Magico

Magico

Magico blev grundlagt for godt ti år siden med det formål at overgå, hvad der hidtil har været muligt indenfor højttalerdesign. Den industrielle designer Alon Wolf står bag Magico højttalerne som hver især er et studie i perfektion. Hos Magico, tilstræbes udvikling og fremstilling af de mest avancerede højttaler-systemer i verden. Magico benytter State-of-the-Art computermodellering, præcisionsanalyse og de mest avancerede akustiske CAD-simulatorer og -emulatorer som findes. Ingen af Magico's modeller er på nogen måde discounthøjttalere, prisen er pebret, til gengæld er ydelse og udførelse så sandelig i topklasse.

Sorter faldende

17 vare(r)

 • Magico A1 (sæt)

  Baseret på den store succes med Magico A3, udvider Magico A-serien med en A1 kompakthøjttaler - et fuldt afstivet aluminiumskabinet, beryllium dome diskant, Carbon Nanographene membraner og det såkaldte "elliptiske" delefilter. Magico A1 byder på utrolig værdi i priskategorien.

  Vis detaljer
  74.000,00  DKK

 • Magico A3 (sæt)

  Magico A3 er en helt ny højttaler udviklet af magiske Magico, prisen er i et niveau hvor Magico ikke har befundet sig tidligere med deres fascinerende aluminiumshøjttalere.

  Vis detaljer
  115.000,00  DKK

 • Magico A5 (sæt)

  A-seriens største og mest avancerede højttalere, som indeholder Magico's første 5" mellemtone baseret på endnu engang optimerede membranteknologi med et hidtil uopnået stivhed/vægt-forhold. Ekstraordinært musikalsk og dynamisk er denne 3-vejs gulvhøjttaler på hele 82 kg.

  Vis detaljer
  220.000,00  DKK

 • Magico ACC Center

  High Performance centerhøjttaler, 3-vejs (fire enheder) og det perfekte valg til både film og musik. Magico ACC Center sikrer dig en lydkvalitet i absolut særklasse, der er helt på niveau med resten af ​​Magico's A-serie højttalerserie.
  Vis detaljer
  65.000,00  DKK

 • Magico ASub Subwoofer

  Uanset om det er musik eller film, så er du sikret de dybeste toner, den kraftigste bas og en unik dynamik. En integreret digital forstærker yder hele 500 watt, der styres af et aktivt delefilter og DSP. DSP-softwaren sørger for at subwooferen og de øvrige højttalere fungerer optimalt sammen i lytterummet.
  Vis detaljer
  65.000,00  DKK

 • Magico S1 mk II (sæt)

  Baseret på Magico's imponerende kompetencer og med udgangspunkt i Magico S5 mk II, er denne imponerende 2-vejs gulvhøjttaler slet ikke til at komme udenom. Et lydbillede som du ikke tror muligt.

  Vis detaljer
  162.000,00  DKK

 • Magico S3 mk II (sæt)

  Fænomenal 3-vejs gulvhøjttaler udført i aircraft grade aluminium. Magico S3 i nyeste aftapning og stadig verdens største enkeltekstruderet aluminiumsemne. Absolut full-range højttaler, sprød, luftig og bas ned til 24 Hz.

  Vis detaljer
  266.000,00  DKK

 • Magico S5 mk II (sæt)

  Eminent stor gulvhøjttaler med alle dyderne på rette plads. Tjek video og billeder på internettet, du vil hurtig konstatere at her er tale om perfektion og ny teknologi fra ende til anden. Som storebroderen, er S5 raffineret på alle tænkelig fronter.

  Vis detaljer
  370.000,00  DKK

 • Magico S7 (sæt)

  Topmodellen i S-serien, Magico S7 er én af de smukkeste højttalere på markedet, specielt i M-Coat lakerede udførelser. 3 stk 10" basser sikrer at de laveste frekvenser er med og takket være det ultraafstivede kabinet er der kontrol for alle pengene.

  Vis detaljer
  560.000,00  DKK

 • Magico SCC Center

  Film stiller store krav til en højttaler. Lyden fra fremmede invasioner til en nål fra et tordnende soundtrack til et blidt kys - men den vigtigste funktion er den nøjagtige gengivelse af den mest genkendelige lyd, menneskelige stemmer, hvoraf de fleste er forankret i midten af ​​skærmen.

  Magico SCC Center er designet for at bringe hjemmebiografens centerkanal op på samme niveau af opløsning, klarhed og engagement som Magico-højttalere har givet musikelskere de sidste 15 år.
  Vis detaljer
  160.000,00  DKK

 • Magico S Sub Subwoofer

  Magico S Sub er baseret på den prisbelønnede S-serie.113 kg vellyd, 2 x 12" basenheder, 15 Hz - 150 Hz frekvensområde og 2.000 watt forstærker.
  Vis detaljer
  150.000,00  DKK

 • Magico Q-Sub 15 Subwoofer

  Magico Q-Sub 15 yder et lydtryk på ikke mindre end 136 db med under 1% forvrængning ved 20Hz. Bestykket med 2 x 15" basenheder og 2.000 watt forstærker, så får du her en bas som du formentlig aldrig har hørt den før.
  Vis detaljer
  190.000,00  DKK

 • Magico Q-Sub 18 Subwoofer

  Magico Q-Sub 18 yder et lydtryk på ikke mindre end 136 db med under 1% forvrængning ved 20Hz. Bestykket med 2 x 18" basenheder og 4.000 watt forstærker, så får du her en bas som du formentlig aldrig har hørt den før.
  Vis detaljer
  310.000,00  DKK

 • Magico M2 (sæt)

  Stereophile Product of the Year 2020 - Magico, en af de absolut førende producenter af de bedste højttalere, har introduceret Magico M2 som udvider sortimentet i M-Series og benytter mange innovative teknologier og principper fra M6 og M3 modellerne.

  Vis detaljer
  605.000,00  DKK

 • Magico M3 (sæt)

  Baseret på M-Project er Magico M3 blevet en realitet! Carbonfiber sidepaneler, Graphene mellemtone og basenheder samt den fænomenale 28 mm diamantbelagte berylliumdiskant resulterer i at M-serien repræsenterer den mest sofistikerede højttalerkonstruktion i Magico's historie.

  Vis detaljer
  745.000,00  DKK

 • Magico M6 (sæt)

  Magico M6 er den mest sofistikerede højttaler fra den californiske fabrik, nogensinde. Carbonfiber sidepaneler, Graphene NanoTec 6" mellemtone og 3 stk 10,5" basenheder samt den fænomenale 28 mm diamantbelagte berylliumdiskant gør denne højttaler til måske verdens absolut bedste højttaler - vi har til gode at høre noget som er bedre.

  Vis detaljer
  1.525.000,00  DKK

 • Magico M9 (sæt)

  Magico M9 er det ypperste indenfor musikalitet, transparens og naturlighed, men også det ypperste hvad angår prisen. Her er IKKE tale om en højttaler udført i MDF-plade, men en højttaler skabt af teknologier, principper og materialer som tager skridtet langt videre end hvad vi er vant til i højttalerkonstruktion.

  Vis detaljer
  6.900.000,00  DKK

Sorter faldende

17 vare(r)