Nordost

Nordost

Nordost Corporation blev grundlagt som en højteknologisk kabelproducent med speciale i lyd og medicinske områder. Lederteknologi udviklet til luftfartsindustrien og i samarbejde med NASA rumfærge-programmet er selve grundlaget. Denne forankring i kritiske missioner har ydet Nordost et misundelsesværdigt forskningsbudget og en hidtil uset grad af fremstillingsnøjagtighed og ensartethed. Det første lyd-produkt blev lanceret i 1992, et revolutionerende fladprofil højttalerkabel. Dets forbløffende lydgengivelse gjorde disse flade kabler med massive ledere til noget helt specielt.

Sorter faldende

41-60 of 90

 • Nordost Reference Jumpers

  Har man bi-wire højttalere og ønsker en opgradering fra standard metalbøjler, så er Nordost Reference Jumpers et godt bud. Udført i Dual-Mono-Filament konstruktion. Kan bestilles i forskellige termineringer.

  Vis detaljer
  5.000,00  DKK

 • Nordost Heimdall 2 HDMI

  Nordost Heimdall 2 HDMI som selvfølgelig er relevant i forhold til TV, processor m.m Indenfor audioverdenen er HDMI også brugbart, nemlig til I2S-termineringen mellem f.eks. DAC's og CD-transporter.

  Vis detaljer
  5.000,00  DKK

 • Nordost Heimdall 2 Headphone

  Nordost Heimdall 2 er et hovedtelefonkabel som er en signifikant opgradering i forhold til de kabler som medfølger når man køber hovedtelefoner. Kablet er baseret på Nordost Micro Mono-Filament teknologi. Kablet leveres med 4-pins XLR samt 3,5 mm guldbelagt stereo ministik og en 6,3 mm stereo phonostik. Vælg i menuen længde og det relevante kabelstykke til hovedtelefonerne samt extensionkabel om nødvendigt.

  Vis detaljer
  5.200,00  DKK

 • Nordost Blue Heaven 2

  Nordost Blue Heaven er en Leif-seriens absolutte value-for-money kabe, skabt på fundamentet af Nordost' unikke flatline teknologi. Kablet består af 16 x 14 AWG-forsølvede kobberledere. Leveres med bananer eller spader.

  Vis detaljer
  5.500,00  DKK

 • Nordost Heimdall 2 Ethernet

  Kan man høre forskel på Ethernet-kabler, JA det kan man - forstå det eller ej, men Nordost Heimdall 2 Ethernet er et gevaldigt løft fra standard computerkabler, selv i forhold til Nordost Blue Heaven 2 er der et løft, hvis anlægget er kompetent nok. Termineret med skærmet 8p8c / RJ45 stik.

  Vis detaljer
  5.800,00  DKK

 • Nordost Frey 2 Phono

  Norse-seriens solide spiller, Frey 2 byder på et phonokabel så velopløst og kontrolleret man kan tænke sig. Phono-kablet er baseret på Mono-Filament konstruktionen med 5 x 24 AWG leder. Nordost Frey 2 Phono kan termineres med RCA, XLR, DIN og 90 graders DIN. Venligst specificér ved bestilling.

  Vis detaljer
  6.300,00  DKK

 • Nordost QRT QBase4 mk II

  Eminent strømskinne med 4 Schuko-udtag i stjernekonfiguration og mulighed for at jorde skinner via QRT Ground Line Wire. Ingen filtre eller aktive kredsløb sikrer den laveste impedans. Den bedst lydende skinne på markedet. Dedikeret udtag (Primary Earth) til det apparat som har flest ind- og udgange.

  Vis detaljer
  7.000,00  DKK

 • Nordost Heimdall 2 RCA

  Nordost Heimdall 2 er Nordost' bestseller-serie, indenfor alle kategorier. Hurtigt, organisk og med krop. Baseret på Dual-Mono-Filament konstruktionen med 4 x 24 AWG-ledere af forsølvet kobber. Kablet findes også som XLR-termineret.

  Vis detaljer
  7.000,00  DKK

 • Nordost Heimdall 2 XLR

  Nordost Heimdall 2 er Nordost' bestseller-serie, indenfor alle kategorier. Hurtigt, organisk og med krop. Baseret på Dual-Mono-Filament konstruktionen med 4 x 24 AWG-ledere af forsølvet kobber. Kablet findes også som RCA-termineret.

