Kii Audio

Kii Audio

Skjult bag Kii's skønhed er en fantastisk højttaler, der er lille nok til let at passe ind i moderne opholdsrum og tilstrækkelig stor til at fylde de største rum. Med intelligens og et aktivt højttalersystem, går man skridtet videre end hvad man forventer af kompakte højttalere, for slet ikke at tale om hvad der sker når systemet er fuldt udbygget med BXT-module.

Sorter faldende

4 vare(r)

 • Kii Three (sæt)

  Genialt koncept, let at passe ind i moderne opholdsrum og tilstrækkelig stor til at fylde de største rum. Med intelligens og et aktivt højttalersystem, går man skridtet videre end hvad man forventer af kompakte højttalere. Leveres uden Kii Control hvis du har forforstærker eller DAC med volumenkontrol foran højttalerne. Kan udbygges med Kii Control samt et BXT-modul.

  Vis detaljer
  122.000,00  DKK

 • Kii Three System (sæt)

  Skjult bag Kii's skønhed er en fantastisk højttaler, der er lille nok til let at passe ind i moderne opholdsrum og tilstrækkelig stor til at fylde de største rum. Med intelligens og et aktivt højttalersystem, går man skridtet videre end hvad man forventer af kompakte højttalere. Leveres med Kii Control som omdanner højttalerne til et komplet system til afspilning i den højeste lydkvalitet. Kan udbygges med et BXT-modul.
  Vis detaljer
  136.000,00  DKK

 • Kii BXT (sæt)

  Kii's aktive BXT extension-modul beregnet til Kii THREE, klar til at opgradere dine kompakthøjttalere til et par meget voksne gulvhøjttalere med 2 x 8 ekstra enheder.
  Vis detaljer
  116.000,00  DKK

 • Kii Three BXT System (sæt)

  Moderne aktivt højttalersæt fra øverste hylde bestående af Kii THREE højttalere, BXT modul, Kii Control og alle nødvendige kabler. Klar til indretning af din lokale koncertsal.
  Vis detaljer
  253.000,00  DKK

Sorter faldende

4 vare(r)