Nordost

Nordost

Nordost Corporation blev grundlagt som en højteknologisk kabelproducent med speciale i lyd og medicinske områder. Lederteknologi udviklet til luftfartsindustrien og i samarbejde med NASA rumfærge-programmet er selve grundlaget. Denne forankring i kritiske missioner har ydet Nordost et misundelsesværdigt forskningsbudget og en hidtil uset grad af fremstillingsnøjagtighed og ensartethed. Det første lyd-produkt blev lanceret i 1992, et revolutionerende fladprofil højttalerkabel. Dets forbløffende lydgengivelse gjorde disse flade kabler med massive ledere til noget helt specielt.

Sorter faldende

5 vare(r)

 • Nordost Blue Heaven 2 S/PDIF

  75 ohms Coax S/PDIF-kabel fra Nordost Blue Heaven 2-serien, leveres med BNC og RCA-adaptere i begge ender. Kablet er baseret på Micro Mono-Filament konstruktionen og består af en 24 AWG-forsølvet kobberleder.

  Vis detaljer
  1.600,00  DKK

 • Nordost Heimdall 2 S/PDIF

  75 ohms Coax S/PDIF-kabel fra Nordost Heimdall 2-serien, leveres med BNC og RCA-adaptere i begge ender. Kablet er baseret på Micro Mono-Filament konstruktionen og består af en 20 AWG-forsølvet kobberleder.

  Vis detaljer
  5.000,00  DKK

 • Nordost Tyr 2 S/PDIF

  Norse-seriens topmodel, Nordost Tyr 2 S/PDIF, et 75 ohms Coax-kabel, leveres med BNC og RCA-adaptere i begge ender. Kablet er baseret på Dual-Mono-Filament konstruktionen og består af en 18 AWG-forsølvet kobberleder.

  Vis detaljer
  12.000,00  DKK

 • Nordost Valhalla 2 S/PDIF

  Nordost Valhalla 2 S/PDIF, er Reference-seriens musikalske 75 ohms Coax-kabel, leveres med BNC og RCA-adaptere i begge ender. Kablet er baseret på Dual-Mono-Filament konstruktionen og består af en forsølvet kobberleder med guldbelagte terminaler.

  Vis detaljer
  26.000,00  DKK

 • Nordost Odin 2 S/PDIF

  Det bedste S/PDIF-kabel på markedet, Nordost Odin 2 S/PDIF er Reference-seriens absolutte højdepunkt, et 75 ohms Coax-kabel, leveres med BNC og RCA-adaptere i begge ender. Kablet er baseret på Dual-Mono-Filament konstruktionen og består af en 14 AWG forsølvet kobberleder med guldbelagte terminaler.

  Vis detaljer
  92.000,00  DKK

Sorter faldende

5 vare(r)