  Vis detaljer
  7.000,00  DKK

 • Nordost Red Dawn 2

  Nordost Red Dawn er en Leif-seriens topkabel, skabt på fundamentet af Nordost' unikke flatline teknologi. Kablet består af 20 x 12 AWG-forsølvede kobberledere. Leveres med bananer eller spader.

  Vis detaljer
  8.000,00  DKK

 • Brugte Nordost Tyr XLR 1 meter

  1 sæt lettere brugte Nordost Tyr (serie 1) XLR-kabler på 2 x 1 meter. Nordost Tyr er Norse-seriens topmodel, kun overgået af Reference-modellerne, Valhalla og Odin. Baseret på Dual-Mono-Filament konstruktion i forsølvet kobber.

  Vis detaljer

  Special Price 6.990,00  DKK

  Pris: 14.000,00  DKK

 • Nordost Tyr 2 USB

  Nordost Tyr 2 USB er konstrueret af 4 x 20 AWG sølvbelagte 99,99999% OFC-ledere arrangeret i et præcist snoet dobbelt helix for at sikre impedans, reducere støj og minimere krydssnak. Lederne er omkranset af Nordosts proprietære FEP Dual Mono Filament konstruktion.

  Vis detaljer
  10.700,00  DKK

 • Nordost Frey 2 RCA

  Nordost Frey 2 RCA er et særdeles velopløst signalkabel fra Norse-serien. Baseret på Dual-Mono-Filament konstruktionen med 5 x 24 AWG-ledere i forsølvet kobber. Kablet findes også som XLR-termineret.

  Vis detaljer
  11.000,00  DKK

 • Nordost Frey 2 XLR

  Nordost Frey 2 XLR er et særdeles velopløst signalkabel fra Norse-serien. Baseret på Dual-Mono-Filament konstruktionen med 5 x 24 AWG-ledere i forsølvet kobber. Kablet findes også som RCA-termineret.

  Vis detaljer
  11.000,00  DKK

 • Brugte Nordost Tyr 2 XLR 1 meter

  1 sæt lettere brugte Nordost Tyr 2 XLR-kabler på 2 x 1 meter. Nordost Tyr 2 er Norse-seriens topmodel, kun overgået af Reference-modellerne, Valhalla og Odin. Baseret på Dual-Mono-Filament konstruktion med 7 x 24 AWG-ledere i forsølvet kobber.

  Vis detaljer

  Special Price 9.490,00  DKK

  Pris: 19.000,00  DKK

 • Nordost QRT QBase8 mk II

  Eminent strømskinne med 8 Schuko-udtag i stjernekonfiguration og mulighed for at jorde skinner via QRT Ground Line Wire. Ingen filtre eller aktive kredsløb sikrer den laveste impedans. Den bedst lydende skinne på markedet. Dedikeret udtag (Primary Earth) til det apparat som har flest ind- og udgange.

  Vis detaljer
  12.000,00  DKK

 • Nordost Tyr 2 S/PDIF

  Norse-seriens topmodel, Nordost Tyr 2 S/PDIF, et 75 ohms Coax-kabel, leveres med BNC og RCA-adaptere i begge ender. Kablet er baseret på Dual-Mono-Filament konstruktionen og består af en 18 AWG-forsølvet kobberleder.

  Vis detaljer
  12.000,00  DKK

 • Nordost Tyr 2 AES/EBU

  Norse-seriens højdepunkt, et 110 ohms AES/EBU-kabel fra Nordost Tyr 2-serien, leveres med XLR-adaptere i begge ender. Kablet er baseret på Micro Mono-Filament konstruktionen og består af to 19 AWG-forsølvet kobberleder.

  Vis detaljer
  12.000,00  DKK

 • Nordost Sort Füt Premium Pack (4 stk)

  Nordost Sort Füt er en eminent afkoblingsfod til højttalere. En aluminiums/bronze hybrid som giver direkte mekanisk afkobling af uønsket energi. Premium Package med fire afkoblingsfødder samt vaterpas.

  Vis detaljer
  12.000,00  DKK

 • Nordost QRT Qx2

  Nordost QRT Qx2 er en strømrenser med to generatorer som begrænser forvrængning og timingfejl. Giver lavere støjniveau og større dynamisk omfang. Danner suverænt parløb med en QRT Qbase strømskinne.

  Vis detaljer
  13.000,00  DKK

Sorter faldende

41-60 of 90