Nordost

Nordost

Nordost Corporation blev grundlagt som en højteknologisk kabelproducent med speciale i lyd og medicinske områder. Lederteknologi udviklet til luftfartsindustrien og i samarbejde med NASA rumfærge-programmet er selve grundlaget. Denne forankring i kritiske missioner har ydet Nordost et misundelsesværdigt forskningsbudget og en hidtil uset grad af fremstillingsnøjagtighed og ensartethed. Det første lyd-produkt blev lanceret i 1992, et revolutionerende fladprofil højttalerkabel. Dets forbløffende lydgengivelse gjorde disse flade kabler med massive ledere til noget helt specielt.

Sorter faldende

2 vare(r)

 • Nordost Blue Heaven 2 Ethernet

  Kan man høre forskel på Ethernet-kabler, JA det kan man - forstå det eller ej, men Nordost Blue Heaven 2 Ethernet er et gevaldigt løft til standard computerkabler. Der er brugt utrolig energi på maksimal præcision og ensartet længde af ledere. Termineret med skærmet 8p8c / RJ45 stik.

  Vis detaljer
  3.500,00  DKK

 • Nordost Heimdall 2 Ethernet

  Kan man høre forskel på Ethernet-kabler, JA det kan man - forstå det eller ej, men Nordost Heimdall 2 Ethernet er et gevaldigt løft fra standard computerkabler, selv i forhold til Nordost Blue Heaven 2 er der et løft, hvis anlægget er kompetent nok. Termineret med skærmet 8p8c / RJ45 stik.

  Vis detaljer
  5.800,00  DKK

Sorter faldende

2 vare(r)