Nordost

Nordost

Nordost Corporation blev grundlagt som en højteknologisk kabelproducent med speciale i lyd og medicinske områder. Lederteknologi udviklet til luftfartsindustrien og i samarbejde med NASA rumfærge-programmet er selve grundlaget. Denne forankring i kritiske missioner har ydet Nordost et misundelsesværdigt forskningsbudget og en hidtil uset grad af fremstillingsnøjagtighed og ensartethed. Det første lyd-produkt blev lanceret i 1992, et revolutionerende fladprofil højttalerkabel. Dets forbløffende lydgengivelse gjorde disse flade kabler med massive ledere til noget helt specielt.

Sorter faldende

8 vare(r)

 • Nordost Purple Flare Power

  Nordost Purple Flare Power er et dedikeret 'figure-8' strømkabel til mindre apparater, en ofte overset opgradering som ligger lige til højrebenet. Kablet er baseret på Nordost' patenterede Micro Mono-Filament konstruktion med 2 x 16 AWG-ledere.

  Vis detaljer
  1.250,00  DKK

 • Nordost Blue Heaven 2 Power

  Nordost Blue Heaven 2 er et særdeles solidt strømkabel med masser af value-for-money. Kablet indgår i Nordost Leif-serien og byder på 3 x 16 AWG-ledere.

  Vis detaljer
  1.670,00  DKK

 • Nordost Red Dawn 2 Power

  Nordost Red Dawn 2 Power er et gedigent kabel, som fungerer godt med f.eks. klasse D-forstærkere. Som de øvrige strømkabler er det baseret på Micro-Mono-Filament konstruktionen fra Nordost og består af 3 x 14 AWG-ledere som er forsølvet kobber.

  Vis detaljer
  2.900,00  DKK

 • Nordost Heimdall 2 Power

  Nordost Heimdall 2 Power er et af vore favoritkabler, som fungerer godt til f.eks. digitale kilder som musikservere, CD-afspillere, CD-transportere, DAC'er m.fl. Det baseret på Micro-Mono-Filament konstruktionen fra Nordost og består af 3 x 16 AWG-ledere som er forsølvet kobber.

  Vis detaljer
  5.000,00  DKK

 • Nordost Frey 2 Power

  Nordost Frey 2 Power er forrygende kabel til kraftige effektforstærkere og forstærkere. Masser af kontrol og opløsning bydes der på. Kablet er baseret på Micro-Mono-Filament konstruktionen fra Nordost og består af 5 x 16 AWG-ledere som er forsølvet kobber.

  Vis detaljer
  13.300,00  DKK

 • Nordost Tyr 2 Power

  Nordost Tyr 2 Power byder på masser af kontrol, tyngde og opløsning. Kablet er baseret på Dual-Mono-Filament konstruktionen fra Nordost og består af 7 x 16 AWG-ledere som er forsølvet kobber.

  Vis detaljer
  25.600,00  DKK

 • Nordost Valhalla 2 Power

  Nordost Valhalla 2 Power som i nyeste version overgår det tidligere Odin-kabel. Organisk og musikalsk er det man tænker med det samme. Kablet er baseret på Dual-Mono-Filament konstruktionen fra Nordost og består af 7 x 16 AWG-ledere som er forsølvet kobber.

  Vis detaljer
  42.000,00  DKK

 • Nordost Odin 2 Power

  Nordost Odin 2 Power er toppen af kransekagen, hvor man ønsker det bedste til sit anlæg. Totalt hul igennem, begrænsningerne ligger ikke i kablet. Kablet er baseret på Dual-Mono-Filament konstruktionen fra Nordost og består af 7 x 14 AWG-ledere som er forsølvet kobber.

  Vis detaljer
  140.000,00  DKK

Sorter faldende

8 vare(r)