Nordost

Nordost

Nordost Corporation blev grundlagt som en højteknologisk kabelproducent med speciale i lyd og medicinske områder. Lederteknologi udviklet til luftfartsindustrien og i samarbejde med NASA rumfærge-programmet er selve grundlaget. Denne forankring i kritiske missioner har ydet Nordost et misundelsesværdigt forskningsbudget og en hidtil uset grad af fremstillingsnøjagtighed og ensartethed. Det første lyd-produkt blev lanceret i 1992, et revolutionerende fladprofil højttalerkabel. Dets forbløffende lydgengivelse gjorde disse flade kabler med massive ledere til noget helt specielt.

Sorter faldende

4 vare(r)

 • Nordost Norse Jumpers

  Har man bi-wire højttalere og ønsker en opgradering fra standard metalbøjler, så er Nordost Norse Jumpers et godt og prisfornuftigt bud. Udført i Micro-Mono-Filament konstruktion. Kan bestilles i forskellige termineringer.

  Vis detaljer
  1.600,00  DKK

 • Nordost Reference Jumpers

  Har man bi-wire højttalere og ønsker en opgradering fra standard metalbøjler, så er Nordost Reference Jumpers et godt bud. Udført i Dual-Mono-Filament konstruktion. Kan bestilles i forskellige termineringer.

  Vis detaljer
  5.000,00  DKK

 • Nordost Valhalla 2 Jumpers

  Har man bi-wire højttalere og Valhalla 2 højttalerkabler, er det en væsentlig opgradering at udskifte de standard metalbøjler med Nordost Valhalla 2 Jumpers. Udført med 14 x 22 AWG-ledere i forsølvet solid kobber. Kan bestilles i forskellige termineringer.

  Vis detaljer
  24.000,00  DKK

 • Nordost Odin 2 Jumpers

  Har man bi-wire højttalere og Odin 2 højttalerkabler, er det en væsentlig opgradering at udskifte de standard metalbøjler med Nordost Odin 2 Jumpers. Udført med 13 x 20 AWG-ledere i forsølvet solid kobber. Kan bestilles i forskellige termineringer.

  Vis detaljer
  58.000,00  DKK

Sorter faldende

4 vare(r)