pengene.

Sorter faldende

1-20 of 31

Side:
 1. 1
 2. 2
 • GoldenEar Triton Reference (sæt)

  GoldenEar Triton Reference er en kulminationen af spændende højttalere fra amerikanske Sandy Gross. Den slanke, men 147 cm høje Triton Reference repræsenterer den bedste teknologi GoldenEar kan tilbyde.

  Vis detaljer
  89.990,00  DKK

 • GoldenEar Triton One.R (sæt)

  GoldenEar Triton One.R er en evolution af den berømte Triton One. Den slanke Triton One.R repræsenterer den bedste teknologi GoldenEar kan tilbyde med udgangspunkt i flagskibet Triton Reference, herunder 52-bit DSP til subwoofer-sektionen, et fuldt balanceret delefilterdesign, brug af high-end filmkondensatorer, et avanceret kabinetdesign og meget mere.

  Vis detaljer
  59.740,00  DKK

 • GoldenEar Triton Two+ (sæt)

  GoldenEar Triton Two+ er med sin ekstraordinære lydkvalitet, elegante design og uhørte value-for-money. Den har opnået en utrolig række af vilde anmeldelser og anerkendelser fra hele verden - herunder flere ‘Speaker of the Year’ priser.

  Vis detaljer
  36.990,00  DKK

 • GoldenEar Triton Three+ (sæt)

  Triton Three+ er bemærkelsesværdigt tæt på sine større brødre. Triton Three+ er bogstaveligt talt en mindre udgave af den prisbelønnede Triton One og Triton Two+. Det er den perfekte løsning til købere på udkig efter en mere kompakt højttaler, der giver lige så fremragende ydeevne til både stereo- og flerkanalsystemer.

  Vis detaljer
  25.990,00  DKK

 • GoldenEar Triton Seven (sæt)

  Triton Seven bringer den succesrige ‘Speaker-of-the-Year’vindende Triton-serie til en kompakt størrelse og meget overkommelig prisklasse. Det er den første Triton-højttaler uden indbygget subwoofer, men den opnår stadig en flot dyb, subwooferagtig slagkraftig bas, takket være avancerede enheder kombineret med sofistikerede teknologier.

  Vis detaljer
  14.990,00  DKK

 • GoldenEar Triton Five (sæt)

  Triton Five er en større udgave af den særdeles prisbelønnede Triton Seven, med større dynamikområde og endnu dybere bas, samt en række optimeringer, som er overført fra Triton One udviklingsprogrammet.

  Vis detaljer
  19.990,00  DKK

 • GoldenEar BRX (sæt)

  GoldenEar Bookshelf Reference X (BRX) er en meget kompakt og særdeles højtydende højttaler skabt til præcis og realistisk lyd, med enestående tredimensionel billede, som de større Triton-modeller formår som flot.

  Vis detaljer
  11.990,00  DKK

 • GoldenEar Aon 3 (sæt)

  Stor, men dog kompakt 3-vejs standerhøjttaler med 2 stk 8" basser, 7" mellemtone og GoldenEar's meget roste HVFR-diskant. Basserne er dynamisk balanceret og byder på imponerende basydelse i et så kompakt kabinet.

  Vis detaljer
  9.690,00  DKK

 • GoldenEar Aon 2 (sæt)

  Kompakt 3-vejs standerhøjttaler med 2 stk 6,5" basser, 6" mellemtone og GoldenEar's meget roste HVFR-diskant. Basserne er dynamisk balanceret og byder på imponerende basydelse i et så kompakt kabinet.

  Vis detaljer
  7.490,00  DKK

 • GoldenEar SuperCenter Reference

  SuperCenter Reference er flagskibet indenfor centerhøjttalere, grundlæggende baseret på SuperCenter XXL men med HVFR-diskant, enheder, delefilter og kabling fra Triton Reference, samt matchet lydmæssigt.

  Vis detaljer
  14.990,00  DKK

 • GoldenEar SuperCenter XL

  Den større SuperCenter XL centerhøjttaler fra GoldenEar, nyder godt af to 6,75 x 8" basser som giver flot dybde og enestående dynamik, samt to 5,25" mellembasser og en HVFR™ diskant. SuperCenter XL er perfekt til større hjemmebiografer.

  Vis detaljer
  8.990,00  DKK

 • GoldenEar SuperCenter X

  SuperCenter X er den mindste centerhøjttaler fra GoldenEar, men imponerende ydelse på trods af det kompakte ydre. SuperCenter X har en 7x10" basenhed samt to 5,25" mellembasser og en HVFR™ diskant. SuperCenter X er perfekt i størrelse og ydelse til en typisk dagligstue eller hjemmebiograf.

  Vis detaljer
  6.690,00  DKK

 • GoldenEar SuperSub XXL

  Det pianolakerede kabinet rummer fire massive enheder, to aktive 12" subwoofere samt to passive 13x15" kvadratiske baspaneler drevet af en 1600 watt forstærker. Princippet med de inertibalancerede monteringer af enhederne kontrollerer energien som i et jerngreb.

  Vis detaljer
  19.990,00  DKK

 • GoldenEar SuperSub X

  Præcis som SuperSub XXL, benytter den ultrakompakte SuperSub X den samme dobbelt inertibalancerede opstilling, men med to 8" subwoofere og to 10,5 x 9,5" baspaneler drevet af en 1400 watt forstærker. Pressen skrev "Simply unbelievable" ved den første prøvelytning.

  Vis detaljer
  12.690,00  DKK

 • GoldenEar ForceField 4

  Den kompakte 10" subwoofer ForceField 4 har den samme 1200 watt forstærker som benyttes i Triton Two+ og driver den frontmonterede 10" som er koblet til en 11" x 13,875" kvadratisk baspanel.

  Vis detaljer
  7.490,00  DKK

 • GoldenEar ForceField 3

  Den ultrakompakte 8" subwoofer ForceField 3 er den mindste af GoldenEar's subwoofere, men lad dig ikke narre af den smalle størrelse og den lave pris, for med 1000 watt forstærker, 8" aktiv bas og 9,625" x 11,375" kvadratiske baspanel, spiller ForceField 3 op til ROCK!

  Vis detaljer
  5.990,00  DKK

 • GoldenEar SuperSat 60

  SuperSat 60 er en stor og kraftfuld satellithøjttaler som kan monteres på væg med SuperSwivel-beslaget eller på gulvstandere, både høj med SuperStand og lav med TableStand. Hele syv højttalerenheder er monteret i kabinettet.

  Vis detaljer
  7.490,00  DKK

 • GoldenEar SuperSat 3

  SuperSat 3 er en elegant kurvet kompakt satellithøjttaler designet til høj ydelse hvor pladsen er trang. Oplagt er også benyttelse som surround-, side- eller baghøjttaler i et komplet multikanal-setup. SuperSat 3C er centerhøjttaleren i samme system.

  Vis detaljer
  2.990,00  DKK

 • GoldenEar SuperSat 50

  KUN 2 stk Open-Box - SuperSat 50 er en slank satellithøjttaler som kan monteres både vertikalt på væggen med SuperSwivel-beslaget eller på bord med TableStand samt gulv med SuperStand.

  Vis detaljer

  Special Price 2.990,00  DKK

  Pris: 5.190,00  DKK

 • GoldenEar SuperSat 3C

  SuperSat 3C er en elegant kurvet kompakt centerhøjttaler designet til høj ydelse hvor pladsen er trang. SuperSat 3C består af to 4,5" mellembasser samt en HVFR™ diskant.

  Vis detaljer
  2.990,00  DKK

Sorter faldende

1-20 of 31

Side:
 1. 1
 2. 2