Magico

Magico

Magico blev grundlagt for godt ti år siden med det formål at overgå, hvad der hidtil har været muligt indenfor højttalerdesign. Den industrielle designer Alon Wolf står bag Magico højttalerne som hver især er et studie i perfektion. Hos Magico, tilstræbes udvikling og fremstilling af de mest avancerede højttaler-systemer i verden. Magico benytter State-of-the-Art computermodellering, præcisionsanalyse og de mest avancerede akustiske CAD-simulatorer og -emulatorer som findes. Ingen af Magico's modeller er på nogen måde discounthøjttalere, prisen er pebret, til gengæld er ydelse og udførelse så sandelig i topklasse.

Sorter faldende

10 vare(r)

 • Magico A1 (sæt)

  Baseret på den store succes med Magico A3, udvider Magico A-serien med en A1 kompakthøjttaler - et fuldt afstivet aluminiumskabinet, beryllium dome diskant, Carbon Nanographene membraner og det såkaldte "elliptiske" delefilter. Magico A1 byder på utrolig værdi i priskategorien.

  Vis detaljer
  75.000,00  DKK

 • Magico A3 (sæt)

  Magico A3 er en helt ny højttaler udviklet af magiske Magico, prisen er i et niveau hvor Magico ikke har befundet sig tidligere med deres fascinerende aluminiumshøjttalere.

  Vis detaljer
  120.000,00  DKK

 • Magico A5 (sæt)

  A-seriens største og mest avancerede højttalere, som indeholder Magico's første 5" mellemtone baseret på endnu engang optimerede membranteknologi med et hidtil uopnået stivhed/vægt-forhold. Ekstraordinært musikalsk og dynamisk er denne 3-vejs gulvhøjttaler på hele 82 kg.

  Vis detaljer
  220.000,00  DKK

 • Magico S1 mk II (sæt)

  Baseret på Magico's imponerende kompetencer og med udgangspunkt i Magico S5 mk II, er denne imponerende 2-vejs gulvhøjttaler slet ikke til at komme udenom. Et lydbillede som du ikke tror muligt.

  Vis detaljer
  175.000,00  DKK

 • Magico S3 mk II (sæt)

  Fænomenal 3-vejs gulvhøjttaler udført i aircraft grade aluminium. Magico S3 i nyeste aftapning og stadig verdens største enkeltekstruderet aluminiumsemne. Absolut full-range højttaler, sprød, luftig og bas ned til 24 Hz.

  Vis detaljer
  295.000,00  DKK

 • Magico S5 mk II (sæt)

  Eminent stor gulvhøjttaler med alle dyderne på rette plads. Tjek video og billeder på internettet, du vil hurtig konstatere at her er tale om perfektion og ny teknologi fra ende til anden. Som storebroderen, er S5 raffineret på alle tænkelig fronter.

  Vis detaljer
  395.000,00  DKK

 • Magico S7 (sæt)

  Topmodellen i S-serien, Magico S7 er én af de smukkeste højttalere på markedet, specielt i M-Coat lakerede udførelser. 3 stk 10" basser sikrer at de laveste frekvenser er med og takket være det ultraafstivede kabinet er der kontrol for alle pengene.

  Vis detaljer
  625.000,00  DKK

 • Magico M2 (sæt)

  Magico, en af de absolut førende producenter af de bedste højttalere, har introduceret Magico M2 som udvider sortimentet i M-Series og benytter mange innovative teknologier og principper fra M6 og M3 modellerne.

  Vis detaljer
  545.000,00  DKK

 • Magico M3 (sæt)

  Baseret på M-Project er Magico M3 blevet en realitet! Carbonfiber sidepaneler, Graphene mellemtone og basenheder samt den fænomenale 28 mm diamantbelagte berylliumdiskant resulterer i at M-serien repræsenterer den mest sofistikerede højttalerkonstruktion i Magico's historie.

  Vis detaljer
  730.000,00  DKK

 • Magico M6 (sæt)

  Magico M6 er den mest sofistikerede højttaler fra den californiske fabrik, nogensinde. Carbonfiber sidepaneler, Graphene NanoTec 6" mellemtone og 3 stk 10,5" basenheder samt den fænomenale 28 mm diamantbelagte berylliumdiskant gør denne højttaler til måske verdens absolut bedste højttaler - vi har til gode at høre noget som er bedre.

  Vis detaljer
  1.675.000,00  DKK

Sorter faldende

10 vare(r)