Lumin Music

Lumin Music

Lumin Music sætter store resourcer ind på at finde de bedste tilgængelige komponenter, udvikle og bygge ægte balancerede kredsløb af høj kvalitet og designe kabinetter, der sikrer høj mekanisk kvalitet og flot design - men det er kun vigtigt hvis resultatet genskaber det musikalske udtryk, artisten ønskede med sin musik fra starten.

Sorter faldende

9 vare(r)

 • Lumin Infrared control package

  Infrarød fjernbetjening til alle Lumin modeller med Leedh processing. Fjernbetjeningen er desuden Roon kompatibel. Den medfølgende modtager tilsluttes forstærkerens USB port.
  Vis detaljer
  1.990,00  DKK

 • Lumin L1 Music Library

  Lumin L1 Music Library er en ekstern UPnP musikserver, et perfekt match til din Lumin streamer, men kan også bruges til andre streamere. Med kapacitet på 2TB eller 5TB kræves ingen konfiguration. Sæt den til din computer og overfør dine musikfiler.

  Vis detaljer
  8.495,00  DKK

 • Lumin M1 Streaming Amp

  Lumin M1 streamer og klasse D forstærker på 60 Watt (8 Ohm) og 100 Watt (4 Ohm). Analog tilslutning via adapter og tilslutning via USB, hvortil der kan tilsluttes harddisk eller memorystik. M1 understøtter højopløselige lydformater som FLAC, ALAC, WAVm AIFF, MQA, DSD128, PCM 44.1-384kHz, 16-32bit.
  Vis detaljer
  14.990,00  DKK

 • Lumin U1 Mini Network Transport

  Lumin's mindste streamer og uden DAC, for dig som har en DAC du er glad for, tilsluttes via netværk og med muligheden for at streame fra USB-nøgler og -harddiske, udover selvfølgelig Roon Ready, Tidal, Qobuz, Spotify og AirPlay.

  Vis detaljer
  15.995,00  DKK

 • Lumin D2 Network Player

  Lumin D2 Network Player er efterfølgeren til den meget roste D1 og forbedret på flere punkter. Hurtigere processor der muliggør afspilning af DSD128 filer. Forbedret intern strømforsyning og Wolfson WM8741 DAC chips.

  Vis detaljer
  19.995,00  DKK

 • Lumin T2 Network Player

  Lumin har sat sig for at skabe en fantastisk streamer/DAC-løsning, der skal sætte konkurrenterne til vægs. Når det gælder teknikken i den nye Lumin T2, er der nemlig (næsten) ikke sparet på noget.

  Vis detaljer
  34.995,00  DKK

 • Lumin U1 Network Transport

  Lumin har skabt en digital transport - uden indbygget DAC - baseret på de suveræne elementer fra den fantastiske Lumin S1 streamer og forfinet denne transport til digital signalbehandling bl.a. med fokus på de digitale udgange - udgangspunktet er den forreste kilde sætter dagsorden for resten af kæden.

  Vis detaljer
  54.995,00  DKK

 • Lumin X1 Network Player

  Lumin X1 Network Player giver den ultimative oplevelse af din digitale musik, spækket med dobbelt ES9038Pro SABRE DAC's, nyt Output Buffer design og DSD512 output via USB er bare nogle af lækkerierne i denne high-end streamer.

  Vis detaljer
  97.995,00  DKK

 • Lumin AMP

  Søger du den perfekte partner til din LUMIN Music Streamer? Så behøver du ikke at lede længere. Lumin AMP er konstrueret til at lade din LUMIN synge! Med 2 x 160 watt i 8 ohm og 320 watt i 4 ohm får du power og overskud i særklasse.
  Vis detaljer
  98.990,00  DKK

Sorter faldende

9 vare(r)