Innuos

Innuos

Innuos udvikler og producerer en serie af de allerbedste musikservere med streaming- og rippefunktion på markedet. Skabt til enkel og funktionel brug, samtidig er kvaliteten helt i top med den bedste lydkvalitet. Hifi+ har kåret Zenith musikserveren fra Innuos til 'Product of the Year'.

Sorter faldende

8 vare(r)

 • Innuos ZENmini LPSU strømforsyning

  Optionel ekstern lineær strømforsyning for yderligere forbedret lydkvalitet i matchende kabinet som Innuos ZENmini. Kompatibel med både ZENmini Mk II og ZENmini Mk III.

  Vis detaljer
  4.490,00  DKK

 • Innuos ZENmini Mk III streamer, DAC og server

  Nyeste version af den utroligt prisfornuftige og eminente kombinerede streamer, CD-ripper og musikserver med indbygget 24/192 DAC. Flydende optisk drev og harddisk-platform. Støjsvag, blæserfri konstruktion. Lavt strømforbrug velegnet til 24/7-operation.

  Vis detaljer
  8.290,00  DKK

 • Innuos ZEN Mk III streamer og server

  Nyeste version af den eminente og nu yderligere opgraderede kombinerede streamer, CD-ripper og NAS fra Innuos. Optimeret dobbelt lineær strømforsyning og flydende optisk drev og harddisk-platform. Støjsvag, blæserfri konstruktion med ultra støjsvage EMI-enheder og asymmetriske afkoblingsfødder. Lavt strømforbrug velegnet til 24/7-operation.

  Vis detaljer
  17.190,00  DKK

 • Innuos PhoenixUSB reclocker

  PhoenixUSB reclocker USB-signalet fra enhver kilde og fuldstændig regenererer til et ekstremt præcisionssignal til videre behandling i din DAC.

  Vis detaljer
  20.590,00  DKK

 • Innuos PhoenixNET Switch

  En audiofil netværksswitch, udviklet og designet helt fra bunden til netværksbaseret audio. Typiske IT netværk er designet til flytte data fra A til B med et støjniveau og en præcision, som er "god nok" til datatransmission. Med audio er behovet et helt andet, for de følsomme komponenter som DAC og forforstærker kræver meget mere.

  Vis detaljer
  20.590,00  DKK

 • Innuos ZENith Mk III streamer og server

  Nyeste version af den forrygende kombinerede streamer, CD-ripper og NAS fra Innuos. Optimeret 3-dobbelt lineær strømforsyning med Mundorf kondensatorer, SSD-disk og flydende optisk drev og harddisk-platform. Støjsvag, blæserfri konstruktion. Lavt strømforbrug velegnet til 24/7-operation.

  Vis detaljer
  27.990,00  DKK

 • Innuos Statement streamer og server 4 TB (Brugt)

  Brugt og i perfekt stand inkl. original emballage og 2 års reklamationsret, heraf 3 måneders garanti.

  Enestående kombineret musikserver med streaming og CD-ripper. Avanceret 8-dobbelt lineær strømforsyning i to-delt kabinet udviklet af Dr. Sean Jacobs, re-clocking af Ethernet samt re-clocking af USB med individuel 5v strømforsyning. 4 TB SSD-disk og flydende optisk drev samt harddisk-platform. Støjsvag, blæserfri konstruktion. Lavt strømforbrug velegnet til 24/7-operation.

  Vis detaljer

  Special Price 59.990,00  DKK

  Pris: 97.990,00  DKK

 • Innuos Statement streamer og server

  Enestående kombineret musikserver med streaming og CD-ripper. Avanceret 8-dobbelt lineær strømforsyning i to-delt kabinet udviklet af Dr. Sean Jacobs, re-clocking af Ethernet samt re-clocking af USB med individuel 5v strømforsyning. SSD-disk og flydende optisk drev samt harddisk-platform. Støjsvag, blæserfri konstruktion. Lavt strømforbrug velegnet til 24/7-operation.

  Vis detaljer
  89.990,00  DKK

Sorter faldende

8 vare(r)